Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma is tanultunk valamit: Virushka

Az, hogy a minap a Mumbai reptéren együtt látták Anushka Sharmat és Virat Kohlit véget vetett a több hetes találgatásoknak, hogy van e köztük több ruhánál. Van. Az alábbi kép beszél helyettem. És hashtag Virushka. Amúgy eszméletlen ez a szóösszetétel így, aki kitalálta jaj, de még tetszik is. Éljen az ifjú pár vagymi.

0 Tovább

Összekötjük a kellemest a hasznossal

A kapocs Anushka Sharma, a híreink most róla szólnak.

A kellemes része: A sok Amir Khan kontent után végre őt is láthatjuk Peekay köntösben. Amit valahogy így kell elképzelni. Szumma? Tényleg egészen furának ígérkezik ez a film egyelőre.

A hasznos: van sansz arra, hogy a Dil Dhadakne Doban a színésznő élete első item numberét is kipipálja. Ideje volt. Meglássuk, hogy pár hó múlva is él e majd a pletyka.

0 Tovább

NH10

Avagy Anushka Sharma hazatér. Miután az NH 10 című filmet forgatta Rajasthanban. Ennek mi is örülünk, hogy látjuk, de nálunk jobban csak Virat Kohli, akivel ahogy azt csiripelik a madarak nagyon összemelegedtek és több van köztük holmi ruhánál. A filmről is majd szó esik, mert egyelőre semmi, hiszen ez a poszt a színésznőnek szól elsősorban. 

 

0 Tovább

Anushkaval vele

A februári Filmfare címlaplánya lesz. És valahogy így fog majd kinézni. Lapoznám, természetesen.

0 Tovább

Anushka meg a People

Már akartam mondani, hogy milyen unalmas mindig 1 vagy 2 percen keresztül azt nézni, hogy Anushka Sharmat fotózza le valamelyik magazin. Még szerencse, hogy a People nem így tett a legújabb számához készült how to make it során. És nem 1, nem 2, hanem mindjárt 7 percnyi anushkasharmas vizuál eyecanditartalmat tol az arcunkba, a szemeink elé, amivel sokkal jobb is lesz a lányzó fekvése. Sőt ha azt nézzük, 7 percből tényleg 5 maga a fotózásé, amikor is egy árva szót sem szólnak, csak kattkattkatt. Olyan ez mint a dalbetét, csak nevezzük el #beautybetét, ami nem énekel, dalol, plébekel, de tudna, ha nagyon akarna. Látottakban sincs hiba, sokszor szebb is azoknál, és hosszúságban sincs külünbséga a kettő között. Éljenek hát a beautybetétek! Én kérek egyet. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek