Az jól látszik, hogy Karan Joharnak nem lesz egyszerű dolga ezzel a filmmel. Mert, ahogy azt az első visszajelzések igazolják, elég sokan csalódtak benne. De annyira, hogy még öt forintot se adnának ki érte. Bumm a fejbe. 

Pedig azt mondom, hogy Karan nem felejtett el filmet készíteni. Csak az repült ki a fejéből szemmel láthatóan, hogy ez India, és nem Amerika, ahol és akinek készíti a SOTY-t. Itt az emberek nem biztos, hogy elélveznek egy gimis filmtől, ahol a fiatal szereplők szerelem, a barátság, és versenyzés bermuda háromszögében élik egymással, egymás ellen nem gyenge, kőgazdag életüket. Mintha egy külföldi sorozat lenne az egész. 

Amúgy ha már itt tartunk, akkor érdekelne is honnan jött neki ez az ötlet. Mert ennek a tinis vonalnak mostanság nincs akkora piaca, trendje bwban, hogy abból blockbuster legyen azonnal három nap múlva. Nem fizet, a nyerés se biztos. Másik oldalról persze értem én, hogy most ő csinál egyet, és végre nem kell remaket nézni, van jó oldala is. De azért szumma: kockázatos képkockavállalkozás az/egy ilyen. Többet lehet vele bukni, mint nyerni. Meg bukni.

Hisz egyelőre a trailer messze van egy szem és fülorgazmus közös többszörös megvalósulásától. Nem is látok benne semmi olyat, pluszt, ami maga után vonna csilliónyi aktív tömeget. Mégis drukkolok Karannak, hogy sikerüljön neki. Nehezen hinném el, hogy szart csinál. Továbbra is. Egy előzetes meg nem film.

u.i.: a zene azért az rendben van.