Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Actually, he's built better than I ever was"

Válaszolta ezt Sylvester Stallone arra a kérdésre, hogy mit gondol Jonh Abrahamról, a bw színészről, akivel a tervek szerint a közeljövőben készülne el egy Rambo remake hindi nyelven. Ha én John Abraham lennék hájájá....

De a videóban még azt is elmondta, tud mindenről, és semmi kifogása nincs ellene, hogy ő legyen ő. Nyilván nem vesszük egy szavát se komolyan, de egy mosolyt azért megért.

0 Tovább

Vettai remake lesz

A jelenlegi, legújabb hírek szerint. A Vettait, tamil film, nem is olyan régen, még az év elején mutatták be, nagy sikere volt, vetítették is sokáig, ami azonnal meg is tetszett bwnak. Aki erre kapható, mint tudjuk. Nem kell neki kétszer mondani, hogy irány feldolgozni de azonnal.

Mégis vannak esetek, amikor egyéb tényezők (színész, rendező, pénz, jog) miatt meghiúsul egy-egy ilyen forgatás. A Vettai is hasonló cipőben jár. Azt pontosan nem tudni melyikben, és hogy még mindig jár-e, de az biztos, hogy napirenden van, szeretnék elkészíteni, nagyon.

A bréking nyúz, hogy az Abbas Mustan tesók készítenék el. És nem Shahid Kapoor, de nem is az R Madhavan-Ali Zafar jodi játsszaná el a vezető szerepeket, hanem a mindenki által oly közismert, szeretett meleg pár, A pár, akiket a Dostanaból ismerhettünk meg így, ilyen formában. Azaz John Abraham és Abhishek (Jr.) Bachchan. Ők ketten egyébként csinálják a Dostana folytatását is mellette (éljen, hurrá), de semmi sem zárja ki, hogy ebben a projektben is ne lennének benne. 

Igazából ez se biztos, hivatalos. Elképzelhető holnapra megint más nevekkel jönnek, viszont azt ők is tudják, hogy ez a kettős, a remake ténye, az eredeti nézettsége után csak és csak is sikerre lenne ítélve a feldolgozás. Így gondolom ehhez tartják magukat, és próbálják ezt a tető alá hozni, ha lehet.    

0 Tovább

Eltolja a bringát

0 Tovább

És most egy nagy mosolyt: a Race 2 cast

Aki erről a képről hiányzik, na az a filmből is. Itt ugyanis mindenki megvan, aki számít. Fel nem sorolom őket, de a címkék segítenek, hogy kik pontosan.  

0 Tovább

Rum Whisky - item number

John Abraham, aki saját bevallása szerint nem tud (jól) táncolni, itt most néhány ital elfogyasztása után bebizonyítja azt, hogy tényleg nem. Az se segít rajta. Ettől eltekintve mókás egy item number lett ez, ami vele készült, a Vicky Donorhoz. Mellette még egyébként a film főszereplője Ayushman Khurana tűnik fel. Összeségébe azért három percnyi mosolygás szorul a Rum Whiskey item songjába, mert az a punjabi hip-hop egyefene jól szól. A kérdés csak az, hogy később ez mennyit fog érni, annak tudatában, hogy a legújabb hírek szerint Salman Khan is készül egy ilyennel a Son of Sardarban pl. De az még messze van, addig mehet rá a play újra és újra. Good work kft. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek