Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Van, aki jól táncol. Van, aki nem. És van Ranveer Singh.

Élő és megdönthetlen erősen pufferelő felvétel kontent arról, hogy mi történik akkor, amikor Ranveer a saját maga koreográfusa. Nyilván nem kell félteni, meg a kamerának szól nagyrészt, a zene is blah, de azért abban biztosak lehetünk, hogy legalább ő jól érezte magát, meg emelte az este (Tommy Hilfiger partika) színvonalát picivel.

0 Tovább

My Name is Ranveer Ching

Valaki szerint ebből film kell, más meg pont nem érti, hogy Gulzar és Arijit Singh, de főként Arijit Singh miért is adta ilyenhez a nevét. Aztán megint máshol alacsonyan röpködnek a bakwaasok stb. hasonlók, és az igazság pedig az, hogy magam sem tudom hova tenni.

Ranveer Singh tavaly a legkúlabb figura volt bwban, fakt, idénre a varázs szertefoszlott kissé, bár azért olyan magas szintű óvszerreklámot azóta se készített senki, mint amilyen az idei volt tőle. Viszont a My Name is Ranveer Ching sokkal inkább egy erőltetett, kikényszerített házasság, pedig ez is reklám a javából a Ching kaják marketingjére. 

0 Tovább

Rövid az új hosszú

Lehet nyár van és azért, de sokkal valószínűbb az az elmélet, hogy Ranveer Singh a Dil Dhadakne Do szerep miatt váltott most rövid hajra. De a színész egy cseppet sem vesztett a jóképűségéből, talán neki még a haj nélküli állapot is jól állna. Sőt biztos.

0 Tovább

Ranveer Singh és a do the rex

Ha ma egy reklámot akartok megnézni, ez legyen. Meg egyébként is tudom, hogy mindig is kiváncsiak voltatok, hogy néz ki egy óvszer reklám Indiában. Hát valahogy így tessék akkor elképzelni. És persze mindjárt jön a kérdés a fejbe, hogy nálunk ilyen miért nincs, persze Indiában se lesz, a tévék aligha fogják ezt agyonjátszani. A főszerepben pedig Ranveer Singh, a tavalyi év legkúlabb bw arca. Meg ,még egy jótanács tőlem: védekezzünk!

0 Tovább

Must, have, cool, Ranveer

Ahogy azt a mellékelt kép bizonyítja, Ranveer Singhnek elfelejtettek szólni, hogy már fordítottunk egy lapot a naptáron, és már 2014-et írunk. Viszont a tavalyi év legcoolabb bw színészét ez mit sem érdekli, ő ott folytatja ezt az évet, ahol 2013-at abbahagyta. Továbbra is cool maradt, az tart nála, bár sokszor már tényleg követni is nehéz annyira. Hogy éppen miért, minek, hol, és most hogyan, miben jelenik meg, ha hívják. Legutóbb a Filmfare prepartyn se fogta vissza magát, ahogy arra senki se (mindenki) számított. Extrém. Lehet valakinek sok, viszont így is az est legvagányabb címét minden kérdés nélkül kiérdemelte. Szebb nála csak Deepika Padukone volt. Coolabb azonban senki. Mégmégmég.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek