Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

I'm single & I'm youngu!

Dhanush és Anirudh legújabb kollabirációja felülírja mindazt, amit korábban felülírtak. Eszméletlen jó a páros, olyan, mint a borsó meg a héja. Talán külön-külön nem is érnek annyit, mint együtt. Hiszen ekkor vannak igazán elemükben, és úgy érezni, hogy kifogyhatatlanok, nem lehet őket megállítani.

A Velai Illa Pattadhariban pedig ugyancsak ez történik. És ott folytatják, ahol a Moonu és az Ethir Neechal (két szám volt közös ott, de az háháhá) után elköszöntek egymástól.

Nem mellesleg Dhanush színészi karrierjének 25. filmje ez a VIP, amit úgy koronáz meg, ahogy azt a legnagyobb se szokták, és nem is tudják. Az Udhangada Sanguról persze tudtuk, hogy dalban simán ott a helye az idei felsőtíz tamil filmzenék krémjében, írtunk is róla, de hogy a hozzá készült betét minden képzeletet felülmúlóra terjesztik fel, azt nem láthattuk előre.

Talán jobb is. Mert így szem nem marad szárazon, nyelni is elfelejtesz, és már csak ebből akarsz csak többet. És ezt úgy, hogy akár te is kipróbálhatod otthon, csak pár haver meg egy tető kell hozzá, ahol szét lehet veretni a veretést, pasztmek.

0 Tovább

Velai Illa Pattadhaari (VIP) trailer

És akkor még szerencse, hogy Dhanush csak a filmben munkanélküli. Mert nélküle igen jóval szegényebb lenne úgy ánblok az indiai filmélet. Amire pont jó példa ez a Velai Illa Pattadhaari (kurvajó) előzetes. Hogy miért ő az, aki. Kollywood bw hercege, amolyan srk-aamir-salman egyveleg, de mégis olyan, amilyen egyik se.

Tavaly a Maryannal és a Raanjhanaaval (bw debüt pipa) is bizonyított, most meg a VIP talán még mind a kettőnél is extravagánsabb filmélményt hozhat el a mozikba.

Úgy, hogy egy egészen földhöz ragadt vezértémából építkezik, ahogy arra az első mondatban is utaltam. Hirtelen nem is tudom, mikor volt utoljára olyan indiai alkotás, ahol a munkanélküliséget akármilyen formában is, ennyire felhozták volna és foglalkoztak volna vele (nem ilyen doku stílusban, nagy bésen, prakash jhasan). De persze a VIP azért nem ennyire lesz fekete fehér, mint a való élet. Előkerülnek a rossz fiúk is a történetben, Amala Paul személyben pedig a szerelem is.

Érdekesség, hogy R Velraj rendezése Dhanush számára mérföldkő, hiszen ez már a 25. filmje. Ebből az alkalomból meg is lepte magát azzal, hogy a film zenéit maga írta és szerezte Anirudh Ravichander kézfogásával. És reméljük ez csak a kezdet. Must see.

0 Tovább

Kinek kell a király, mikor itt van Dhanush

R Balki talán pont erre gondolt, amikor úgy döntött, hogy a következő filmjében, aminek forgatását jövőre kezdik el és címe még nincs, nem Shah Rukh Khant választja végül a hírónak, hanem inkább az idén bwba betévedt, debütált Dhanushnak adja meg az esélyt, és át a stafétabotot, akit elsősorban dél-indiai alkotásokból ismerhetünk.

Az, hogy jól döntött, majd kiderül, de a média már sír, hiszen mindenki de mindenki arra várt, hogy SRK és az egyik másik nagyágyú színész Amitabh Bachchan újra egy képernyőre kerülhet, amire talán még a KANK során volt utoljára példa, úgy szűk nyolc éve. De bréking nem is lesz egyelőre. Úgy fest. R Balki új fimjében biztosan nem. Srk azért megvan nélküle is, túléli a szakítást, de hát Dhanush azért mégis közbeszólt, fákje. 

Mellette egyébként érdekesség, hogy partnernő, heroine szerepkörben Kamal Haasan fiatalabb lánya Akshara Haasan fog bemutatkozni majd bwban.  

0 Tovább

Dhanush xxx

A tamil színész harmincadik születésnapját ünnepelte meg a minap. Úgy, hogy a barátai társaságában elvendégeskedett Londonba, csak mert. Nem pedig például a feleségével, vagy a családjával töltötte a napot, ejnye. Milyen színész, férj, fiú az ilyen hát? - kérdezik páran.

Szerintem ilyen. Olyan, aki kollywood után bw-ot is magáévá tette az idén. Bevette, elfoglalta. Aki nélkül mit sem ért volna a Raanjhanaa. Megmutatta hindi nyelven, hogy így is piszok tehetséges, de a kalapomat teszem rá, hogy idei másik filmjében a Maryanban még ennél is királyabb alakítást hozott össze. De a Raanjhanaa tényleg az ő filmje, kétségtelenül. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha helyette tényleg Shahid szerepelt volna. Nononono.

Inkább örüljünk is neki. Gratuláljunk, boldogat, boldogabbat. És még több bw mozit kívánjunk a (a közeli) jövőre nézve, mert megérdemli. Vagy csak kiérdemelte. A kelet megérkezett. Bw meg jobb ha figyel magára, még mielőtt. Arra is kíváncsi leszek, hogy vajon jelölik-e majd akkor amikor kell, a Raanjhanaban látott alakításáért? Nekem nem lenne ellenemre, sőt. Ranveer Singh, vagy Farhan Akhtar mellé simán befér. Még hogy mellé! Elé!  

0 Tovább

Maryan trailer

Ha jót akartok magatoknak, meg egy fasza előzetesre vágytok, akkor nem kell tovább lapozni. Hisz a hamarosan mozikba kerülő tamil nyelvű Maryané pont ilyen. Az utóbbi idők legjobbja titulust simán be is zsákolja ilyen téren a kollywoodi film. Amely igaz történet lesz egy halászról, aki messze hazájától, szerelmétől kell, hogy éljen. És küzdjön, túlélje mindazt, ami elé kerül. A rendező Bharatbala lesz, míg a zenét AR Rahman szerzi majd.  

Amúgy meg egyik legjobb dolog, ami a modern indiai filmgyártással történhetett, az Dhanush. Mit össze nem színészkedik már itt is. Must-see.   

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek