Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Let's Celebrate

Ami a Pehli Mohabbat lesz a karácsonynak, az lesz a Let's Celebrate a szilveszternek. Imran Khan meg akár maradhatna is. Hiszen első bw filmzenéje nagyon impresszív meg szuggesztív lett. És ezen az összképen a túl sok angolkodás, a háttérből beszűrödő nyugati elemek sem rontanak egy csöppöt se.

Kell ilyen is, persze akkor, ha aztán olyan jön ki belőle, mint amilyen ez. YoYo azért irigykedhet, míg Badshahnak is lőn félnivalója, mert ez lehet a kettőezertizenötösített Abhi Toh Party Shuru Hai, ha csak nem vág vissza, valamelyikük.

Betalált, na. Az alap az (igazán) killer. A betét meg még Arjunt is kimaxolja a komfortzónájából. És még Sonakshi is izgalmas tud lenni. Nem kiáltok évzenét miatta, de veretni rá megengedhető pótcselekvés, ha úgy hozza és alakul, hogy a levegőbe, füljáratokba kerül. Persze visszafogottan is megéri danszolni rá, úgy mint 1:47-nél. Az az. Welcome to partika.  

0 Tovább

Yo Yo, Badshah, azok meg kik?

Mert jön Imran Khan. Nem a színész, nem a bokszoló (...), hanem az énekes, rapper. Aki majd a Tevarban egy dal erejéig betör a bwizniszbe. Ez lesz az, Let's Celebrate címen, és hamarosan már többet is láthatunk meg hallhatunk belőle, mint pár másodperc. És lehet, hogy nem vágom a centiket miatta, de mégse egy újabb YoYo dal, hanem mégis más valaki, valami sül ki ebből, neki welcome to bw. Van egy jó férfi megérzésem. 

0 Tovább

Imran - Kareena jodi again!

Hurrá-hurrá. Én legalább is így fogadtam a hírt. Az meg külön öröm, hogy egy Dharma, azaz Karan Johar produkcióban teszik ezt meg. Jelige: Ek Main Aur Ekk Tu 2.0. És még a rendező személyéről is van információnk, aki nem más lesz, mint az I hate luv storys (az egyik kedvencem) készítője Punit Malhotra. Nem is hiszek a szememnek, hogy ennyire összelegóztak egy helyre ők mind. Ebből pedig konkluzio: csak valami jó sülhet ki, csak, ezek után. Város.   

0 Tovább

Matru Ki Bijlee Ka Mandola trailer

Az arcom, amikor megtudom, hogy a jövő év pontosan ilyen jól kezdődik bw filmes szempontból. Mégpedig Vishal  Bhardwaynak hála. Hála.

Ő az tudod, aki legutoljára a 7 Khoon Maafot készítette el Privel. De nevéhez köthetők még olyanok, mint az Omkara vagy a Kaminey. Idénről meg semmi. Észre is vettük. Hiányzott a fekete humora, rusztikussága, különcsége, egyedi történetmesélése.

De majd most visszatér. Olyan abszurd, groteszk mókás komédiával, amilyent csak ő tud. Az MKBKM 2013 január 11-én költözik be a mozitermekbe. És várhatóan sokáig ott is marad akkor már.

A vezető színészek Anushka Sharma és Imran Khan lesznek, új szerepben, szakállal miegymás, ahogy őket (együtt se) eddig nem láthattuk. És ez most nem sablonszöveg, mert Vishal, ő az ok meg ott vannak a referenciái, azok is. 

A trailer több mint meggyőző. Annak ellenére, hogy sokat nem árulkodik a sztoriról. Viszont végigtáncolják az egészet, és még a zene is fülbarát (ki ezért a felelős?). Azt hiszem, meg is van mire fogjuk rázni decembertől.

I finally know...

What?

I have tragedy queen complex

u.i.: a vége meg óriási wtf. Olyan képsor, amire számítani nem lehet. De Vishal már csak ilyen. Ezért szeretjük.    

0 Tovább

Jövő heti suit up - Imran Khan tolmácsolásában

A szemüveg nálam is marad, hiába hideg is coming. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek