Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Sallu bedobja a törülközőt, jön Aamir

Ha valami színészérdekelt, rokon tart esküvőt akármikor az életben, akkor biztosan megáll az élet meg az idő bwban. Fakt.

Így volt ez most, Arpita Khan esküvőjén is. Mert aki csak tehette, vagy meghívták nem maradt le erről az eventről. Hydebarad pedig pár napig hírességek mekkája lett.

Akik aztán nem csak puszta jelenlétükkel emelték az esküvő est színvonalát, hanem kivették a részüket. Az alábbi videó pl azt rögzítette, amikor Salman Khan már nem bírja cérnával, jön Aamir Khan és a Jumme Ki Raatra, amit Mika szingel, annyit táncol, és olyat, amit tőle még soha se de nem láthattunk. 

Mi szóltunk. De reméljük lesz ez több is.

 

0 Tovább

Az év fotója

Arpita Khan esküvője alkalmából megelevenedett a tavalyi év visszafordíthatatlan bw nagy ölelése, amit akkor Salman és SRK produkált ki magából, mindenki legnagyobb megrökönyödésére. Most pedig már, hogy ennyire bele jöttek, elásták a csatabárdot, újra újráztak is kettesben, meg hármasban, ahogy azt a lenti kép bizonyítja. Mit is mondhatnánk? Elsőre még hú meg ha volt a szituáció, így viszont már nem is olyan érdekfeszítő. Persze innen már tényleg csak egy lépést választja el a merő fantáziánkat attól, hogy egy filmben lássuk majd őket vala.  

0 Tovább

Fugly Fugly Kya Hai

Item-boy készültség vigyázz, kész, rajt. Avagy egy férfi színészekkel készített item number bwban, Fuglyban, meg attól. No, ilyet is régen láttunk már. Hiánypotló is, persze csak addig, amíg meg nem nézed. Hiszen ezt is inkább a nevek adják el, semmint a zene vagy éppen a koreo és környezet kft.

Mert tessék megkapaszkodni erősen, az ételt lenyelni, az ajtót-ablakot becsukni, hiszen nem egy, hanem mindjárt kettő bw szupersztár adja le az éveket, kerüli ki a villanykörtéket, ragad fegyvert a szórakoztatás meg a mi kedvünkért. Nevezetesen Salman Khan és Akshay Kumar.

Hell no! Pedig ez fuck yeah! Vagyis lehetne igazán nagy durranás, de aztán nem lesz belőle. Salman is bedurcizott közbe a hírek szerint, hogy Akki ott ugrált mellette végig. Azért ő ehhet nincs hozzászokva, nem hiába az O Teri-ben még elviselte a fiatal srácokat, de Akki már más tészta. És ha már itt tartunk ég és föld a kettő között a különbség. De leírom képletbe érthetően:

O Teri item number > Fugl item number

Értjük? Nyilván. A Dal meg YO-YO-s. Onnan. Már-már megszoktuk. Megszokhattuk. Ez az ő éve. Miközbe ennek ilyen Lungi Dance mellékíze van, nem is finom annyira, bár azért tapad, próbálkozik. Csak sajnos a megvalósításba, már ami az item numberbe becsúszott kis gikszereket illeti (magyarul, hogy nem jó) elvesz elég sokat az értékéből. Nem is lesz nézős tovább, legfeljebb a filmzenét tartom meg magamnak és a gyerekeknek az utókorra. 

0 Tovább

Húsvétkick

Varsóba jártam / Salman Khant láttam / Oda jött forgatni / Szabad e szelfizni? 

0 Tovább

Forgatáson: Kick

Salman Khan idei első flmjével, ahogy az várható volt, a Jai Ho-val nem tudott box-office meglepetést okozni. Vagyis okozott, de nem kellemeset. Régen is láttunk már ennyire elszállni, felsülni egy salmankhanos filmet, nem ehhez vagyunk már hozzászokva. De szerencsére van javítási lehetősége, hogy kiküszöbölje a nevén esett csorbát, és újra visszanyerje magának a közönséget. Amire minden reális esélye meg is van, hiszen a Kick, ami a nyár kellős közepén kerül be a mozikba, már most sokkal többet ígér, mint Jai Ho valaha is. Arról nem is beszélve, hogy olyan színészek társaságába került a színész, akikkel csak elszúrni lehet az elszúrhatatlant. Jacqueline Fernandez, Randeep Hooda és Nawazuddin Siddiqui is ott lesz a Kickben. Már ez szemkápráztató. Itt meg egy kép a forgatásról. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek