Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aishwarya jönlát

És visszatér. A gyereket addig odadobja apucinak, mert a kamera várja. Vagy fordítva. A lényeg, hogy a színésznő a gyes alatt, után is tele volt felkérésekkel, amikből sokszor vacilálni se kellett, hiszen bárki rábólintott volna élből. Ő se tette ezt másként. A minap kettő lett hivatalos ezek közül.  

Az egyik Chalti ka Naam Gaadi remake lesz. Rohit Shetty rendezi, és  SRK pedig a hero az oldalán . Ők lesznek tehát az új Kishore Kumar - Madhubala 2.0. Míg a Devdas is felevenedik a távolban, ha másért nem is, ezért érdemes lesz, volt forgatni visszatérni. 

A másiknak már címe is van. Ae Dil Hai Mushkil. És nem akárki, mint  Karan Johar rendezi majd , akivel először dolgoznak majd együtt. A színészkettős Ranbir és Anushka lesz, nem amolyan szerelmiháromszöges, ahogy azt KJo ígéri, meg tervezi bemutatni 2016 nyarán. A zenéket Pritam hozza össze, a helyszíneket pedig New York, London, Párizs és Delhi adja majd. 

0 Tovább

AISHWARYA IZ KÁMING BEK

Hagyok időt feldolgozni. Tudom nem könnyű. 

De majd kiderül, hogy megérte e várni rá. Mert Sanjay Gupta akció-thrillere első fülre valahogy nem tűnik nagy visszatérési dobásnak, sőt durranásnak, ne legyen igazam. A címe Jazbaa lesz.

A rendező úr egyébként még múlt héten szólta el magát twitteren, hogy a most éppen Cannesban állomosozó korábbi Miss World, azóta már főállású anyuka bizony az ő filmjében tervezi reinkarnálni filmes pályafutását, már ami megmaradt belőle, bennünk. 

Hiszen utoljára négy éve láthattuk a Guzaarishban, még Hrithik Roshan mellett, azóta meg nuku. 

De hát éljen, nagybetűs ünnepnap a mai, meg az amikor bejelentették, meg amikor majd be is mutatják.  

Mi tárt karokkal várjuk vissza. Azért megérdemelne egy jó filmet ennek okán. 
 

0 Tovább

Nem gáz

A mai nap pedig már csak ilyen. A házasoké. Lehet is akkor, hogy ez egy jel a számomra. No. No. NONONONO. Ettől függetlenül, ha mégis ilyenre kerülne sor, akkor valami olyat akarok, valami picit abból, ami ezekről az emberekről sugárzik. Ahogy passzolnak, dukálnak, kémiálnak, jól néznek ki egymás mellett, szerethetőek, imdánivalóak ketten, mint itt ebben a reklámban. Ami csak velük lesz igazán élvezhető, de hát ez is a lényeg. Ja és, hogy kikről van szó, mert ezt még nem is mondtam: Aishwaryaról és jr. Abhishekről. Amúgy jópofa az egész, fél perc, tehát prestige.  

0 Tovább

Peace Day. New York. Aishwarya Rai.

És még Michael Douglas is ott van. 

0 Tovább

Erre közelebb, arra hamarabb

A Bachchan házaspár a szelek városában próbál eltalálni valahova oda. Biztos nehéz lehet India után ki chicagolanden kiigazodni. Ők tudják. Amúgy nem vakációznak, Abhishek ott forgatja a Dhoom 3-at, a feleség csak elkísérte, hogy izé szem előtt legyen. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek