Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maara Re promó

Nem kertelek: gyenge. Olyan semmilyen. Már ami a dalt, a zenét illeti. Pritam ezzel eléggé mellényúlt. Még szerencse, az a szerencséje, hogy a dalbetét, a látottak megmentik a nótáját a leégéstől. Hiszen a Lord's Cricket Ground krikett pályán (Angliában van) lőtt jelenetek nagyon szépek. Nem mellesleg ez az első bw film, amit ott is forgattak, forgathattak. A történet szempontjából tudjuk mennyire fontos a helyszín, a trailerben elmondták, szóval e miatt is tök fain, hogy élőben csinálhatták ott a munkát, és nem kellett vizuálba hozzágondolni ezt meg szerkeszteni azt.     

0 Tovább

Ferrari Ki Sawaari és trailer

A sztárok nem minden, mert egy jó történet is lehet sztár. Csak hinni kell benne. Vidhu Vinod Chopra pedig hisz benne. Legalábbis ezt mondta minap egy interjúban, amikor arról kérdezték, hogy hello nincs női lead actor (sem másmilyen csillag) a filmben, amit hát hogyan képzelt így sikerre vinni. Hogy lesz ebből biztos a nyerés? Mikor tudvalevő, hogy bwban ezek a csillagok nagyban befolyásolják a/egy film sikerét? De szerinte pont hogy nem igaz és akkor itt kanyarodhatunk is vissza a bekezdés elejére, meg a történet fontosságára. De mi is a történet?

Amit tudni lehet az itt alant szemügyre vehető előzetesből, hogy 3 férfi körül forognak majd az események a FKS-ban. Egy gyermek, egy édeasapa, és egy nagyapa. A sztori pedig annyi, hogy egy középosztálybeli ember minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy fiának krikettes álma valóra váljon majd egy nap. A baj csak az, amire gúnyosan az apja is felhívja a figyelmét, hogy ahhoz talán egy robogó kevés lesz. Helyette egy Ferrari kéne...

A filmben egy lavani dalban item girlként feltűnik majd Vidya Balan. Háhá. Mégis lesz csillaghullás azért. Bár Vidhu Vinod szerint ez nem lesz item number. Mert az item number készítés, filmbe importálás azt jelenti, hogy az adott film rossz, és csak azért kerül be oda, hogy az emberek ezt, és ezért nézzék meg a filmet. Ami nem jó.

De Vidyan kívül, mellett nagyon cikkeznek arról is, hogy Sachin Thendulkar, a híres indiai krikett játékos-félisten is cameozik egyet a FKS-ban. Ezt ő egyelőre cáfolta. De ahogy azt látjuk-halljuk megemlíteni már az előzetesben is megemlítik, - mint az egyetlen ferrari tulajdonos indiai krikett playat. 

Összegezve, sztárok ide vagy oda, néznivaló lesz mindenképpen a mozi. VVC neve garancia a jóra, és az hogy a történetre gyúrtak az nekem külön öröm. Az más kérdés, hogy az indiaiaknak mennyire fog bejönni majd, vagy mennyire nem, és unják el-szét magukat rajta. De határozottan fun. Reméljük a legjobbakat.  

0 Tovább

Ferrari Ki Sawaari trailer

Vroooommmmm. A Vidhu Vinod film, amit a Ferrari támogat. Sharman Joshival a főszerepben. A Ferrari Ki Sawaari egy szép filgúd mesét ígér apáról-fiáról, akiknek ott van, vagy nincs, az a vörös csodajárgány. Szeretnének is meglógni vele, de még csak az asztalra kiterítve poszteren látták, az pedig nekik nem elég. Elő a pénzzel és még többel.

Nos. Egyelőre ez így tetszik. Lehet, hogy sokat nem lehet már hozzá, belegondolni, tehát a sztori ennyi lesz ami, de ha így is marad, én is maradok. Mert ott van benne az az édes, friss, nem megszokott mese, amitől igazán érdekessé, izgalmassá válik a FKS a számomra. Teszem azt, pl szerelemről itt nincs szó. Legfeljebb a négykerekű felé.

Konklúzió ha van, akkor az az mindeképpen, hogy Vidhu Vinodék ott folytatják, ahol a 3 idiots után abbahagyták. Különleges lesz ez is. Ami nem jelenti azt, hogy mindjárt jó, de mondom végre valami más, mint amit az új vagy régi kori bw képvisel a mozikban. Elég csak az éves filmes naptárra nézni, és már látható kilóg a sorból.  

Érdekesség meg annyi, hogy a hírek szerint azért a készítők is paráztak attól, hogy nincs húzónév a moziban. Korábban Srk-t szerették volna leadnek, ehhez képest SJ nem kicsi visszalépés lett végül. A kasszáknál ez biztosan érezteti majd a hatását. Ők is így gondolták, ezért gyorsan megszerezték az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvendő Vidya Balant, mégpedig item girlnek. Hogy legalább itt legyen sztár, ha már a castba nincs. 

0 Tovább

Hírhétfő

1) Vidya Balan kisszínes. Első. A színésznőnek kinéz egy item number. Legalább is Vidu Vinod Chopra azt szeretné, ha új filmjében, a már emlegetett, nagyon várt Ferrari ki Sawaariban Vidya lenne az item girl. Aki szerinte tökéletes választás is lenne. Azok után pláne, hogy 2011-ben a legjobb női alakításokat neki köszönhettük a NOKJ és a TDP mozikban. Második. Vidhu Vinod mellett Shah Rukh Khan is szívesen dolgozna vele együtt. Miért is ne? Mint mondta, Vidya egy csodálatos színész(nő), akitől több filmet is látott, és mindegyikben kiválóan teljesített. A király azt reméli, hogy egyszer majd sor kerülhet a közös szereplésre.   

2) A Mumbai Mirror értesülései szerint a Yash Raj Film Rani Mukherjeet akarja a Dhoom 3-ba, akinek hasonló szerepet szánnának, mint ami Aishwarya Rainak a kettőben volt. A filmről legutóbb éppen azt írtuk, hogy Katrina Kaif tűnne fel benne egy item numberben. De ez még azóta sem biztos, képlékeny az egész. Ugyanis a folytatás bejelentésétől kezdve állandóan szivárog(t)nak a nevek, hol Srkt, hol pedig Deepikat boronálták már össze a filmmel. Az más kérdés, hogy Raninek nagyon örülnénk, ha tényleg csatlakozna a franchisehoz, a jól megszokott Abhishek-Uday duóhoz.

3) Sonu Sood visszatérhet a Dabangg folytatásában. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban még az ellenkezőjéről cikkeztek. Azonban úgy tudni, hogy Salman Khan nélküle nem tudta volna elképzelni a folytatást, csak vele. Ezért közbenjárt az érdekében, azok után, hogy kiírták, majd pedig felkérte valami születésnapi zsúron jó sok ember előtt, hogy szerepeljen már a második részben is, amire végül Sonu igent mondott. Mint a szerelmesek.

4) Arif Zakaria a 2011-es Haunted (3d horror) után ebben az évben a Krrish 3-ban és Jannat 2-ben is látható lesz majd. Kicsi szerepekben, de ahogy mondta, boldog, örül neki, hogy ilyen filmekben is szerepelhet már. Azt is elárulta, hogy a Krrishben egy tudóst alakít majd, míg a Jannatban pedig egy zsarut. Meglátjuk sikerül e betörnie a bw bizniszbe.

5) The Immortals of Meluha filmben! Azok után, hogy Karan Johar megszerezte az ehhez szükséges, megfilmesítési jogokat, Amish Tripathi bestsellerét nagy képernyőn, széles vásznon, arra adaptálva is lehet majd élvezni. Karan twitteren annyit írt, hogy már keresik is a rendezőt, majd ha az megvan, akkor kezdődhet is a munka a forgatókönyvvel. Maga a The Immortals of Meluha egy Shiva trilógia sorozat, s itt lehet róla bővebben utána olvasni.

0 Tovább

Hírszerda

1) Emraan Hashmi nem fog szerepelni a Jism folytatásában, ezt ő maga vallotta be. Ahogy azt is, hogy volt róla szó, megfordult a fejében, de aztán úgy volt vele, hogy még egy erotikus thrillert nem akar elvállalni a Murder mellé. Az túl sok lenne már. Ugyanaz a műfaj. Meg amúgy is ő a Murder filmek arca, egy márka. Annak a szinonimája lett, amire büszke, még egy belőle az már önismétlés lenne, arra nincs szüksége se neki, se az embereknek. Aztán beszélt a Jannatról, amit három év után újra be mert vállalni, s ami az illegális fegyverkereskedelemmel fog foglalkozni a második részében. Valamint a Raaz franchiseban is feltűnik majd. Az idei Murder 2 és The Dirty Picture sikere után egy legalább ilyen jó Emraan Hashmi évet kívánunk és remélünk.

2) Bipasha Basu megéri a pénzét. A színésznő elméletileg egy item number keretében szerepelne, szerepelhetne a Dabangg telugu feldolgozásában, de egyelőre a gyártóval (Gabbar Singh) való kapcsolat felvétel után nem sikerült megegyezni olyan dolgokról, mint a pénz. Ami az első ugye. A hírek szerint Bipasha 1 crore kedvéért nagyon szívesen el is vállalná az item girl szerepét a moziban. Csak vállalná, ha odaadnák ezt neki, de nem tudják. Mert a másik fél mindösszesen 50 lakhot szánt rá erre a dologra, nem többet, nem 1 croret. A filmproducerek persze azóta is pörögnek ezerrel az ügyön, hogy létrejöjjön a megállapodás valahogy. De a kérdés az, hogy ki fog engedni?

3) Úgy tudni, most érkezett a hír, Shahid Kapoor visszautasította Vidhu Vinod Chopra legújabb filmjében, a Chitthiyanban való szereplési lehetőséget. A színész köszöni szépen, és szívesen dolgozna is vele, most, még, a jövőben, de pillanatnyilag szerelmi történetet nem akar. No szaga, no. A Mausam után úgy érzi, túl gyors lenne újra, megint egy. Valami más kell neki. De hogy mi, azt csak ő tudja. 

4) A Mumbai Mirror értesülései szerint Katrina Kaif is csatlakozhat a táncparketten Aamir Khanhoz az Aditya Chopra féle Dhoom harmadik részében. Ez mindenképpen újdonság lehet. Egyrészt mert nem nagyon számoltak ezzel, nem volt a terv része. Másrészt, mert AK és KK még soha nem dolgoztak együtt korábban. Ami ellene szól, hogy Aamir nem tartja magát jó táncosnak, szerinte neki idő kéne, amíg ez úgy menne, ahogy azt szeretné. Az első ötletbörzék eredménye szerint ezt az egész helyzetet úgy oldanák meg, mint a Doom 2-ben Hrithik és Aishwarya páros esetében. A hírt amúgy több helyről is megerősítették, a YRF is. 2012 márciusában lennének az első felvételek, de egyelőre koreográfus sincs, és a sztoriban is keresik a helyet, ahova beférne majd ez külön produkció.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek