Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Haider Shraddhaval?

Azt már minden 40+ bw férfi színész a fejébe véste, szomorúan és de tudomásul vette, hogy neki már semmi esélye sincs Shraddha Kapoornál, legalábbis arra, hogy egyszer valamikor még az életben, a pályafutása során vele együtt szerepeljen onscreen. :(

Viszont jó hír lehet valakinek, valakiknek, hogy a legújabb hírek szerint az ifjú szépséges színésznőnknek sokkal inkább jönnek be a 30 körüliek, meg azok, akiknek a neve Sahiddal kezdődik. És aztán Kapoorral végződik. Na ki ismert magára fiúk?

Szóval Shahid Kapoor a szerencsés flótás, aki lassan elmondhatja azt magáról, hogy nem egy (Milan Talkies), hanem mindjárt két filmben is partnere lesz ennek a csípős szájú, és ígéretes tehetségű lédinek, akit tényleg nehéz kiismerni, megérteni vagy követni olykor már. Úgy, mint a nőket, általában, yep.

De persze ez még nem hivatalos. Egyelőre csak bwban pletykálják a reggeli kávé mellett, hogy Vishal Bhardwaj legújabb filmjének, a Hydernek, ami egy Hamlet (wtf) adaptáció lenne, és Kasmírban játszódna, ezzel a párossal, a Shraddhaval és Shahiddal az élen vágnának neki okosan. A Shahid féle az ofisöl, ő már aláírt, a Kaminey után tehát újra együtt dolgoznak, csak a női szerepre nincs még meg aláírás. Tabut is írják, de őt inkább mellékre.

Amúgy nem lenne rossz idea. De egymás után kettő már uncsi.  Shraddhat szívesebben megnézném más színész oldalán is. Ha mégse, akkor az éljen az ifjú pár, akarom mondani páratlan jodi, akikkel egyébként különösen szeret kémiázgatni Vishal, ha arra kerülne a sor.    

0 Tovább

Behind the scenes: Shahid Kapoor & GQ India

A GQ magazin (indiai része) szokás szerint idén is megrendezte a "Men of the Year" díjkiosztó gáláját, ahol aztán kiderült, hogy ki lett többek között az év indiai feltörekvője, felfedezettje, írója, rendezője, személyisége, tervezője, legstílusosabbja, üzletembere, sportembere, chefje, nője!, meg 'ultimate' férfije. Ez utóbbi lett Shahid Kapoor. Mi pedig gyors elhisszük, hogy ő aztán tényleg az. Ha máshogyan nem megy, akkor majd ez a kis 1 perces how to make it (a magazinhoz persze ebből az alkalomból készült pohotoshoot) nyilvánvalóvá teszi. Kételyeknek helye nincs. És tényleg. Hú és ha. Tudod Shahid, ha férfi lennék, szeretnélek...   

0 Tovább

Priyanka és Shahid a Filmfare júliusi számában

Ugye a Teri Meri Kahaanit reklámozzák. Ami szép és jó, de bár ne tették volna. Hisz csekk, aj, régen láthattunk már ennyire unalmas (vagy szar) képsorozatot a Filmfareben. Miközben értem én mit akartak pl. az órával kifejezni, a timeless love storyt, csak ne így, mert ez nagyon olcsó. Már a cover is azon kevés coverek közé tartozik, amiért inkább elfordítom a fejem, ha látom. De sajnos az mögött sem találni olyan képkontentet, ami szem-szerelemhez és orgazmushoz vezethetne akár első és vagy sokadik látásra. Nem tudom ki csinálta, de jobb lett volna, ha nem csinálta volna meg. Még hogy pénzt, ezért, cöhh. 

  

0 Tovább

Farhan Akhtar és Shahid Kapoor beszélget

 - Hallod Farhan, most olvasom a calacitran, hogy Sharukh nem jön az IIFA-ra.

 - Hoho, biztos nem talált magának testőrt!*

 - LOL

*gondol arra, hogy Salman Khan meg részt vesz az idei IIFA-n.  

0 Tovább

Próba 123

A Szingapúrban nemsokára megrendezésre kerülő IIFA Awards-on - a host szerepkörének betöltése mellet - fellép Shahid Kapoor valamint Sonakshi Sinha is. A két bw színész már nagyon, de nagyon készül a személyre szabott performanszokra, és pontosan ezt is csodálhatjuk meg a következő videókban okosan-ügyesen. Shahid nagyon tud táncolni, ez nem új. Csak az a tény, hogy most napszemüveg tolja, szimplán még nagyobb királlyá teszi - a szememben. Annyira, hogy meg is kérdem: who is quantum xxl? De azért Sonakshi is twist twist twistel, ahogy azt kell.    

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek