Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kisugárzás

Jaj, csomó kép van ám még róla, hogy mikor melyik nap milyen ruhát, ruhakölteményt, szárit viselt éppen az újdonsült számunkra legkedvesebb egyik cannes-i zsűritag, az indiai, azon belül is bw-i színésznő Vidya Balan, de ahhoz külön blog kéne már. A lényeg, hogy mindegyikben gyönyörű volt, higgyétek el, itt egy példa is erre, ahol éppen Christoph Waltz oldalán szpottolták. 

0 Tovább

Meanwhile in Cannes

Vidya Balan már megérkezett. Azért is, mert a 9 tagú zsűri egyike lesz ott, ahogy arról már beszámoltunk. Hát, nagyon elegáns, glam, minden nő megirigyelhetné.   

0 Tovább

Flawless at every age

Vidya Balan nem csak a májusi Marie Clarie címplapján lesz ott, hanem a #héthíre Cannesban is, hiszen ő lesz a versenyprogram filmjeit elbíráló (a végén Arany Pálmában részesülő) 9 tagú zsűri közül az egyik. Taps-taps, bár ezt is a 100 éves indiai filmnek köszönheti, és köszönhetjük. De azért az sokat elárul, hogy pont Vidyat választották akárki helyett bwból vagy egész Indiából akár. Teljesen megérdemelte(n). A zsűriben helyet foglal még Steven Spielberg, Naomi Kawase, Nicole Kidman, Lynne Ramsay, Daniel Auteuil, Ang Lee, Cristian Mungiu, és Christoph Waltz színész is.  

0 Tovább

Vogue 01: The Alpha Female

Az egyik nagy kedvenc bw színésznőnket, Vidya Balant most a Vogue fotózta le. A januári, az évelső számához készítették a képeket, amiről most maga a heroine beszél a következő percekben. Amúgy meg boldogat neki, nemcsak az újévre, hanem mert, ha minden igaz, születésnapja is vanvoltlesz. Az utóbbi évek egyik meghatározó bw színésznője reméljük idén is folytatja jó szokását, és előrukkol valami egészen jó filmmel+alakítással, mert ő már csak ilyen. Hajrá.       

0 Tovább

On the set: Ghanchakkar

Raj Kumar Gupta (NOKJ) új filmjét éppen most is forgatják nagy erőkkel. És ezt két kép is bizonyítja. Nem ígéret. 

Háttér: Amint arról korábban beszámoltunk (nagyon zsurnalisztás a szöveg) komédia készül Vidya Balannal plusz a copfos!!! Emraan Hashmival. Ők lesznek bizony a főszereplői a Ghanchakkarnak. Véleményem: ah.

Igazából ezek után képek se kellenek, meg trailer se, meg a soundtrack se, ennyi bőven elég, moziba azonnal vele és velem. Micsoda páros, a Dirty Picture után szabadon, szabadabban. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek