1) Vidya Balan kisszínes. Első. A színésznőnek kinéz egy item number. Legalább is Vidu Vinod Chopra azt szeretné, ha új filmjében, a már emlegetett, nagyon várt Ferrari ki Sawaariban Vidya lenne az item girl. Aki szerinte tökéletes választás is lenne. Azok után pláne, hogy 2011-ben a legjobb női alakításokat neki köszönhettük a NOKJ és a TDP mozikban. Második. Vidhu Vinod mellett Shah Rukh Khan is szívesen dolgozna vele együtt. Miért is ne? Mint mondta, Vidya egy csodálatos színész(nő), akitől több filmet is látott, és mindegyikben kiválóan teljesített. A király azt reméli, hogy egyszer majd sor kerülhet a közös szereplésre.   

2) A Mumbai Mirror értesülései szerint a Yash Raj Film Rani Mukherjeet akarja a Dhoom 3-ba, akinek hasonló szerepet szánnának, mint ami Aishwarya Rainak a kettőben volt. A filmről legutóbb éppen azt írtuk, hogy Katrina Kaif tűnne fel benne egy item numberben. De ez még azóta sem biztos, képlékeny az egész. Ugyanis a folytatás bejelentésétől kezdve állandóan szivárog(t)nak a nevek, hol Srkt, hol pedig Deepikat boronálták már össze a filmmel. Az más kérdés, hogy Raninek nagyon örülnénk, ha tényleg csatlakozna a franchisehoz, a jól megszokott Abhishek-Uday duóhoz.

3) Sonu Sood visszatérhet a Dabangg folytatásában. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban még az ellenkezőjéről cikkeztek. Azonban úgy tudni, hogy Salman Khan nélküle nem tudta volna elképzelni a folytatást, csak vele. Ezért közbenjárt az érdekében, azok után, hogy kiírták, majd pedig felkérte valami születésnapi zsúron jó sok ember előtt, hogy szerepeljen már a második részben is, amire végül Sonu igent mondott. Mint a szerelmesek.

4) Arif Zakaria a 2011-es Haunted (3d horror) után ebben az évben a Krrish 3-ban és Jannat 2-ben is látható lesz majd. Kicsi szerepekben, de ahogy mondta, boldog, örül neki, hogy ilyen filmekben is szerepelhet már. Azt is elárulta, hogy a Krrishben egy tudóst alakít majd, míg a Jannatban pedig egy zsarut. Meglátjuk sikerül e betörnie a bw bizniszbe.

5) The Immortals of Meluha filmben! Azok után, hogy Karan Johar megszerezte az ehhez szükséges, megfilmesítési jogokat, Amish Tripathi bestsellerét nagy képernyőn, széles vásznon, arra adaptálva is lehet majd élvezni. Karan twitteren annyit írt, hogy már keresik is a rendezőt, majd ha az megvan, akkor kezdődhet is a munka a forgatókönyvvel. Maga a The Immortals of Meluha egy Shiva trilógia sorozat, s itt lehet róla bővebben utána olvasni.