Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aztán ki van benne egy Életrevaló remakeben?

Mert Karan Johar addig ment, míg meg nem szerezte a feldolgozás jogát, így aztán zöld utat kapva ma már bizton állíthatjuk, hogy a francia félig igaz történeten alapuló Intouchables című (magyarosan Életrevalók) filmje is megkapja a maga kis indiai, bw-i feldolgozását. A héten egyébként ez már második nagy remake coming out KJo-tól.

És már az is tudvalevő, hogy Mohit Suri fogja rendezni. Többet nem nagyon mondanak. A scriptet is még csak most írják, izé. A szereplőket meg nagyban keresik. Hirtelen nem is tudom kinek adnám egyik-másik szerepet. Várjuk. 

0 Tovább

Koffee with Karan is coming #4

Már majdnem leírtam, hogy mi is ez, mire jó, mire nem, meg ki az  a Karan Johar. De aztán rájöttem minek, hiszen ez a videó helyettem is beszél, elmond mindent, és megadja a választ, a legzöldfülesebbnek is.

Kezdés tehát decemberben. Az első vendégekről meg egyelőre még nincs hivatalos infó. A jól értesült zsurnaliszták azonban tudni vélik, hogy ez a Katrina-Ranbir páros lehet, ami eléggé meh. Persze kezdeni is tudni kell, olyat, hogy mindenki ráfigyeljen, és erre viszont tökéletesebb duó nincs jelen pillanatban bwban.

A promóról meg?! Karan is jobban jár, ha inkább rendez tovább. Mind a koreo, mind a zene vérciki, ennél kábé minden jobb lett volna, csak ezt ne.   

0 Tovább

Imran - Kareena jodi again!

Hurrá-hurrá. Én legalább is így fogadtam a hírt. Az meg külön öröm, hogy egy Dharma, azaz Karan Johar produkcióban teszik ezt meg. Jelige: Ek Main Aur Ekk Tu 2.0. És még a rendező személyéről is van információnk, aki nem más lesz, mint az I hate luv storys (az egyik kedvencem) készítője Punit Malhotra. Nem is hiszek a szememnek, hogy ennyire összelegóztak egy helyre ők mind. Ebből pedig konkluzio: csak valami jó sülhet ki, csak, ezek után. Város.   

0 Tovább

Student of the Year trailer

Az jól látszik, hogy Karan Joharnak nem lesz egyszerű dolga ezzel a filmmel. Mert, ahogy azt az első visszajelzések igazolják, elég sokan csalódtak benne. De annyira, hogy még öt forintot se adnának ki érte. Bumm a fejbe. 

Pedig azt mondom, hogy Karan nem felejtett el filmet készíteni. Csak az repült ki a fejéből szemmel láthatóan, hogy ez India, és nem Amerika, ahol és akinek készíti a SOTY-t. Itt az emberek nem biztos, hogy elélveznek egy gimis filmtől, ahol a fiatal szereplők szerelem, a barátság, és versenyzés bermuda háromszögében élik egymással, egymás ellen nem gyenge, kőgazdag életüket. Mintha egy külföldi sorozat lenne az egész. 

Amúgy ha már itt tartunk, akkor érdekelne is honnan jött neki ez az ötlet. Mert ennek a tinis vonalnak mostanság nincs akkora piaca, trendje bwban, hogy abból blockbuster legyen azonnal három nap múlva. Nem fizet, a nyerés se biztos. Másik oldalról persze értem én, hogy most ő csinál egyet, és végre nem kell remaket nézni, van jó oldala is. De azért szumma: kockázatos képkockavállalkozás az/egy ilyen. Többet lehet vele bukni, mint nyerni. Meg bukni.

Hisz egyelőre a trailer messze van egy szem és fülorgazmus közös többszörös megvalósulásától. Nem is látok benne semmi olyat, pluszt, ami maga után vonna csilliónyi aktív tömeget. Mégis drukkolok Karannak, hogy sikerüljön neki. Nehezen hinném el, hogy szart csinál. Továbbra is. Egy előzetes meg nem film.

u.i.: a zene azért az rendben van.    

0 Tovább

Student of the Year poszter

Karan Johar újra rendez, most Shah Rukh Khan nélkül, noname színészekkel valami egészen fiatalosat. Hogy mi? 

Sokan látatlanba a desi High School Musicalnek bélyegezték meg, mások a Kuch Kuch Hota Hai tinédzser verziójának gondolják. Ez utóbbi még talán ül is, hiszen azóta nem csinált igazi romkomot. Mindig csak dráma volt drámával. Mos viszont itt van, jön a SOTY, ami Karan szerint  egy baromi filgúd mozi lesz, zabálni is fogják a népek. Hát legyen úgy. Teaser nemsoká várható. A bemutató meg majd majd majd, ha a nyárnak vége, és az ősz is beköszöntött már. Ah, érted, szóval messze. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek