Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aishwarya jönlát

És visszatér. A gyereket addig odadobja apucinak, mert a kamera várja. Vagy fordítva. A lényeg, hogy a színésznő a gyes alatt, után is tele volt felkérésekkel, amikből sokszor vacilálni se kellett, hiszen bárki rábólintott volna élből. Ő se tette ezt másként. A minap kettő lett hivatalos ezek közül.  

Az egyik Chalti ka Naam Gaadi remake lesz. Rohit Shetty rendezi, és  SRK pedig a hero az oldalán . Ők lesznek tehát az új Kishore Kumar - Madhubala 2.0. Míg a Devdas is felevenedik a távolban, ha másért nem is, ezért érdemes lesz, volt forgatni visszatérni. 

A másiknak már címe is van. Ae Dil Hai Mushkil. És nem akárki, mint  Karan Johar rendezi majd , akivel először dolgoznak majd együtt. A színészkettős Ranbir és Anushka lesz, nem amolyan szerelmiháromszöges, ahogy azt KJo ígéri, meg tervezi bemutatni 2016 nyarán. A zenéket Pritam hozza össze, a helyszíneket pedig New York, London, Párizs és Delhi adja majd. 

0 Tovább

Life! After divorce.

Kunal Kohli megunta a banánt, meg a kényelmetlen rendezői foteleket, ezért a kamera mögötti életet felcserélte az előttivel. Nyilván mértékkel, megtartva a korábbit is, de bw a debütálások centruma, bárki bármikor bárkivel. Így miért pont ő maradna ki. Hát nem marad. A Phir Se c. filmben már látjatjuk is mire boldogul más szerepkörben, mint ahogy azt ő vagy mi megszokhattuk. Társa, partnernője se lesz valami bw experte, hiszen Jennifer Wingetet inkább a tévéből ismerhetjük, a “Saraswatichandra” telenovellából. Kvázi nem a cast lesz a legerősebb ismérve a filmnek egyelőre. De cáfoljanak rám, ha csak tehetik.

u.i.: Már forgatják, Londonban. Jövő májusban pedig bemutató.

0 Tovább

Hero

Sooraj Pancholit a neve megelőzte. Ha lehet így mondani hendikeppel indul a bw bizniszbe. Hiszen Jiah Khan öngyilkossága után (vagy miatt) az ő nevét lehetett hallani a legtöbbet. Ami aztán kihatással volt a debütálására is. Egészen ezidáig. Ugyanis a legújabb hírek szerint, ő lesz Subhash Ghai 1983-as Hero remake-nek a főszereplője, amit Nikhil Advani rendez, és a háttérben Salman Khan támogatja bőszen. A heroine Sunil Shetty lánya Athiya Shetty lesz, aki ugyancsak itt debütál, valamint rajtuk kívül Govinda is feltűnik majd a filmben.

0 Tovább

Filmek, amiket már most megnéznénk rovat vol100

 Hamari Adhuri Kahaani 

- Mohit Suri rendezésében jön

- Főszereplők: Vidya Balan és Rajkummar Rao #ofisöl

- De Emraan is ott lesz

- Helyszínorgazmus-felelősők: Abu Dhabi, Dubai, Fokváros

0 Tovább

Half Girlfriend: 2016

Mi is van ott a fejlécben? Jól olvasok? Jót olvasok? Na akkor segítek:

 Az Aashiqui 2 rendezőjétől (Mohit Suri) a 2 States írójától (Chetan Bhagat) az Ek Villain  producereitől (Balaji Motion Picture) érkezik majd  

a Half Girlfriend c. film két év múlva nyáron. Igen, 2016-ban.

De legalább senki nem jöhet azzal, hogy hát nem tudta, nem tudott róla, nem szóltak időben. Még egy ilyen poszterséget is kapott, holott a főfőszínészek kilétéről sem tudunk semmit, ahogy ők sem - eddig. Szóval, csak nyugalom, lehet hátradőlni, nem holnap lesz ez.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek