1) A Dharma és KJo (Karan Johar) úgy néz ki megtalálta a The Immortals of Meluha tökéletes Lord Shivajat. Mégpedig Hrithik Roshan személyében. De nem csak ő benne gondolkodnak, hanem Priyanka Choprat is szeretnék leszerződtetni Parvati szerepére. Izgalmas projekt lehet így ez, különösen azok után, hogy ez a színészkettős nagyon szép bevételt hozott már a Dharmanak az év elején bemutatott Agneepath mozival.

2) Mani Ratnam legközelebbi filmjéhez, a Kadalhoz AR Rahman szerzi majd a zenét. Jelen pillanatban is. Hiszen két dalról már most elmondhatjuk, hogy készen vannak. Rahman ugyanis kivételesen nem időzik el sokat rajta, hanem csinálja, hiszen már márciusban indul a forgatás. Egy közeli forrás szerint az eddigi dalokkal mindenki elégedett, amiknek a szövege egyébként Vairamuthu Kavidhaigalnak köszönhető.  

3) A Golmaal trilógia rendezője Rohit Shetty azt szeretné, ha a következő mozijában, a Chennai Expressben Shah Rukh Khan szerepelne. Ki nem? Bár ő is azt nyilatkozta, hogy még korai lenne erről beszélni, hiszen nagyon az elején járnak még a filmmel, úgy a tervezési fázisban, magyarán sehol. Amit biztosan tudnak, hogy egy romantikus komédiát, egy szórakoztató családi mozit akarnak készíteni, amibe a királynak is lenne helye. Egyelőre azonban, addig is a Bol Bachchant csinálja, meg a Golmaal negyedik részének forgatókönyét is írja, tehát a CE még jóval odébb van.

4) Usha Uthup - legutóbb éppen a Darlinggal filmfaret nyerő - népszerű playback énekes azután, hogy egy kis szerep erejéig feltűnt már a vásznon a 7 Khoon Maafban, most újra visszatérhet oda. Ugyanis a Luptában, ami egy horror film lesz, a debüt rendező  Prabhuraj egy szerepet ajánlott fel neki. A hírt később ő maga erősítette meg, és azt mondta, hogy Usha nagyon izgatott már és alig várja, hogy része legyen ennek a filmnek. Ennek a road horrornak, ami egy dzsungelben fog játszódni.

5) John Abraham rendezői álmokat is sző. A színészt a kritikusok már évekkel ezelőtt leírták, amikor el se kezdte a pályafutását, és azóta is szívesen kongatják a vészharangokat vele kapcsolatban. De mint mondta egy interjújában: hozzászokott ehhez, és amit ő csinált, azt azért csinálta, mert érdekelte, szerette volna megmutatni bwnak, hogy ilyen filmek is vannak. Mint a Water vagy a No Smoking éppen. A sors fintora aztán, hogy pont azzal a Dostanaval lett ismert, ahol sárga rövidnadrágban a fenekét mutatja a tengerparton kábé. Viszont a JA azt szeretné, ha az emberek ne erről, ne így emlékezzenek rá, és ezért legyen népszerű. Hanem többet és mast akar adni, magából. Egy ilyen terv a rendezés, vagy a JA Productions megalapítása. Míg a másik a jótékonyság, egy saját szervezet létrehozása, támogatása, hiszen csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel (Indiában) a mai világban, szerinte.

6) A 3 idiots atyja Rajkumar Hirani új filmjéhez már meg is találta a vezető színészeket. Az egyik Anushka Sharma lenne, találkoztak is ez ügyben már párszor. Míg a másik nem nagy meglepetésre Aamir Khan, aki pont szerepelt az említett 3 Idiotsban. Egyik sem 100%, de a hivatalos bejelentésre elvileg a források szerint nemsokára sor kerülhet majd.

7) Konkona Sen Sharma másfél év után újra forgat. A szülési szabadság(a után)ról visszatérő színésznő twitteren írt rajongoinak, hogy az első forgatási nap kezdetét vette. Amiben pedig szerepelni fog, az nem más, mint egy novella, a Shesher Kabita filmes adaptációjában. Ezt Suman Mukherjee rendezi, és a színésznő mellett még Raul Bhose tűnik majd fel. 

8) Bejoy Nambiar a Shaitan után egy hindi-tamil, ergo kétnyelvű filmet készíthet. A David-ot. Ami elvileg hindinek indult, de egy A listás bw színészt se érdekelt. Vagyis Vivek Oberoit igen, de ő akkor szállt ki, amikor megtudta, hogy tamil felé kacsingat a rendező úr. Most az biztos, hogy egy tamil szupersztár Vikram szerepelni fog, és hogy BN nagyon akarja SRK-t látni a filmjében. A döntésben sokat segíthet, hogy a színész látta a Shaitant és szerette, de ez persze nem jelenti azt, hogy mindjárt el is vállalja a felkérést. Arról nem is beszélve, hogy a David még a Shaitanhoz képest is sötétebb dolgokkal fog operálni, amivel meg ugye nem lehet az indiai emebereket lekenyerezni.