A premier még csak jövő augusztus, de már most sokat hallani és olvasni róla. A minap éppen azt, hogy a rendező Shirish Kunder megtiltotta a mobiltelefon használatát a forgatásokon. Történt mindez azért, nem sokkal azután, hogy az egyik zeneszámról (Kafirana) kezdtek kiszivárogni a webre felvételek és képanyagok. Hogy is mondjam? Azért nem olyan nagy baj ez, kevesebb mint egy évvel a film forgalmazása előtt, de hát a rendező úr akkor se szeretne ilyet látni, s nem is akarja, hogy ez újra megismétlődjön vala, ő tudja na. Szerinte megéri várni rá, a filmre, ami a legutóbbi hírek szerint 95%-ban van kész, de a java csak most jön: a kilenc hónapnyi utómunka. Amire a speckó effektek és a 3D miatt van szükség. Oké, a filmkészítés nem verseny.

A Joker az első blikkek tanulsága szerint is, elég a képeket nézni (folytatás után még több), valami scifis, fantasys humoros kalandfilmes maszala lesz, amiből trilógiát szeretnének, és ami a maga nemében, műfajában, stílusában első ergo egyedülálló lesz - ezt ígérik. A sztoriról nincs sok info, a rendező úr titokzatos ebben is. De ha lehet hinni a webnek, akkor egy szuperhős mozira van kilátás, *ásít*, amiben meg kell menteni a világot Jokernek valaki vagy valami miatt *alszik*. Ezen felül van szó még globális felmelegedésről, holmi Japánról, vajmi harcművészetről, úgy kábé ilyesmikről. Persze a műfajhármas tovább szélesítheti még ezt a cselekménykört és szálakat is triplázhat bele, hiszen bármit megengedhet magának, itt ez a lényeg. Az megint más dolog, hogy bw eddig nem igen villogott ebben a más világban. 

Színészek? Akshay Kumar (nem kedvenc annyira) mellette Sonakskhi Sinha (kedvencebb beauty) szerepel majd a szerelem képében, de ott lesz még Chitrangda Singh is, jóllehet ő csupán egy zene és egy tánc kedvéért. A két nő egyébként addig-addig harcolt az item songért, amíg mind a ketten nem kaptak egyet-egyet külön a rendezőtől. Háború volt ez, legalábbis a sajtó így fújta fel a lufit (igazság?). De legyen, hívjuk inkább dupla élvezetnek igen. A nézők jól járnak vele biztos. Velük igen, a kérdés már csak a filmen van. Bár addig még kilenc hónap. Mosolyt!