1) Sujoy Goshnak a Kahaani rendezőjének következő filmje egy könyvadaptáció lehet. Az Aranyer Din Ratri című bengáli novellát vinné a vászonra. Amit egyébként Satyajit Ray egyszer már megtett a 70-es években, és amiért jelölték is Arany Medvére legjobb filmért.

2) Emraan Hasmi és Vidy Balan újra együtt. A sikeres The Dirty Picture után a párost viszontláthatjuk Rajkumar Gupta Ghanchakkar készülő vígjátékában.

3) Dhanush élete első bw filmjében Sonam Kapoor lesz partnere. Aanand L. Rai először még nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy Baby Kapoor megbirkózik majd a szereppel, de miután találkoztak, végülis a színésznő mellett döntött.

4) Folytatódna az Aankhen. Legalábbis Pahlaj Nihalani, a producer nagyon szeretné. Az 1993-as vígjáték sequeljéhez egy Ranbir Kapoor és Shahid Kapoor kettőst gondolt ki magának, de ez még mind bizonytalan.

5) Imran Khan aláírt az OUATIM folytátásra. A filmben Akshay Kumaré lesz az egyik vezető szerep, ezt régóta tudni lehetett, azt azonban, hogy ki lesz a másik, csak most derült ki. Júliusban kezdenék forgatni, és jövő elején be is mutatnák a tervek szerint.

6) Sokáig úgy tűnt, hogy a Rohit Shetty féle Chennai Expressben Kareena Kapoor lesz majd látható, de aztán a színésznő a sok forgatás, kevés idő miatt visszamondta. A hírek szerint Deepika Padukone veszi át a helyét a moziban.

7) Aishwarya Rait látták Aditya Chopraval egy mumbai külvárosi stúdió épületénél. A találkozásukról azt pletykálják (köztük a TOI), hogy egy következő romantikus filmről beszélgettek ott, amiben Aamir Khan lenne a partnere. Oo.. 

8) Érdekesség még, hogy a Yash Raj készítene egy olyan filmet (is) Anurag Sinha rendezővel az élen, amiben Ranveer Singh és Ranbir Kapoor szerepelne. Ranveer pl. már igent is mondott rá.   

9) Shah Rukh Khan. A színész több bw hírportál szerint a jövőben szerepelne egy Farah Khan filmben (Om Shanti Om, Main Hoon Na), hiába is pofozkodott annak férjével. A címe Happy New Year lenne. Valamint igent mondott AR Murugadoss féle Ramana hindi remakre, tehát nem a másikat, a Menon filmet csinálja. Már csak azért se, mert Murugadoss bwi Ghajinije hatalmas siker volt anno Aamir Khannal, ez is szólt mellette, Menon ellen.