Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dabangg Mashup

Oké, Dj Chetas most jó mukát végzett, nem mint legutóbb. Annyira, hogy még velem is sikerült valamelyest jobban megszerettetni ezeket a zenéket. Kötelező hallgatnivaló, kids.  

0 Tovább

Készül a nagy Dabangg mesáp

Dj Chetas úgy gondolta (vagy felkérték rá), hogy Chulbul Pandey kalandjai a Sajid Wajid zenékkel megérne egy külön mashupot a bw összesből. És jól gondolta? Hát, a promóból aligha fogunk most erre választ kapni, majd a kész után sokkal inkább. De várjuk.    

0 Tovább

Dabangg reloaded

Ja, reloaded. Azért a Jannatnal a Zara Set jobban megoldották ilyen szempontból. Hogy mégis megfűszerezték ne legyen olyan, mint amilyen volt. Mert ez első fülre tökugyanolyan (szöveg más, satöbbi, értem én, de ne). Ami jójó, de azért rossz is. Persze lehet alapból a zenével van bajom. Ebbe is van igazság. Pláne, ha azt és onnan nézzük, hogy már a Dabangg 1 zenei összese sem volt rám óriási hatással. Mert őszinteség fél egészség: azóta se hallgatok belőle sokat, talán egyet. És ez a kettőre is áll, nagyon. 

Az egészben pedig szumma az a legelképesztőbb, hogy még így is kedvencem közé tartozik az első rész. Mitöbb a mai napig 2010 legjobb filmjeként tekintek rá. Szóval nincs még veszve semmi Dabangg reloaded.        

0 Tovább

Saanson ne

Video>zene. Valahogy így is jellemezhető ez és talán az összes eddigi Dabangg 2 zenekép, képzene kapcsolata, meg az enyém. Amiből tisztán kiolvasható, hogy nem bukik, bukott meg egyszer sem, van benne valami szerethető, működik is az egész, ám azért tökéletesnek sem nevezhető. 

Viszont mellette szól, hogy a gyenge pontjait, lásd zene, rendre feledtetni tudja. Elsősorban a képi világgal, itt is milyen már ah, meg a színészekkel, akik együtt kémiában mindig is jók voltak. Mindig jójó, érted, az első részben is már. Salman és Sonakshi együtt nagyon él és szépen ki is egészítik egymást. 

Ami meg nem feltétlenül meglepetés, és idealáfel tartozik, hogy miközbe nézzük többször is megtalál minket az első rész szelleme. Mondom nem véletlen, teljesen jogos, a sikerrecept újratöltve in progress. Ezért is szeretjük igazán. Bár azért mindenhol elmondják, hogy ez nem olyan lesz, mint az 1 volt. Elhisszük.  

      

0 Tovább

How to make it: Fevicol Se

Ígykészült. Szeretni ettől még nem szeretem. Se jobban, se kevésbé. De mégis Farah Khan koregráfiája van benne, amitől kihagyhatatlan ajánlat volt a megtekintése számomra, pontosan karácsony előtt, még pontosabban mikulás után. A zene annyira nem zavart, inkább a szememet hegyeztem végig. És megérte.     

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek