Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nepáliak nagy napja

Talán nem mondtuk még, de van ez a jó hír azoknak, akik szerették a Wednesdayt, vagy a Special Chabbist (más címen Special 26), miszerint a rendező Neeraj Pandey új filmmel készül. Mégpedig Akshay Kumarral a főszerepben, akivel a legutóbb is együtt dolgozott az említett SC-ban. És most megint. Sőt már forgatnak is, és a premiert is ktűzték a következő év elejére (2015/01/23). Nepálban kezdik, az ottani emberek legnagyobb örömére. Egyedül csak arra nem derült még fény, hogy a készülő filmüknek címe pontosan mi is lesz. De mindent idejében...

0 Tovább

Fugly Fugly Kya Hai

Item-boy készültség vigyázz, kész, rajt. Avagy egy férfi színészekkel készített item number bwban, Fuglyban, meg attól. No, ilyet is régen láttunk már. Hiánypotló is, persze csak addig, amíg meg nem nézed. Hiszen ezt is inkább a nevek adják el, semmint a zene vagy éppen a koreo és környezet kft.

Mert tessék megkapaszkodni erősen, az ételt lenyelni, az ajtót-ablakot becsukni, hiszen nem egy, hanem mindjárt kettő bw szupersztár adja le az éveket, kerüli ki a villanykörtéket, ragad fegyvert a szórakoztatás meg a mi kedvünkért. Nevezetesen Salman Khan és Akshay Kumar.

Hell no! Pedig ez fuck yeah! Vagyis lehetne igazán nagy durranás, de aztán nem lesz belőle. Salman is bedurcizott közbe a hírek szerint, hogy Akki ott ugrált mellette végig. Azért ő ehhet nincs hozzászokva, nem hiába az O Teri-ben még elviselte a fiatal srácokat, de Akki már más tészta. És ha már itt tartunk ég és föld a kettő között a különbség. De leírom képletbe érthetően:

O Teri item number > Fugl item number

Értjük? Nyilván. A Dal meg YO-YO-s. Onnan. Már-már megszoktuk. Megszokhattuk. Ez az ő éve. Miközbe ennek ilyen Lungi Dance mellékíze van, nem is finom annyira, bár azért tapad, próbálkozik. Csak sajnos a megvalósításba, már ami az item numberbe becsúszott kis gikszereket illeti (magyarul, hogy nem jó) elvesz elég sokat az értékéből. Nem is lesz nézős tovább, legfeljebb a filmzenét tartom meg magamnak és a gyerekeknek az utókorra. 

0 Tovább

Akshay Kumar: Mujh Mein Tu

A hónap hangja. Az iksz faktor bw győztese. Akiről nem is tudtad, képzelted, miközbe meg igen. Akshay 'Akki' Kumar a Special Chabbis egyik dalát énekli el eléggé szépen. Színész létére. Omg. Mit rejtegett még, amihez van tehetsége? Engem most meglepett, lehet ez is kell ahhoz, hogy most csak oda és vissza legyek érte. Persze oké, majd később (napok, hetek, hónapok múlva) derül ki, hogy van ebben több is. Több, mint ígéret. 

0 Tovább

Long Drive

Akkor a dalbetét létrejöttét a Ferrari támogatta. Értjük.

Amúgy meg, van benne a potenciál, arra, hogy jó legyen, de a himesh-banánhéjon ez is elcsúszik. Utoljára a Lonelynal mondtam ugyanezt. Ami pont hogy ezen a korongon található, ergó megint HR Musik, és újabb eltaktikázott Khiladi 786 muzsika, sacper Hairat utánzat. De mondom, nem csodálkozom én ezen már, ez így ilyen éve.   

0 Tovább

Lonely

Pedig milyen jól indult, meg van is benne potenciál itt-ott (yo-yo honey singh!!!), hogy ez aládanszolos, énekelős muzsika lehet a javából, aztán persze megint beüt a HR faktor. A refrén pl. na az vajon mi? Igazából nem kell ragozni, megmagyarázni, sikeresen el lett szúrva, az a helyzet. A videó még elmegy szódával katgória, nincs azzal különösebb nagyobb baj(om).

Már csak egyedül azt nem értem, még mindig, hogy Akshaynak miért volt ennyire égető szüksége erre a mozira? Értem én, hogy a pénz a profit az pénz meg profit. Sőt folytatás a javából, let's do it. De mégis csak magával szúrt ki. Mert ha megnézzük, jön a Dabangg, az is sequel lesz, és a hajamat teszem rá, hogy sokkal jobb lesz ennél (látatlanba hipotéziskedünk).   Meg elég csak azt megnézni milyen éve van eddig. Persze ez is sikeres lesz, nincs kétségem efelől, de azért a Rowdy Rathore, az OMG után nagyon nem hiányzik. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.22.
2012.10.25.

Utolsó kommentek