Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mardaani

Vigyázz alvilág, mert jön, itt van, megérkezett: Rani Mukherji.

A maffia tehát felkötheti, hiszen a színésznő, újdonsült feleség Pradeep Sarkar filmjében, a Mardaaniban (YRF) osztja az ellent kérdést meg választ nem tűrően. A sztori szerint a gyerekkereskedelembe veti bele magát, azután megy, és veszi fel a harcot a rossz fiúkkal, miután egy tizenéves lányt elrabolnak, meg csempésznek mindenhova. 

Rani először alakít rendőrt. Még egyszer leírom lassan és érthetően. Rani, rendőrt. Szerintem ez a két szó bőven elég arra, hogy mindenkit lázba hozzon a majd 2014. augusztus 22-én bemutatásra kerülő mozi. Persze-persze ez nem elég, ahhoz trailer is kell látni, meg egyáltalán tudjuk, hogy azért rendező is kéne hozzá, aki nem vágja haza ezt a több mint impresszívnek megálmodott élménycsomagot. Meglássuk. Egyelőre egy poszterféleség akad nekünk, amin a tagline a kulcs, és annyira coelho, hogy kitehetetlen, azt mondja:

Every war is personal

0 Tovább

Rani weeds Aditya

Csak hogy idén sem maradjunk színészházasság nélkül. Mert a hírek arról szólnak, hogy Olaszországban, két nappal ezelőtt Aditya Chopra feleségül vette Rani Mukherjit. Amiről jóformán senki se tudott semmit. De így akarták, és ez így a jó meg a szép. titkos esküvő > nyilvános esküvő. Nyilván Shaadi mubarak nekik, nagyonnagyon, és örülünk is. És azért bízunk bennek, hogy az örökkön örökké tényleg eltart majd örökkön és örökké. Itt meg a hivatalos közlemény, amit kiadtak, hogy mégis tudjon róla a világ:

We are happy to announce that Mr. Aditya Chopra and Ms. Rani Mukerji got married last night on 21st April in Italy. The wedding was a very small intimate affair with very close family and friends.

0 Tovább

Filmfare 2012/11: Rani Mukherjee

A többi is megvan, ez meg jön ide, hiszen elég csak ránézni.   

0 Tovább

Jee Le Zaraa

Mint egy falat levegő, úgy hiányzott már ez a mai és idei bwból. Tökéletes minden elemében. Olyan, amit el se hiszem, ha nem látom.

A zene is gyönyörű, de amilyen videót készítettek, vágtak össze hozzá az a nem mindegy. Emlékszel korábban írtam, hogy simán el tudjuk képzelni a trailer után, a sztori ismeretében a film egy adott pontján megszólaltatva. Most meg csak wow. Nézünk, mint a moziban.

Tele van érzéssel. Van egy hangulata. Érzed, hogy nem vidám, nagyon nem, közbe mégis szmájlis lesz az orcád. Imádnivaló, ahogy a múlt képei előjönnek, maga a gyerek. Aztán ott az Aaamir (rendőrként mester) és Rani (szép) kémia, ami kézzel fogható, tapintható. De milyen jól is néznek ki egymás mellett.

Ami meg leszebb az egészben, hogy tényleg elhiszed neki, ez láttán, van ilyen. Based on true story. Valóságos.        

0 Tovább

OK! és a Rani Mukerji

A színésznőt nemsoká az Aiyyaa című filmben látjatjuk viszont - több mint egy éves kihagyás után. Ebből az alkalamból is születethett meg most ez a photosorozat, amelyet majd az OK! (indiai) magazinjának legújabb számában lehet fellapozni. Ahol beszél még szerelemről, házasságról, boldogságról, lehetőségekről a szakmán belül meg sok minden másról. De akit ez nem annyira, inkább csak a képek érdekelnek, az a következő videóban már kaphat izelítőt. Itt azt nézheti, hogyan is készült mindez nagyon szépen. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek