Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Chugliyaan

0:44 - Made my day.

A most következő ígykészült az OUATIMD egyik 'legpeeloonosabb' (és ez bók) dalbetétjéről szól. Címe Chugliyaan, és ennél romantikusabb már nem is lehetne. Persze a színészek így is végigmókázzák a forgatást, ők már csak ilyenek. 

Miközben a film a mai nappal vette át a stafétabotot a Chennai Expresstől a mozikban. Szóval aki unja azt, az mehet folytatásos gengszteresdit nézni, ha még nem látott olyat. Vagy látott már sokat, pont ilyet, mégis furdallja az oldalát a kiváncsiság, hogy ebből az Akshay-Imran kettősből lesz e valami.

Azt hiszem, hogy blockbusteri magasságokba aligha fog elérni a sequel, de legalább nem egy héttel korábban kezdett, mert akkor még esélye se lenne. Most van, reméljük a legjobbakat.    

0 Tovább

Bismillah

Szeretted a Hookah bart? Szeretni fogod ezt is. ÚÚÚÚÚÚúúúúúú.

Az Once Upon A Time in Mumbai Dobaranal pedig csak bebizonyosodott, hogy azért olyanok is ülnek ott és dolgoznak, csinálják, akik csak értenek hozzá hangyafasznyit. Hiszen tudják ők is jól a receptet, a gengszterfilm és a partizene mindig mindenhova együtt jár. Egyik a másik nélkül nem is tud létezni bwban. Kell, hogy legyen idő elugrani, ha máskor nem a végefőcímnél, a közeli-távoli klábba, hogy twisteljenek ott az egybegyültek valami patent muzsikára.  

És egye fene, de a Bismillah ilyen, egy partyhimnusznak meg is felel. Na jó, azért nem vetközöl ki magadból, és repülsz a parkettre, 'szigetelsz rá', de azért egy remix változatban akár még sikeres is lehet. Mert szerintem van belőle még mit kisajtolni. Kicsit lájti cucc, de lájtosoknak jó is. 

0 Tovább

Chugliyaan

Ahogy Akshay Kumar leveszi a napszemüvegét, nekem abból kell több még és még. A dal meg nem rossz, ahhoz képest, hogy a OUATIMD soundtrackről való, ahol tényleg nagyítóval kell keresni a évzenéket. Talán ez is a legjobb mindközül, de nehéz szülés, mert annyira egy húron pendülnek, hogy ember legyen talpán, aki azokból választani tud egyet is, ami for, előtte, felette van a többieknek. Én tippre a Chugliyaant jelölném, de egyelőre csak, annyira azért nem hoz lázba, nem ettől van melegem, azt az időjárás teszi.  

0 Tovább

Tu Hi Khwahish

Megmondom mit tennék most legszívesebben ezt hallgatva. Odamennék Pritamhoz, és végtelenítve a fülére tenném a Pee Loont, hogy édes drága barátom régen minden jobb volt, még te is. Az egyetlen szerencséje az egyik kedvenc, tavalyi filmfare győztes zenei rendezőnknek, hogy az OUATIMD soundtrackjéről - végülis mint kiderült - csak ezt az egy dalt szerezte, így a többi kacatért (van még 3) nem ő felel. Bár ettől még továbbra is hari van. Ennek örömére-bánatára megyek és iszok is valamit, olyat, amit akkor szoktam, amikor Pritamot hallgatok. A Drinkify segít ebben. De legközelebb azt ajánlom ne legyen (ilyen) legközelebb.

0 Tovább

OUATIMD, a második trailer

Jó, hogy jött, mert az elsőt már el is felejtettük, hogy megvolt. De tényleg ki emlékszik már arra? Annyira nem volt patent, meg különben is a franchise nyitó darabjának trailerét másolta le egy az egybe. Nagy kunszt nem volt elkészíteni, sokat nem is gondolkodtak rajta milyen legyen.

De szerencsére, észhez tértek és kaptunk új előzetest, hogy majd ettől most aztán leesik az az, aminek kell. Hát nem esett. Ez kábé akkora szám, mint amilyen az előző volt. Semmi wow pillanat, semmi epik, és még szegény Imran is benézte ezt az egész gengszteresdit. Második blikkre se áll neki jól.

Akshay Akshay, ő azért ez hozni fogja kisujjból, de a kis Khantól félek, hogy csak maga alatt vágja a fejszét ezzel a szereppel. Azonban öröm az ürömben, hogy legalább végre nem az n+1-dik romkomban látjuk az arcát, hanem más szerepkörben is visszaköszön. Ez jó, ez piros pont.

Bár egyelőre nem tűnik nyerő választásnak. Egyelőre. Hiszen a többi majd a filmben fog kiderülni, hogy tud ilyet is, jobban mint a szívtiprót, csak mi nem néztük ki belőle, ej. 

Egy próbát megér majd, de attól messze van, hogy kötelező képkocka-néznivaló legyen. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek