Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

BMB Main Tu CE

A hirtelen hír-telenbe átcsapó bw mindennapokba komolyan jobban el lehet fáradni, mintha valami bankrablót kéne üldözni, de komótosan. A mai napot is csak az tudja megmenteni, hogy a Bhaag Milkha Bhaag dévédé kiadásra került (44!4négy444!!), már az e-polcokon adja, kínálja fel magát, valamint, hogy napok óta szállingoznak a jó minőségű és teljes kiszerelésű Chennai Express dalbetétek a netre. Amiknek azért is örülünk a kelleténél jobban, mert tudjuk jól, hogy ez hova vezet majd, mi lesz ennek a vége úgy 1 hónapon belül. Még akkor is, ha láttuk, megvolt, de azért természetesen újranéznénk. Innen is érkezik a Kashmir Main Tu Kanyakumari a legmaibb legújabb egész dalbetétje, amit mindenki nézhet, de persze csak saját felelősségre, hajrá, holnap úgyis csütörtök.    

0 Tovább

King is KING

Sharukh megcsinálta. Rohit Shetty megcsinálta. Minden idők legtöbb bevételét hozó filmje mostantól kezdve ugyanis a Chennai Express!!!4!!négy!!!, ami a 3 Idiots majd 4 éves rekordját döntötte meg. Picit sajnálom, hogy egy ilyen film egy olyan filmet ver meg, hiszen ég és a föld a két film között a különség. De hát ez tudjuk jól: ez bw, meg az indiaik erre vevők, ezt eszik, ezt kell nekik, és ezzel maguk a készítők, nem utolsó sorban SRK is tisztában voltak. Mondom nincs ezzel baj, mert azért örülünk is neki (hogy a rákba ne), hogy csak kiszenvedte SRK, megérdemelte, viszont remélem azért akad majd ellenfele, aki megszorongatja, túllép rajta. És erre majd nem kell újabb 4 évet várni. 

Azért arra kiváncsi lennék, hogy előzetesen melyikük volt az, aki elhitte, gondolt rá egyáltalán, hogy ez így összejöhet. Rohit is basszus összeteheti a két kezét, elképzelem, ahogy a folytatáson agyal már. Persze az EID már csak ilyen, évről-évre szállítja a kasszasikereket, de ez annál is több és nagyobb lett. Meg nagyobbat szólt.

Idén ha reálisan nézzük, akkor két film van, ami hozhat még meglepetéseket. Ez pedig a Krrish 3, és a Dhoom 3. Mindegyik folytatás, és bár míg előbbiben Hrithik nagyon régen tett ki már magáért, addig Aamir Khan egy eszméletlen izgalmas új szerep(kör)ben bizonyíthat, és veheti vissza azt, amit most elvettek tőle.

Ha pedig ezek se kotyvasztanak 200 crorenál is többet, akkor bizony jövő év elejéig kell várni a nagy durranásokra. Legközölebb ugyanis akkor esik be a mozikba például a Salman Khan Mentalja, ami már veszélyes lehet, meg még jön ezen kívül kettő is neki 2014-ben, szóval az megint egy másik év lesz. Az idei meg #partyexpress  

0 Tovább

CE+1

Nehéz leállni vele, pedig mondtam, hogy senki többet harmadszor, nem fogok írni róla. De nem is, ez csak egy képegyüttes, egy kósza kontent valahonnan, ahol promózzák a Chennai Expresst, így hát. Verdikt dióhéjban. Shahrukh 'elfideszesedik', Deepika 'happy', a film közbe pedig komolyan megszedi magát. Most énekelhetnénk is valamit ez alkalomból (aki látta a filmet, érti mire célzok), de inkább csak annyit teszek hozzá a látottakhoz, hogy 'Don't Underestimate The Power Of A Common Man'.    

0 Tovább

ShahRukhCan

A hirtelen felindulásból megálmodott, kihelyezett és gyerekek számára is (ki)nyitott nemzeti dohánybolt  ChennaiExpress különblog ezzel itt a végéhez ért. Bezárunk és ezek után senkit nem szolgálunk ki több és több readysteadypo kontenttel, reklamációt éppen ezért nem is fogadunk el. Úgy érezzük én és én, hogy megcselekedtük, amit megkövetelt a híres kortárs bw blockbusterünk. A mai naptól kezdve ezt is szkippelhetjük már a bakancslistánkról.

És való igaz, egészen jó volt egyfele figyelni csak, egy dologra, arra a dologra pontosan fókuszálni, nem ötezer helyre mindenhova. Mert elmondjuk, elismételjük még egyszer, hogy ez volt A Nagy Chennai Express Nap. Csupa nagybetűkkel, a szavak elején. Még utoljára hogy meglegyen az utókornak, ilyen is volt, lehet mit mutatni, meg büszkének lenni, hogy elkezdtük. Meg olyat tettünk le, amit más nem. De hát mondom roppant mód meg és kiérdemelte.    

A végére pedig már csak ezt az interjút hagytam ki, ahol Rohit a rendező, és a két vezető színész van, volt jelen. És amiből mi a legjobb, legmókásabb pillanatokat kapjuk meg. A csomó bullshit kérdéssel most nem fárasztanak minket, helyette inkább itt van az, hogy Deepika elszínészkedi milyen is az, amikor a fanok meglátják Shah Rukh Khant. Egy rajongó bőrébe bújik (nem nehéz, ő is az valahol), vicces, gondolom sokan magukra ismernek, persze az is benne van, hogy most sokan ettől bedurciznak, mert nem volt szép húzás a részéről. Nekem poén, értem én a viccet, csak nem mindenki én, és a másik oldalt is megértem. De ezen kívül nyugalom akad még azért funfunfun pillanat bőven a maradék játékidőben. Srk tibiatyázik (deszkára pattan) egyet 'mápápá', meg felveszi a földről lábbal Dee csomagját, majd négyen egypercésnyerszeznek, végül meg elvannak mint a gyerek, amíg és amint játszanak verdás kisautókkal.

Oh my God! Lungi Dance. Ennyi volt hát. 

0 Tovább

Tetszett?

És akkor lássuk mit mond az aktív kritikus közönség, akinek a bemutató után, mindjárt az ajtóban az arcába tolják a kamerát és a fejéhez teszik a legleglegleglegegegyügyübb kérdést amit ilyenkor lehet, hogy mégis milyen volt már, hogy tetszett. De ezek nem olyan emberek, mint én, mert az ilyet nem tolerálnám. Olyankor még a mozi hatása alatt vagyok, lehet később meg is bánnám, amit akkor mondanék. De itt se rólam van szó, én vagyok a világ közepe, hanem ez a film, a Chennai Express, ami a megkérdezettek szerint goodgoodgood lett. Vagy valami ilyesmi, és még néhány awesome is becsúszik, nyilván elvakult, elfogult fanoktól elsősorban (de volt, aki le is oltotta, helyes). Végülis nekik készült, miattuk. SRK azt hozta, ami nekik kell, amit szeretnek igazán a bw mozikban. A maszálát. Rohit Shetty meg nem ettől tanult meg filmet rendezni. Tényleg olyan ez a mozi, mintha Salmant kicsérélték volna SRK, aztán foroghatott is. Mondom úgy, hogy nem láttam, de ez az ember szokatlan, különös érzése, akárhányszor közelebb kerül hozzá.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.10.09.
2013.08.25.
2013.08.16.
2013.08.13.
2013.08.13.

Utolsó kommentek