Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

És akkor még egy hét

Nem erről volt szó. Nagyon nem. Mára, holnapra, ilyenkorra ígértek előzetest, de hol van? Az ember még oké elnézné, hiszen tudja, hogy a főszereplő Sharukh vállműtét után lábadozik, de az már mégsem járja, hogy nem ez az első eset, és másodszorra csúsztatják a Chennai Express trailer megjelenést tovább és tovább. Legelőször ugye az IPL finálét nézték ki maguknak, hogy majd ott aztán jól bemutatják, gondolom már ott kijött a betegség vagy valami. Na mindegy. A legújabb időpont, amit most már komolyan erősen kétkedve fogadunk, az mához egy hétre van, június 13-a. Na megnézem én azt!

Persze most megpróbálnak kárpotolni minket. Egy olyan videóval, ami a rendezőről, Rohit Shettyről szól, és az ő utolsó napjáról a rendezői székben a Chennai Express forgatásán. Itt már nem is veszi túlzottan komolyra a figurát, hülyéskedik, rajzolgat, kígyózik, meg motorral hagyja ott a crewt, szevasztok. Egyébként azt pont születésnapjára kapta ott és akkor, Srk-tól többek között. Micsoda szpesöl gift.

Valamint eszembe jutott az, amikor még arról pofáztam nagyszájúan, hogy mert a Chennai Express egy nagyon romantikus mozi lesz, Rohit Shettyre majd rá se lehet ismerni, új oldaláról mutatkozik be, ehelyett itt repül minden, ami él és mozog. Na de nincs is ebben semmi hiba, ehhez ért ő, ezért szeretik. Miért is pont itt kockázatott volna? Meg Srk is sanszos, hogy miatta mondott igent, a filmre, hiszen nagyon szeretne bizonyítani már masalaban, hogy képes arra, mint Salman, vagy többet is tud annál. Szóval jöhet, bár vannak kételyeim. 

0 Tovább

Chennai Express dióhéjban

Most érkezett. A legújabb hírek szerint Rohit Shetty következő filmje, ahol Srk és Deepika lesznek a vezető színészek, az nem is Rohit Shetty film lesz. Jól olvasod én meg jól írtam. Nem hiába, hiszen a kikerült sztorimorzsák nem árulkodnak se gonosz, rosszarcokról, se hatalmas-autós robbantásos szkénákról. Ergó kimaradhatnak egy az egybe olyan rohitshettys klasszikus must-see képkockák, mint a gravitációt meghazudtoló akciójelenetei, repülő autói, a sikoltozások, kiabálások, minden olyan, ami nála alapdolog egy filmben. És ami hihetetlennek tűnik meg váratlannak is persze. 

Kérdés adott: mi lesz akkor helyette?

Minden, ami nem ez. Ami romantika, édes és könnyű. Vajon Shettynek hova gurult? Annak ellenére, hogy oké láv sztori az valami ilyesmi szokott lenni, csak hát tőle lesz szokatlan így elmesélve.

Egyébként meg ha már itt tartunk, akkor egy picit magáról a történetről is legyen valami. Mert hát onnan is vontuk le a fentebb említett konluziokat. Szóval storyline a következő. Srk által megformált figurának meghal az apja. És úgy dönt, hogy a hamvait a Chennai vízébe 'önti'. El is indul oda. Felszáll a legelső vonatra, Mumbai to Chennai tiket plíz, aztán útközbe belebotlik Deepikaba. Fülig szerelmes is lesz belé (ki nem?). A film többi része meg arról szól majd, hogy az élete mennyire változik meg az utazás során.   

Érdekes.

0 Tovább

Bol Bachan képek

Rohit Shetty most ezt csinálja, nem a Singham 2-t  vagy a Golmaal folytatást. Cím szerint a Bol Bachant, ami egy 1979-es klasszikusnak, Hrishikesh Mukherje filmjének a Gol Maalnak lesz a remakje. És olyan sztárokkal készíti el, ölti modern, kortárs köntösbe, mint Ajay Devgan, Abhishek Bachchan, Prachi Desai vagy éppen Asin.

Ha minden igaz, akkor júliusban már jön is odaát a mozikba. Romkomnak tetszik lenni, és a zenéjét Himesh Reshammiya szerzi, de az Ajay Atul is besegít neki 1-2 szám erejére. Egyelőre ennyi, a többi meg majd később, trailernél. Most képanyag van, jött hozzá, ahol nocsak az idősebb Bachchan is feltűnik. Egy dalbetétet lőttek (f)el vele, így. Nagyon színkavalkádos, arcpálmás, hangulatos.    

0 Tovább

Hírkedd

1) Sujoy Goshnak a Kahaani rendezőjének következő filmje egy könyvadaptáció lehet. Az Aranyer Din Ratri című bengáli novellát vinné a vászonra. Amit egyébként Satyajit Ray egyszer már megtett a 70-es években, és amiért jelölték is Arany Medvére legjobb filmért.

2) Emraan Hasmi és Vidy Balan újra együtt. A sikeres The Dirty Picture után a párost viszontláthatjuk Rajkumar Gupta Ghanchakkar készülő vígjátékában.

3) Dhanush élete első bw filmjében Sonam Kapoor lesz partnere. Aanand L. Rai először még nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy Baby Kapoor megbirkózik majd a szereppel, de miután találkoztak, végülis a színésznő mellett döntött.

4) Folytatódna az Aankhen. Legalábbis Pahlaj Nihalani, a producer nagyon szeretné. Az 1993-as vígjáték sequeljéhez egy Ranbir Kapoor és Shahid Kapoor kettőst gondolt ki magának, de ez még mind bizonytalan.

5) Imran Khan aláírt az OUATIM folytátásra. A filmben Akshay Kumaré lesz az egyik vezető szerep, ezt régóta tudni lehetett, azt azonban, hogy ki lesz a másik, csak most derült ki. Júliusban kezdenék forgatni, és jövő elején be is mutatnák a tervek szerint.

6) Sokáig úgy tűnt, hogy a Rohit Shetty féle Chennai Expressben Kareena Kapoor lesz majd látható, de aztán a színésznő a sok forgatás, kevés idő miatt visszamondta. A hírek szerint Deepika Padukone veszi át a helyét a moziban.

7) Aishwarya Rait látták Aditya Chopraval egy mumbai külvárosi stúdió épületénél. A találkozásukról azt pletykálják (köztük a TOI), hogy egy következő romantikus filmről beszélgettek ott, amiben Aamir Khan lenne a partnere. Oo.. 

8) Érdekesség még, hogy a Yash Raj készítene egy olyan filmet (is) Anurag Sinha rendezővel az élen, amiben Ranveer Singh és Ranbir Kapoor szerepelne. Ranveer pl. már igent is mondott rá.   

9) Shah Rukh Khan. A színész több bw hírportál szerint a jövőben szerepelne egy Farah Khan filmben (Om Shanti Om, Main Hoon Na), hiába is pofozkodott annak férjével. A címe Happy New Year lenne. Valamint igent mondott AR Murugadoss féle Ramana hindi remakre, tehát nem a másikat, a Menon filmet csinálja. Már csak azért se, mert Murugadoss bwi Ghajinije hatalmas siker volt anno Aamir Khannal, ez is szólt mellette, Menon ellen.  

0 Tovább

Hírkedd

1) A Dharma és KJo (Karan Johar) úgy néz ki megtalálta a The Immortals of Meluha tökéletes Lord Shivajat. Mégpedig Hrithik Roshan személyében. De nem csak ő benne gondolkodnak, hanem Priyanka Choprat is szeretnék leszerződtetni Parvati szerepére. Izgalmas projekt lehet így ez, különösen azok után, hogy ez a színészkettős nagyon szép bevételt hozott már a Dharmanak az év elején bemutatott Agneepath mozival.

2) Mani Ratnam legközelebbi filmjéhez, a Kadalhoz AR Rahman szerzi majd a zenét. Jelen pillanatban is. Hiszen két dalról már most elmondhatjuk, hogy készen vannak. Rahman ugyanis kivételesen nem időzik el sokat rajta, hanem csinálja, hiszen már márciusban indul a forgatás. Egy közeli forrás szerint az eddigi dalokkal mindenki elégedett, amiknek a szövege egyébként Vairamuthu Kavidhaigalnak köszönhető.  

3) A Golmaal trilógia rendezője Rohit Shetty azt szeretné, ha a következő mozijában, a Chennai Expressben Shah Rukh Khan szerepelne. Ki nem? Bár ő is azt nyilatkozta, hogy még korai lenne erről beszélni, hiszen nagyon az elején járnak még a filmmel, úgy a tervezési fázisban, magyarán sehol. Amit biztosan tudnak, hogy egy romantikus komédiát, egy szórakoztató családi mozit akarnak készíteni, amibe a királynak is lenne helye. Egyelőre azonban, addig is a Bol Bachchant csinálja, meg a Golmaal negyedik részének forgatókönyét is írja, tehát a CE még jóval odébb van.

4) Usha Uthup - legutóbb éppen a Darlinggal filmfaret nyerő - népszerű playback énekes azután, hogy egy kis szerep erejéig feltűnt már a vásznon a 7 Khoon Maafban, most újra visszatérhet oda. Ugyanis a Luptában, ami egy horror film lesz, a debüt rendező  Prabhuraj egy szerepet ajánlott fel neki. A hírt később ő maga erősítette meg, és azt mondta, hogy Usha nagyon izgatott már és alig várja, hogy része legyen ennek a filmnek. Ennek a road horrornak, ami egy dzsungelben fog játszódni.

5) John Abraham rendezői álmokat is sző. A színészt a kritikusok már évekkel ezelőtt leírták, amikor el se kezdte a pályafutását, és azóta is szívesen kongatják a vészharangokat vele kapcsolatban. De mint mondta egy interjújában: hozzászokott ehhez, és amit ő csinált, azt azért csinálta, mert érdekelte, szerette volna megmutatni bwnak, hogy ilyen filmek is vannak. Mint a Water vagy a No Smoking éppen. A sors fintora aztán, hogy pont azzal a Dostanaval lett ismert, ahol sárga rövidnadrágban a fenekét mutatja a tengerparton kábé. Viszont a JA azt szeretné, ha az emberek ne erről, ne így emlékezzenek rá, és ezért legyen népszerű. Hanem többet és mast akar adni, magából. Egy ilyen terv a rendezés, vagy a JA Productions megalapítása. Míg a másik a jótékonyság, egy saját szervezet létrehozása, támogatása, hiszen csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel (Indiában) a mai világban, szerinte.

6) A 3 idiots atyja Rajkumar Hirani új filmjéhez már meg is találta a vezető színészeket. Az egyik Anushka Sharma lenne, találkoztak is ez ügyben már párszor. Míg a másik nem nagy meglepetésre Aamir Khan, aki pont szerepelt az említett 3 Idiotsban. Egyik sem 100%, de a hivatalos bejelentésre elvileg a források szerint nemsokára sor kerülhet majd.

7) Konkona Sen Sharma másfél év után újra forgat. A szülési szabadság(a után)ról visszatérő színésznő twitteren írt rajongoinak, hogy az első forgatási nap kezdetét vette. Amiben pedig szerepelni fog, az nem más, mint egy novella, a Shesher Kabita filmes adaptációjában. Ezt Suman Mukherjee rendezi, és a színésznő mellett még Raul Bhose tűnik majd fel. 

8) Bejoy Nambiar a Shaitan után egy hindi-tamil, ergo kétnyelvű filmet készíthet. A David-ot. Ami elvileg hindinek indult, de egy A listás bw színészt se érdekelt. Vagyis Vivek Oberoit igen, de ő akkor szállt ki, amikor megtudta, hogy tamil felé kacsingat a rendező úr. Most az biztos, hogy egy tamil szupersztár Vikram szerepelni fog, és hogy BN nagyon akarja SRK-t látni a filmjében. A döntésben sokat segíthet, hogy a színész látta a Shaitant és szerette, de ez persze nem jelenti azt, hogy mindjárt el is vállalja a felkérést. Arról nem is beszélve, hogy a David még a Shaitanhoz képest is sötétebb dolgokkal fog operálni, amivel meg ugye nem lehet az indiai emebereket lekenyerezni.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.03.20.
2012.02.21.

Utolsó kommentek