Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Good Night - song

Mielőtt kiröhögnél csak jelzem, hogy elég sokat gondolkoztam ezen, mi is legyen az utolsó poszt mára. De mikor megtaláltam a Ferrari Ki Sawaari pár órával ezelőtt megjelent eme dalbetét promóját, éreztem, hogy ennél aktuálisabb már nem is lehetnék nagyon. Amúgy szép zene, de nem is több.  

0 Tovább

Mausambi promó

Pritam zenéi még ha nem is adják el a filmet, de a sztori, a karakterek sokkal inkább meggyőznek, hogy te ezt neked látnod kell. Ez a promó is annyira rendben van. Amúgy meg azért marhára furdal, hogy mit tud majd a kasszáknál összelegózni az FKS heroine, jó zenék, na és persze sztárok nélkül. Vidhu Vinod hát hajrá.      

0 Tovább

Ferrari Ki Sawaari - title song

Fáfáfá-rárárári

Még jó, hogy Pritam ebben az évben csinált már egy Jannat 2 és Agent Vinod soundtracket, különben durci lennék rá most. Nagyon. De mivel csinált mondom, így megbocsátom neki ezt hót élettelen - FKS filmzenei - korongot ezzel a trekkel az élen. Ja meg irtó szerencséje az is, hogy a történet by és from Vidhu Vinod Chopra.

Így aztán vele együtt ez a film azon kevesek közé tartozik most bwban, ahol magát a filmet várom, nem a zenéket, nem a zenéiért éppen. Ez utóbbi is számít, de ha nem lesz kiemelkedő egyik se, attól még működhet az egész. Van rá, ilyenre példa az utóbbi időből, nem is egy. És van egy olyan érzésem hogy itt is menni fog. Mert egyszerűen VVC nem szokott rossz időben rossz helyen lenni. Valamit tud. 

0 Tovább

Item number: Mala Jau De

Minden amit tudni kell róla, azt tudni lehet. Ezt a plusz kört újra nem teszem meg. Helyette inkább nézem és nézem és nézem ezt a Mala Jau De-t, hátha valami okosat képes leszek róla most seringelni idetovább. De annyira nem jön össze. Tehát akkor rossz? Vagy ez pont azt jelenti, hogy jó? Na ugorgyunk.

Tények. Vidya Balan első item number szerepléséhez (mindezt a Ferrari Ki Sawaariban teszi) képest egyáltalán nem rossz. Nem is okozott csalódást. Bár ahogy az utóbbi időben a filmjeit válogatja, és ahogy az azokban szerepel ez volt a minimum, hogy így és ilyen jól teljesítsen most is, ebben a tételben. Még ducin is. Mert emiatt pl rengeteg kommentet kap, hogy mert a szári eltakarja, vagy csak próbálja, mégis látszik az, aminek nem kéne. És tényleg. Én elsőre azonban észre se vettem nagyon, khm. Az lehet a baj, hogy valahol hozzászokott a szemünk már a csudaszép item lédikhez, pedig az nem minden. 

Szóval, Vidya még ducin is olyat táncol, amit más (te, én) soha-se. És ez a lényeg. Az más kérdés, hogy az  item numbertól elvárható szexiség az itt leredukálódik nagyonnagyon alacsonyra. De dobjuk a témát. Jöjjön a zene. Ami csak meg-meg-megfog sokadik hallgatás után. Annyira nem, hogy az item number nélkül is beépüljön a hétköznapok zenelejátszójába, nono, de ezzel itt, ezt látva bármikor visszatekerős tud lenni.

Verdikt. Az igazat megvallva, elsőre nem igazán mondatta azt velem a Mala Jau De, hogy gyere vissza és nézz meg újra. Azonban később mégis valamiért megtettem vele. Ez pedig jó döntés volt. Tetszikelem, nem tagadom. Szerelem viszont nem lesz belőle.    

0 Tovább

Maara Re promó

Nem kertelek: gyenge. Olyan semmilyen. Már ami a dalt, a zenét illeti. Pritam ezzel eléggé mellényúlt. Még szerencse, az a szerencséje, hogy a dalbetét, a látottak megmentik a nótáját a leégéstől. Hiszen a Lord's Cricket Ground krikett pályán (Angliában van) lőtt jelenetek nagyon szépek. Nem mellesleg ez az első bw film, amit ott is forgattak, forgathattak. A történet szempontjából tudjuk mennyire fontos a helyszín, a trailerben elmondták, szóval e miatt is tök fain, hogy élőben csinálhatták ott a munkát, és nem kellett vizuálba hozzágondolni ezt meg szerkeszteni azt.     

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek