Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az év fotója

Arpita Khan esküvője alkalmából megelevenedett a tavalyi év visszafordíthatatlan bw nagy ölelése, amit akkor Salman és SRK produkált ki magából, mindenki legnagyobb megrökönyödésére. Most pedig már, hogy ennyire bele jöttek, elásták a csatabárdot, újra újráztak is kettesben, meg hármasban, ahogy azt a lenti kép bizonyítja. Mit is mondhatnánk? Elsőre még hú meg ha volt a szituáció, így viszont már nem is olyan érdekfeszítő. Persze innen már tényleg csak egy lépést választja el a merő fantáziánkat attól, hogy egy filmben lássuk majd őket vala.  

0 Tovább

Charlie is here

fiúklányok, ezen sincs mit momentán kommentálni, jól gondolom. #srkascharlie 

0 Tovább

Rágyúrt

 Ha Farah Khan.  Akkor Shah Rukh Khan. 

 Ha Shah Rukh Khan.  Akkor kockahas. 

 Ha kockahas.  Akkor nekem 6. 

 Ha nekem 6.  Akkor neki 8. 

Nőknek eyecandy, a színész a Happy New Yearban újrázza az oso pillanatot. Mert egyszer semmi sem elég, pláne ha az a folytatásban több is mint volt, korábban. Szép-szép, csak hát a film is legyen az. Miközben azért nem a külső a számít.

2 Tovább

Brett Ratner bele van zúgva SRK-ba

Egyszer már írtunk róla, hogy a herkuleses rendező magának akarja a színészt, mint mindenki. Szeretne vele dolgozni, ez az álma vagy ilyesmi. Anno még a budapesti forgatásra is meghívta (de nem jött el, baz), de Shahrukh nem ért rá éppen. Bw az első na. 

Történt mindez kilenc hónapja, így gondolhatja a fehér ember, elmúlt a szerelem, a rózaszín felhőt meg elfújta az yvett, nincs többé kontakt közöttük. De. De aztán pár napja megint rácsiripelt Brett. Jobban mondva megemlítette, hogy mekkora de akkora színésznek tartja, kedvencnek, legjobbnak, ofc előszócskával vezette fel, és olyan illusztris társaságban emlegette fel a nevét, mint Al Pacino, vagy De Niro éppen. 

Nyilván Shahrukh köpni nyelni nem tudott erre. Viszont megköszönni megköszönte jó indiai szokás szerint, ahogy azt illik. Amire jött a válasz a direktor úrtól, hogy ő meg annak örülne, ha elmenne megnézni Ámerikába legújabb filmjét premierbe, meghívja nagy hiphiphurrával. Persze Srk a forgatás után ennek se feküdt le. Lerázta check.

Vajon meddig lesz ebből így még kapcsolat? Vagy eljön az idő, amikor SRK beadja a derekát, és láthatjuk egy Brett Ratner filmben szerepelni. Herkulesként már biztos nem, de más valamilyen szerepkörben talán.

Az biztos, és jó tanács SRK-nak egyúttal, hogy sokáig ne húzza a mézesmadzagot, mert nem fiatal már. Szóval ha még egyszer rákérdeznének, én a helyébe simán bele mennék. Elvégre három a magyar igazság.

 

0 Tovább

Shahrukhnak tényleg bejött az élet

Tavaly mindenképpen. Így aztán már azt is elmondhatja magáról, hogy ő a második legjobban kereső híresség és egyben leggazdagabb bw színész. De gondolom erre maga is rájött.

Azért hihetetlen, miközben saját maga nyilatkozza le, hogy hát a filmjeinek több mint a fele flop, bukás, és így is ott van, ahol. Nyilván ez az indiaeffektus, amiben benne van vastagon, hogy egy másik országban nem menne ennyire jól, de születni is tudni kell. Meg hát, aki sztár az szupersztár, és ő az.

De ki is ő? Színész már 20 éve. Több mint 50 film vele. KKR tulaj. Producer. Üzletember. És King Khan közel sem fogja egyhamar szögre akasztani a croreokat. Fog még meglepetést, blockbustert okozni. Hát okozzon. Nincs ellenünkre. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek