Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jannat 2 & Shanghai & Vicky Donor filmzenék 3 in 1

A Shanghai mostanában került ki a polcokra, a másik kettő még régebben. Mindegyiket más-más-más zeneszerző komponálta meg, de egy közös mégis van bennük. Hát micsoda? 2012 legjobb filmzenéihez raknak hozzá 1+1+1=3 saját példányt. El nem árulom, hogy melyikek lettek ezek a számomra, idővel kikerülnek és kiderülnek majd nyugi. Addig azonban jöjjenek egészbe, korongostul mindenestül, ezzel is így összesen legalább 1 órányi bw hallgatnivalót képezve a hét utolsó napjára, anyák napjára. 



0 Tovább

Jannat 2 Party Nights Mash-Up

Mert azzal folytatjuk, amivel tegnap befejeztük. A Jannat 2-vel, pontosabban azok zenéivel, amiket (a Zero és Valentines mashupokat jegyző) Dj Kiran Kamath mikszelt össze-vissza a bemutató napjára. Nagyon klassz lett. Bár az is igaz, hogy ezekből elég nehéz lett volna valami szörnyűséget kreálni. Hogy miért? Sokadszorra mondom, de akkor megint, hogy Pritam minden dicséretet megérdemel, mert ezzel itt 2012 második negyedévének egyik (ha nem a) legjobb filmzenei korongjával (szó szerint) ajándékozott meg minket. Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy még azok is elhallgattak, akik csak a ctrlc/ctrlv királyaként tartják számon és ekézik állandóan a zenszerzőt. Csend is lett hirtelen, mindenki plébekel és légénekel. Úgy van.     

0 Tovább

Jannatein Kahan egyenesen a Jannat 2-ből, ami mögött meg van valami

Ahogy készült, ahogy anno szólt, és most itt van, amilyen lett is végül Pritam szerzeménye KK előadásában. Imádom. Nem ragozom túl és tovább. Már csak azért sem, mert van itt egy érdekes, sokkal érdekesebb hír a Jannatról, annak folytatásáról. Ami szerint Mukesh Bhatt - és csapata - ellopta a mumbai író Kapil Chopra történetét. Legalább is ez utóbbi ezt állítja, a másik fél persze tagad. Az igazság majd kiderül, egyedül azt nehéz megérteni még mindig, hogy ezekre miért a bemutatást megelőző egy-két napokban derül fény. Nem igaz, nehezen hiszem el, hogy egy több mint egy hónapja agyonreklámozott filmnek a promóiba most futott csak bele valaki, tök véletlenül. Na mindegy, a filmet úgyis bemutatják, szóval ooooo.   

 

0 Tovább

How to make it: Jannatein Kahaan

A ráncfelvarráson átesett Zara Sanak, a mai és új nevén Jannatein Kahaan dalbetétjének elkészítéséről akad pár percnyi most itt a lejátszóban. Nem regélek sokat hozzá, csak azt, hogy mostanság ez az egyik olyan tétel, amit jajdeszeretnék már látni egészben, a filmet nézve. Oooooolyan jó lenne.  

0 Tovább

Rab Ka Shukrana

A Jannat 2 egyik (ha nem a) legjobb filmzenéje a következő, bizonyos Mohit Chauhannal az élen. Mikor először jött velem szembe olyan volt, mint ha a Haal E Dilt hallanám picit. Nem az, nem is hasonlít rá, de az egész hangulat, a dal felépítése arra emlékeztetett. Pontosan arra, ami [HED] ugye 2011 magasan legjobb filmzenéje volt, listáztunk is róla.

Amúgy meg minél többet hallgatom Pritamot, annál inkább érzem azt, hogy ő elsősorban - még mindig - az ilyen líráival, balladáival tud igazán nagyot alkotni. Ezekben van otthon a zenemágus, copy ide vagy oda. Persze az idei Pungi dal rámcáfol, de hát a sok szerelmes melódia mellett az neki is gondolom jól jött meg a rajongóknak.

Visszatérve erre. Tessék csak nézni, még akkor is, ha látottakban az eddigi dalbetét promókat nem éri fel. A Tu Hi Mera ebben pl. verhetetlen.  

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek