Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Engine Ki Seeti

Tudjátok, mondtam volt egy zene, ami jól karcolt a Khoobsurat előzetesben. Na az nem ez volt. Nagyon nem. Ez még a jótól és a karcolástól is olyan messze van, mint a világ világbékétől. Sneha Khanwalkar szerzeményét így első blikkre nem is tudom feldolgozni. Persze az is lehet, hogy legbelül mélyen már fel voltam spannolva arra a bizonyos Badshah dalra, ami nem az Engine Ki Seeti és ezért már le is mondtam róla, azelőtt, mielőtt még hallottam volna. Bár utána se volt, lett jobb a leányzó fekvése. Ti azért adhattok neki egy esélyt. Nem többet. 

0 Tovább

Elle: So.So..So...Sonam

Az indiai Elle magazin októberi címlaplányául azt a Sonam Kapoort választotta, aki éppen most nem tett vagy fog tenni olyat bw szinten, amiért ezt annyira kiérdemelte volna. De hát mi mégis elnézzük, mert neki azért mindig bérelt helye van egy ilyen fotózásnál. Helye lehet. Mert elképzelem, ahogy valaki: az  A terv visszamondja, és máris beindul a B terv, azaz hívjuk Sonamot, majd ő kiment minket a slamasztikából, és tényleg. Ő az, akit bármikor bárhol bármilyen magazinban vele együtt, az élen, szívesen átlapozunk. És még az se különösebben zavar minket, hogy annyira értünk a divathoz, mint Balázs a kondenzcsíkokhoz. De ez benne a szép, meg hogy szép. Sőt a helyszín is a különleges, mert Törökországban kapták lencsevégre. Egyedül már csak az nem világos, miért kell ebben a howtomakeit-ben 693251-szer le meg kiírni ugyanazt, mint a hülye gyerekeknek. Még szerencse, hogy a látvány kárpotól ezért a furcsaságáért.  

  

0 Tovább

És a címe az lesz, hogy Bewakoofian

Igazán egymondatos hír, de azért írtunk már róla többször többet is eddig, szóval megéri megérdemli, hogy külön posztot kapjon most. Eddig ugye cím nélkül szerepelt a YRF egyik új filmje, amiben Sonam Kapoor és Ayushmann Khurrana lesznek a főszereplők, mi set tudtuk, senkinek se árulták el, így is voltunk kénytelenek kontentot seringelni vele, ezzel a filmprojekttel kapcsolatban.

Persze ebben nincs semmi új, legutóbb a JTHJ-nal játszották el ugyanezt, és éppen a YRF akkor is. Ez a mániájuk, amúgy nem is tudom, még nem képzeltem el milyen lehet egy olyan film forgatására járni, aminek nem tudom a nevét. Akkora világösszeomló tényező azért csak nem lehet, kibírják így is a crew mindenki.

Na de visszatérve erre, mert éppen a minap Taran Adarsh (whoisthisguy?) kicsipogta, hogy jövő év március 14-dik napján a Bewakoofian címmel kell majd keresni a moziszínházakban ezt a mozit, Nupur Asthanan rendezésében. A szó jelentését még nem kerestem elő és nem néztem utána, de jópofának hangzik, mondom úgy, hogy halványlila dunsztom sincs róla eszik vagy iszák amúgy, esetleg valami egészen mást.   

De az szent, hogy érdekesnek érdekes, nekem tetszik. 

0 Tovább

And it's hooooooot

És ki gondol itt az időjárásra?

Meg aztán a Raanjhanaaban is végre kijött, hogy nem olyan rossz színész. Persze nem is olyan jó, mint ahogy kinéz. De Sonam Kapoornak akkor se kell félnie nagyon, mondottam volt, ha a bwgyár már nem ad, hanem elvesz.

Hiszen modellként nincs párja, nem is hiába díjazta a minap a Vouge is ezért, a szépségéért. Mint az év beauty-ja. Így tessék nézni, bár ki az aki nem nézi még? Ezt, ahogy a Vogue fotósorozatot készít vele, augusztus hónap címlaplányával, akit eddig még így nem láthattunk. 

Nemsokára pedig talán-talán újra feltűnik filmben is, vagy inkább sorozatban. Mert a 24 indiai verziójában apjával szerepelne, amit előzetesen a Madras Cafe premer környékén promoznának fel tökelőször. 

Szemorgazmus szia.

0 Tovább

Sárgaságom

Még vége sincs a hónapnak, de mi már tudjuk kit fogsz látni az agusztusi indiai GQ címlapján. Nemhogy tudjuk, és elmondjuk, de még meg is mutatjuk. Dobpergés, Sonam Kapoor lesz az, voálá. Őt kell keresni majd a traffikokban. Ja hogy az nem az az ország, uh.

Viszont tényleg augusztus is coming. A júliust tegyük úgy, mintha meg se történt volna. Én Sonam Kapoorral felejtek el mindent, de úgy mindent. További képek eyecandy mazochistáknak pedig innen, ahonnan ez a kép is jött amúgy. Szemorgazmus és lapoznám mondottam volt.

Ezzel zárunk akkor. Be is lehet csukni az internetet. Holnap ilyenkor már más hónap lesz. Csak egyedül a meleg az, ami marad.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek