Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hírkedd

1) A Dharma és KJo (Karan Johar) úgy néz ki megtalálta a The Immortals of Meluha tökéletes Lord Shivajat. Mégpedig Hrithik Roshan személyében. De nem csak ő benne gondolkodnak, hanem Priyanka Choprat is szeretnék leszerződtetni Parvati szerepére. Izgalmas projekt lehet így ez, különösen azok után, hogy ez a színészkettős nagyon szép bevételt hozott már a Dharmanak az év elején bemutatott Agneepath mozival.

2) Mani Ratnam legközelebbi filmjéhez, a Kadalhoz AR Rahman szerzi majd a zenét. Jelen pillanatban is. Hiszen két dalról már most elmondhatjuk, hogy készen vannak. Rahman ugyanis kivételesen nem időzik el sokat rajta, hanem csinálja, hiszen már márciusban indul a forgatás. Egy közeli forrás szerint az eddigi dalokkal mindenki elégedett, amiknek a szövege egyébként Vairamuthu Kavidhaigalnak köszönhető.  

3) A Golmaal trilógia rendezője Rohit Shetty azt szeretné, ha a következő mozijában, a Chennai Expressben Shah Rukh Khan szerepelne. Ki nem? Bár ő is azt nyilatkozta, hogy még korai lenne erről beszélni, hiszen nagyon az elején járnak még a filmmel, úgy a tervezési fázisban, magyarán sehol. Amit biztosan tudnak, hogy egy romantikus komédiát, egy szórakoztató családi mozit akarnak készíteni, amibe a királynak is lenne helye. Egyelőre azonban, addig is a Bol Bachchant csinálja, meg a Golmaal negyedik részének forgatókönyét is írja, tehát a CE még jóval odébb van.

4) Usha Uthup - legutóbb éppen a Darlinggal filmfaret nyerő - népszerű playback énekes azután, hogy egy kis szerep erejéig feltűnt már a vásznon a 7 Khoon Maafban, most újra visszatérhet oda. Ugyanis a Luptában, ami egy horror film lesz, a debüt rendező  Prabhuraj egy szerepet ajánlott fel neki. A hírt később ő maga erősítette meg, és azt mondta, hogy Usha nagyon izgatott már és alig várja, hogy része legyen ennek a filmnek. Ennek a road horrornak, ami egy dzsungelben fog játszódni.

5) John Abraham rendezői álmokat is sző. A színészt a kritikusok már évekkel ezelőtt leírták, amikor el se kezdte a pályafutását, és azóta is szívesen kongatják a vészharangokat vele kapcsolatban. De mint mondta egy interjújában: hozzászokott ehhez, és amit ő csinált, azt azért csinálta, mert érdekelte, szerette volna megmutatni bwnak, hogy ilyen filmek is vannak. Mint a Water vagy a No Smoking éppen. A sors fintora aztán, hogy pont azzal a Dostanaval lett ismert, ahol sárga rövidnadrágban a fenekét mutatja a tengerparton kábé. Viszont a JA azt szeretné, ha az emberek ne erről, ne így emlékezzenek rá, és ezért legyen népszerű. Hanem többet és mast akar adni, magából. Egy ilyen terv a rendezés, vagy a JA Productions megalapítása. Míg a másik a jótékonyság, egy saját szervezet létrehozása, támogatása, hiszen csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel (Indiában) a mai világban, szerinte.

6) A 3 idiots atyja Rajkumar Hirani új filmjéhez már meg is találta a vezető színészeket. Az egyik Anushka Sharma lenne, találkoztak is ez ügyben már párszor. Míg a másik nem nagy meglepetésre Aamir Khan, aki pont szerepelt az említett 3 Idiotsban. Egyik sem 100%, de a hivatalos bejelentésre elvileg a források szerint nemsokára sor kerülhet majd.

7) Konkona Sen Sharma másfél év után újra forgat. A szülési szabadság(a után)ról visszatérő színésznő twitteren írt rajongoinak, hogy az első forgatási nap kezdetét vette. Amiben pedig szerepelni fog, az nem más, mint egy novella, a Shesher Kabita filmes adaptációjában. Ezt Suman Mukherjee rendezi, és a színésznő mellett még Raul Bhose tűnik majd fel. 

8) Bejoy Nambiar a Shaitan után egy hindi-tamil, ergo kétnyelvű filmet készíthet. A David-ot. Ami elvileg hindinek indult, de egy A listás bw színészt se érdekelt. Vagyis Vivek Oberoit igen, de ő akkor szállt ki, amikor megtudta, hogy tamil felé kacsingat a rendező úr. Most az biztos, hogy egy tamil szupersztár Vikram szerepelni fog, és hogy BN nagyon akarja SRK-t látni a filmjében. A döntésben sokat segíthet, hogy a színész látta a Shaitant és szerette, de ez persze nem jelenti azt, hogy mindjárt el is vállalja a felkérést. Arról nem is beszélve, hogy a David még a Shaitanhoz képest is sötétebb dolgokkal fog operálni, amivel meg ugye nem lehet az indiai emebereket lekenyerezni.      

0 Tovább

Hírhétfő

1) Vidya Balan kisszínes. Első. A színésznőnek kinéz egy item number. Legalább is Vidu Vinod Chopra azt szeretné, ha új filmjében, a már emlegetett, nagyon várt Ferrari ki Sawaariban Vidya lenne az item girl. Aki szerinte tökéletes választás is lenne. Azok után pláne, hogy 2011-ben a legjobb női alakításokat neki köszönhettük a NOKJ és a TDP mozikban. Második. Vidhu Vinod mellett Shah Rukh Khan is szívesen dolgozna vele együtt. Miért is ne? Mint mondta, Vidya egy csodálatos színész(nő), akitől több filmet is látott, és mindegyikben kiválóan teljesített. A király azt reméli, hogy egyszer majd sor kerülhet a közös szereplésre.   

2) A Mumbai Mirror értesülései szerint a Yash Raj Film Rani Mukherjeet akarja a Dhoom 3-ba, akinek hasonló szerepet szánnának, mint ami Aishwarya Rainak a kettőben volt. A filmről legutóbb éppen azt írtuk, hogy Katrina Kaif tűnne fel benne egy item numberben. De ez még azóta sem biztos, képlékeny az egész. Ugyanis a folytatás bejelentésétől kezdve állandóan szivárog(t)nak a nevek, hol Srkt, hol pedig Deepikat boronálták már össze a filmmel. Az más kérdés, hogy Raninek nagyon örülnénk, ha tényleg csatlakozna a franchisehoz, a jól megszokott Abhishek-Uday duóhoz.

3) Sonu Sood visszatérhet a Dabangg folytatásában. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban még az ellenkezőjéről cikkeztek. Azonban úgy tudni, hogy Salman Khan nélküle nem tudta volna elképzelni a folytatást, csak vele. Ezért közbenjárt az érdekében, azok után, hogy kiírták, majd pedig felkérte valami születésnapi zsúron jó sok ember előtt, hogy szerepeljen már a második részben is, amire végül Sonu igent mondott. Mint a szerelmesek.

4) Arif Zakaria a 2011-es Haunted (3d horror) után ebben az évben a Krrish 3-ban és Jannat 2-ben is látható lesz majd. Kicsi szerepekben, de ahogy mondta, boldog, örül neki, hogy ilyen filmekben is szerepelhet már. Azt is elárulta, hogy a Krrishben egy tudóst alakít majd, míg a Jannatban pedig egy zsarut. Meglátjuk sikerül e betörnie a bw bizniszbe.

5) The Immortals of Meluha filmben! Azok után, hogy Karan Johar megszerezte az ehhez szükséges, megfilmesítési jogokat, Amish Tripathi bestsellerét nagy képernyőn, széles vásznon, arra adaptálva is lehet majd élvezni. Karan twitteren annyit írt, hogy már keresik is a rendezőt, majd ha az megvan, akkor kezdődhet is a munka a forgatókönyvvel. Maga a The Immortals of Meluha egy Shiva trilógia sorozat, s itt lehet róla bővebben utána olvasni.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.02.21.
2012.01.16.

Utolsó kommentek