Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emraan kitör bw árnyékából

Vagy ki is tört. Hiszen a minap a Torontoi filmfeszten már bemutatták azon filmjét, amiben nemzetközi vízekre evez és bw-on kívül próbál szerencsét, és érvényesülni.

A Tigers az oscar díjas rendező: Danis Tanovic legújabb rendezése. Ami eléggé globálisra sikeredett. Pakisztánban, Indiában is forgatták többek között, és a cast is tele volt külföldiekkel. 

A filmet Indiában jövő év elején mutatják be. A TIFF-en a kritikák pozítivak voltak. Mi meg abban reménykedünk titkon, hogy a bw színész új oldaláról mutatkozik meg, a hős szerelmest elfeledtetve velünk. 

0 Tovább

'We will not make Murder or Raaz without Emraan Hashmi'

Mahesh Bhatt beszélt így legutóbb tett interjújában. Ahol arra próbálták rávezetni, hogy a pletykák szerint Sidharth Malhotra meg Aditya Roy Kapoor lehetnek a főfőszereplők a Murder és Raaz franchiseok következő részeiben. De erről szó sincs, hiszen ahogy mondta: nem tervezik Emraan nélkül elkészíteni egyiket se, nem igaz semmi se, ami azt állítaná, hogy mégis. Tehát MB lecsillapította a kedélyeket, nyugalomra intett, és kiadta a parancsot: ha no Emran, akkor no Raaz meg no Murder. Ami talán unalmas lehet, de valahol mi se tudnánk, és pl. a Murder 3-at Randeep Hoodaval (akivel semmi bajunk, jó színész) azóta se tudtuk legyűrni, hiszen hogy néz ki az már. 

0 Tovább

First look: Mr X.

De ki ő, ki van a képen? Matt Damion az Elysiumból? Vagy Spock? Vagy Voldemort? Nem-nem. Ez kérem Emraan Hashmi, aki Vikhram Bhatt legújabb mozijában fog agyonsminkelve, félelmetesen (haha) megjelenni. A Mr X. valójában a Fox és a Vivesh új vállalkozása, egy thriller és szerelmi történet maszalája, amihez még egyelőre gőzünk sincs, hogy jön hozzá ez az arc, és a figura, de hát bw most sem hagy cserben.   

0 Tovább

On the set: Ghanchakkar

Raj Kumar Gupta (NOKJ) új filmjét éppen most is forgatják nagy erőkkel. És ezt két kép is bizonyítja. Nem ígéret. 

Háttér: Amint arról korábban beszámoltunk (nagyon zsurnalisztás a szöveg) komédia készül Vidya Balannal plusz a copfos!!! Emraan Hashmival. Ők lesznek bizony a főszereplői a Ghanchakkarnak. Véleményem: ah.

Igazából ezek után képek se kellenek, meg trailer se, meg a soundtrack se, ennyi bőven elég, moziba azonnal vele és velem. Micsoda páros, a Dirty Picture után szabadon, szabadabban. 

0 Tovább

Vigyázz hálivúd, mert jön Emraan!

Már ha Mahesh Bhatt twitter bejegyzésének lehet hinni. Miért is ne? A hír igaz és örömteli. Egyelőre azonban csak annyi biztos, hogy az oszkárt is megjárt Danis Tanovic legújabb filmjében kap helyet majd a színész. A többiről meg idővel lesz valami. Bár most ennyi is elég. taps.mp3.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek