Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Lazy Lad

Fun song, fun house, és a Ghanchakkar egyik dalbetét-ígykészültje van itt most soron Vidyaval és Emraannal. Hogy kihagyod? Hwhat, az örök hiba lenne, kidz.

Ami amúgy lett belőle, az ilyen lett végül, áradoztam is róla nem keveset, szóval tényleg egyétek, igyátok, majszoljátok.  

0 Tovább

Lazy Lad

Hát ez nagyon menő. Teljesen kúl és színes és hangulatos. Az a Tool Box például, ahogy előkerül. Nevetek, nagyon. Zsírkirály az egész. 

Amit Trivedi azért nonono, schmitteli magát már, észrevettétek? Az Aiyyaaban követett el ehhez hasonló dalokat, mint itt. Vagy legalábbis engem arra emlékeztet, onnan néhány művére. De végülis tökmindegy nem zavaró, konkrétan semennyire se zavarja a fülünket, meg a szemünket.

A színészek meg? Vidya és Emraan együtt jodiként telitalálat. Alig várom, hogy többet láthassak még többet ebből, amit ők össze nem színészekednek együtt majd a Ghanchakkarban. És még mindig nevetek. Na de újra 3 perc, úgyis hosszúak az éjszakák.       

0 Tovább

Jholu Ram

Azt mondja: visszatértem. Én meg kérdem: honnan? Na Indiába feltehetőleg ezért se szeretnének. Hiszen utánnézve az énekesnek, Altaf Raja mögött komoly énekes pályafutás meg múlt van, szóval oké csöndben is maradok. Jóllehet az izgat a legkevésbé most, hogy mit csinált eddig meg hogy ki ő, sokkal inkább az, amit Amittól hallok, a legmaibb Ghanchakkar dalban, és dalbetétben. Egy biztos, ez se hétköznapi bw muzsika, nem ment szomszédba kérni segítséget hogyan zenélnek ők, helyette megint hozott valami fineszt a desiségbe. Miközbe azért megmaradt annak is lenni. Not bad, bár valahogy nem lett az enyém. Viszont Emraan Hashmit ebben a pizsamában (?) így elég vicces látni. Éljen a gyereknap!   

0 Tovább

Ghanchakkar Babu

Amit Trivedi, ki más? Ő fogja a Ghanchakkar filmzenéit szállítani majd nekünk. És amilyen eszement, abszurd az egész mozi, ahogy arra már a trailernél kitértünk, úgy pont olyanok lesznek maguk a dalok is. A Babu egyelőre, első-második fülre nem évzene-sanszos, de van benne valami, amitől nehéz szabadulni tőle, letenni, odébb tolni, hogy most nem kell, ennyi elég volt mára. Mert nem. Na mégegyszer. A #tgif legyen veletek.       

0 Tovább

Ghanchakkar trailer

Nincs is annál jobb, mikor tudod, hogy meg fogsz lepődni, aztán meg még jobban, még annál is jobban meglepődsz, hogymi, micsoda. A Ghanchakkar előzetes meg pontosan ilyen (volt).

Raj Kumar Gupta az a bw rendező, aki már eddig is unkonvencionális hindi nyelvű filmjeiről volt, lett közismert, emlékezzünk csak az Aamirra vagy a NOKJ-ra, ezért valamilyen szinten várható volt, hogy tartja magát ebbéli jó szokásához. És majd most is azt csinálja, azt a tendenciát követi, amiben sikerült legalább kétszer emlékezeteset alkotnia, meg amiben úgy alapjában véve otthon érzi magát, nem pedig péel maszalábán. 

A Ghanchakkar is első blikkre nagyon messze áll a hagyományos bw moziktól. Maga a történet, és maguk a szereplők sem hasonlítanak nagyon semmire, olyanra, amit már láttunk desi köntösben eddig.

Ismeritek, hogy Amitabh, Dharmendra és Utpal Dutt bankot rabolni megy. Ha nem, akkor  majd innen fogjátok. Persze maszkos úriemberek teszik ezt, köztük Mr. Athray (alias Emraan Hashmi), aki aztán elteszi a pénzt biztos helyre, hogy később szétosszák a pénzt egymás között. De ebből nem lesz semmi. Nem azért, mert elkölti, hanem mint kiderül (miután elrabolják a társai) váratlanul elvesztette a memóriáját, halvány lila dunsztja köze sincs már hova rejtette akkor, amikor elrejtette. Na nem baj, a fiúk addig maradnak mellette, amíg eszébe nem jut, és segítenek neki, hogy emlékezzen. Persze minél előbb, annál jobb. Mindehhez tegyük és vegyük hozzá a punjabi feleségét, házaiasszonyt Mrs Atharyt (Vidya Balan), aki ugyancsak szeretné ezt megtudni. Indulhat is a kincsvadászat!      

Nagyon heist, nagyon vicces (Ghajini dejavu, de melyik Khannal is? haha), nagyon bizarr. Nem csalódtunk a rendezőbe egy fikarcnyit se. Must-see, nem is kell mondani. A zenét meg Amit Trivedi szerzi hozzá.  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.05.30.
2013.05.26.
2013.05.17.

Utolsó kommentek