A két héttel ezelőtti indolkolt-indokolatlan kiszávárgása után a Kafirana Joker dalhoz (valakinek I want just you, valakinek Just you) mára már kérem dalbetét promó is dukál. Nem is akármilyen.

Hiszen Chitrangda Singh twistel benne, úgy mintha marathi lenne a drága, és nem láttuk volna hasonlót, vagy jobbat az évben. Hátöizé? Egy ideig még talán hittem is neki, de aztán annyiban válltunk el az első blikk után, hogy nem csak téged akarlak. De azért téged is. 

Pl. a chikni chamelit nem előzi be, de el kell ismerni fasza hangulata az van. Lehet a zene miatt érzem, lehet azért, mert Chitrangda Singh az Chitrangda Singh - nice.avi, Vagy lehet, mert mégis csak tetszik amit látok? Hwhat? 

Végül is na, a koreográfia meg a környezet mind-mind nekem imponáló, tisztára rám szabták, már a szemzsebbe vannak a képkockái. De hah nincs azzal baj. Imádom is az ilyen marathis dolgokat. 

Ahogy a refrén is akkora dallamtapadás, mint a ház. Ismételni, énekelni, ordibálni kell. Aztán értsen belőle mindenki annyit, azt és amit akar. Megkajáltam. Jöhet a repeat repeta üzemmód. Bébi Áj ván fáke ju.

Amúgy az I want fakht you címet dobták inkább minden további viták, ellentmondások elkerülése miatt. Bár a refr ettől még így szól ezek után is, szóval mindegy.