Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kaththi teaser

Elfogult vagyok, de AR Murugadoss, ha ennél többet már esze ágába se lenne megosztani a legújabb filmjéről, akkor is ott lennék az első sorban, amikor bemutatják majd a Kaththit. Amiben azért egy Vijay lesz a főszereplő, szóval tényleg nincs kétség, semmi kétely bennem vele és ezzel a projekttel kapcsolatban. Legutóbb pl. a Holiday, a Thuppakki bw remakejét rendezte meg zseniális formán. Persze az alapanyag adott volt, de hát neki először mindig délen kell bizonyítania, és azt is teszi konstans. Csalódások ettől függetlenül akadnak, de még mindig a királyságból van több, ami tőle egyenesen érkezik felénk és hozzánk.    

0 Tovább

Kaththi poszter

Ezt csak azért, mert tamil, mert AR Murugadosstól érkezik, és mert lazán az év eddigi legjobb indiai filmplakátja. Ha tudják überelni, és fele annyira lesz az majd jó, mint ez, akkor már megérte elkészíteni. Persze az is sokat dob rajta, hogy Anirudh felelős a zenéért, akinek bár nincs rettenetesen kimagasló éve, de tudjuk, hogy elég csak egy kis heuréka tőle, és bármikor képes villantani, olyannal előrukkolni, aminek csodájára minden bw zenei rendező rájár majd. És elvileg már ma hallhatjuk is az első dalt a Kaththi lemezről.     

0 Tovább

Holiday trailer

Minden, ami nekünk unalmas, az bwnak érdekes. Hiszen hiába volt az utóbbi időkben 5426721-szer, csillonyiószor a vásznon Sonakshi és Akshay féle bw film, mert most megint lesz egy a nyáron. Ez ám a Holiday.

Ami viszont azért lesz már és érdekes, szokták volt mondani ilyenkor, mert ugyanolyan lesz mint a többi. Maszalaszerű, szagú, meg még remake is. Ha minden igaz, akkor tavalyelőtti tamil nyelvű kollywoodi alkotásnak, a Thuppakkinak feldolgozása lesz. Az eredetiben Vijay alakított szenzációsat, legalábbis azt írják, nem láttam, így Akshaynak fel kell kötnie, hogy egyszerre szerelmes és akció hős legyen, vagy titkosügynök, olyan jó, mint amilyen a kolléga volt, első körben.

És még egy valami, ami nem változik. A rendező, és annak személye. Hiszen AR Murugadoss ahogy 2012-ben, úgy most is lefoglalta a rendezői széket. Ugyanazzal a sztorival, talán kicsit más helyszínekkel, talán más zenei rendezővel (itt Pritam lesz a boss), de lényegében neki ez már bejött korábban.

Nem is hiába vezetik fel úgy a baromi hosszú előzetest, hogy a Ghajini rendezőjétől. Na azt pl. nagyon szerettük. Ha fele annyira lenne rendben ez, mint az volt, akkor már megérte. És lehet, nincs kizárva, hogy sikerült neki újra a nézők kedvében járni. Egy 100 croret simán kinézek belőle. Bár az oridzsinalt megverni lehet nem fogja tudni, úgy minőségbe, mennyiségileg már nem olyan biztos. De lássuk. Nem kötelező képkocka látnivaló, de azért idevele.

0 Tovább

Hírkedd

1) Sujoy Goshnak a Kahaani rendezőjének következő filmje egy könyvadaptáció lehet. Az Aranyer Din Ratri című bengáli novellát vinné a vászonra. Amit egyébként Satyajit Ray egyszer már megtett a 70-es években, és amiért jelölték is Arany Medvére legjobb filmért.

2) Emraan Hasmi és Vidy Balan újra együtt. A sikeres The Dirty Picture után a párost viszontláthatjuk Rajkumar Gupta Ghanchakkar készülő vígjátékában.

3) Dhanush élete első bw filmjében Sonam Kapoor lesz partnere. Aanand L. Rai először még nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy Baby Kapoor megbirkózik majd a szereppel, de miután találkoztak, végülis a színésznő mellett döntött.

4) Folytatódna az Aankhen. Legalábbis Pahlaj Nihalani, a producer nagyon szeretné. Az 1993-as vígjáték sequeljéhez egy Ranbir Kapoor és Shahid Kapoor kettőst gondolt ki magának, de ez még mind bizonytalan.

5) Imran Khan aláírt az OUATIM folytátásra. A filmben Akshay Kumaré lesz az egyik vezető szerep, ezt régóta tudni lehetett, azt azonban, hogy ki lesz a másik, csak most derült ki. Júliusban kezdenék forgatni, és jövő elején be is mutatnák a tervek szerint.

6) Sokáig úgy tűnt, hogy a Rohit Shetty féle Chennai Expressben Kareena Kapoor lesz majd látható, de aztán a színésznő a sok forgatás, kevés idő miatt visszamondta. A hírek szerint Deepika Padukone veszi át a helyét a moziban.

7) Aishwarya Rait látták Aditya Chopraval egy mumbai külvárosi stúdió épületénél. A találkozásukról azt pletykálják (köztük a TOI), hogy egy következő romantikus filmről beszélgettek ott, amiben Aamir Khan lenne a partnere. Oo.. 

8) Érdekesség még, hogy a Yash Raj készítene egy olyan filmet (is) Anurag Sinha rendezővel az élen, amiben Ranveer Singh és Ranbir Kapoor szerepelne. Ranveer pl. már igent is mondott rá.   

9) Shah Rukh Khan. A színész több bw hírportál szerint a jövőben szerepelne egy Farah Khan filmben (Om Shanti Om, Main Hoon Na), hiába is pofozkodott annak férjével. A címe Happy New Year lenne. Valamint igent mondott AR Murugadoss féle Ramana hindi remakre, tehát nem a másikat, a Menon filmet csinálja. Már csak azért se, mert Murugadoss bwi Ghajinije hatalmas siker volt anno Aamir Khannal, ez is szólt mellette, Menon ellen.  

0 Tovább

Hírhétfő

1) A héten kezdik el forgatni azt az új Chopra filmet, amiben majd SRK, Katrina Kaif és Anushka Sharma fog szerepelni. A web úgy tudja, hogy a címe Jai lesz, de ezt nem erősítette meg senki. A Diwalin mutatják be, és érdekesség, hogy a rendező maga tényleg Yash Chopra lesz, aki utoljára 2004-ben a Veer Zaarat forgatta, akkor is éppen SRK-val. Azóta inkább producerként munkálkodott. De most visszatér, és ha ez még mindig nem lenne elég ok a megnézésre, akkor a film zenéjét AR Rahman szerzi. Hogy mi?

2) Említettem a Diwalit, hogy egy SRK féle film biztosan érkezik majd akkor, az ünnep alatt - ahogy az lassan szokássá válik már -, de a legújabb hírek szerint rajta kívül Ajay Devgan (Son of Sardart), Akshay Kumar és Sunny Deol filmjét is ekkor mutathatják be majd. Persze az időpontegyezés nem véletlen, mindenki egymást figyeli, és nem akar lemaradni a másiktól nagyon. Az, hogy ezzel ki fog rosszul járni egyelőre nem tudni, de egy biztos, legalább a nézők jól szórakoznak majd, hiszen filmekben és sztárokban dús ünnep elé néznek.

3) Madhuri Dixit menni Madame Tussauds. A híres díva, táncos, színésznő a legújabb indiai filmsztár, aki viasz szobrot fog kapni, s ezáltal csatlakozik, bekerül a halhatatlanok táborába. Mindenképpen megérdemelt helye van ott, a bw rajongók meg örülhetnek, hogy Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Hrithik Roshan, Shah Rukh Khan, Salman Khan és Kareena Kapoor után egy újabb bwcsillaggal bővül a londoni viaszállomány.

4) Ha minden igaz, akkor SRK a Don 2 sikere után egy újabb, egy másik akciófilmben lesz látható a közeljövőben. Egyelőre kacsaszaga van, de már azt is tudni, hogy egy tamil feldolgozásról lenne szó, aminek az eredetijét a Ghajini rendezője szerezte, AR Murugadoss. A hindi remaket Sanjay Leela Bhansali vezényelné le, aki már meg is szerezte a 2002-es tamil film remake jogait. A Ramananak, ez a film címe a megjelenése óta volt egy telugu és egy kannadai feldolgozása is, és lesztorizva a korrupció eltörlésével foglalkozik.

5) A Housefull második részét még be sem mutatták, csak áprilisban fogják, már a harmadik részéről cikkeznek több helyen, ami előreláthatóan 2014-ben érkezne meg a tervek szerint. Így minden második évre jutna egy rész, mivel az elsőt 2010-ben adták ki. A hírt egyébként mindenhonnan cáfolták, Sajid Khan azt mondta, hogy nem álmodik ezzel, nem ez az első és legfontosabb célja a jövőre nézve. De azt is hozzátette, hogy ha folytatás is lenne, akkor arról csak a második rész bemutatása után lenne döntés, látva annak a bevételeit, sikereit, bukását akár.

6) Ali Zafar paiksztáni színész úgy tűnik többek között egy bw item numberrel készül erre az évre. Ezt erősíti meg a twitterén közzétett bejegyzése is, amiben azt írja, hogy a dansz próbákat gyűri éppen, ami egyszerre tud lenni örömteli és fájdalmas dolog, folyamat a számára. Ez utóbbihoz még hozzáteszi, hogy be is kell ülnie egy jéggel teli kádba, mielőtt lefeküdne. Arról azonban, hogy melyik filmben lesz item boy arról nincs információ. A színész amúgy ebben az évben két bw filmből veszi ki a részét, az egyik a London, Paris, New York címet viseli (március 2.), a másik pedig egy remake lesz, az 1981-es Chashme Buddooré.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.25.
2014.06.21.
2014.02.13.
2012.03.20.
2012.01.09.

Utolsó kommentek