Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ami YO az YO

De mielőtt még teljesen elvinne a hév, azért jegyezzük meg, hogy Yo Yo Honey Singh új dalának előzetéséből pont az nem derült ki, aminek ki kellett volna alapjáraton. Mármint a zene maradt otthon többet. És inkább a klip történetére fókuszáltak ebben a szűk 45 másodpercben.

Márpedig egy-két vokálos téma is elfért volna bele bőven, így viszont anélkül augusztus 26-ig  kénytelenek vagyunk várakozó-vigyázó állásba helyezkedni. Plusz izgulni azon, hogy azért nem minden a szemre ment el, mármint Sonakshi, és/vagy helyszín-ügyileg (meanwhile in kalifornia), sztorilag (valaki már Maaron5 copyizik). Hanem a fül is megkapja, amit megérdemel és megkíván egy olyan előadótól, mint Honey. Félek attól, hogy az előbbi fog bekövetkezni. 

A Desi Kalakkar, mert ez a címe, viszont első blikkre teljesen padlófogásra készíti az embert, hogy ezt pont egy punjabi rappertől látjuk így. Tetszik na, és akkor még finoman fogalmaztam. Legyen állat! Ezek után kötelező büntetnie. 

Egyébként azt csiripelik, hogy YoYo a következőt már Jacquelinenel forgatja, durvaság.

0 Tovább

YO Sonakshi YO

Honey Singh mindig kitalál valamit. Mert eddig az évben nem volt olyan hónap, ami egy kicsit is ne róla szólt volna. A rapper teszi a dolgát, és már azt is tudja, hogy mi lesz a következő lépése a sakktáblán (rögtön az Issey kehte Hai Hip Hop és a Devil után). Meg már is is, szerencsére. Hiszen érkezik hamarosan az ú dala, ami talán Superstar címre hallgat majd és talán rövidfilmszerű klipet is kap majd. Kalifornában forgatták le, sok pénzzel, autós üldőzéses jelenettel is a képkockái között, na meg Sonakshi Sinhaval, hogy őt se hagyjuk ki már. Pláne úgy, hogy róla még egy photo is felkerült, amin ilyen JLo-san, nagyon amerikásan, és nem éppen száriban pózolgat. De persze whocares, csak látnánk már a végeredményt is, mert fincsinek hangzik minden amit tudunk az egész új YOYO projektről.  

0 Tovább

[TGIF]

Avagy Thank God It's Friday. Amivel tökre egyet is értek ebben a szent minutumban. Sóhajt.

A Himmatwala legújabb dala ő. Egy item song (erről mindjárt), egy igazi - majdnem- péntekhimnusz. A TGIF mai napról, napnak, napért szól. A hét utolsó, de nem legeslegutolsó napjáról. Lehet plébekelni ma, de a hét különböző másodpercei alatt sem ciki elővenni, ha ránk tör 'a mikor lesz már' érzés. Amúgy a Sachin-Jigar szerezte, és szerzett már jobbat is. Eh.  

Mert, nem akarok példálozni (akarok!), de első fülre annyira és akkora klasszikus aligha lesz belőle, mint ahogy azt Rebeca elszavalta nekünk már korábban, funfunfunfun alapon. Nem érzem benne azt, a pluszt, hogy én ezt tényleg elő kell vegyem pont pénteken, vagy máskor, ha úgy van, és úgy kéne. Ebből a szempontból Indeep Bakshi Saturday Saturday slágere az, jó ellenpélda. Ami bármikor és különösen a hétvégre való tekintettel sokat és sokszor vissza-le-játszható. Sokan úgy tartják egyébként, hogy a TGIF a Himmatwala filmzene korong legerősebb tétele, amit egyelőre nem tudok, lehet megerősíteni, sajnos, de ha így van részvétem, rip Himmatwala soundtrack.    

Más. Mondottam volt: item number. Sonaksi Sinhaval az item lédi szerepben. A téma pedig nem más, mint vissza a múltba, előre-hátra a nyolcvanas évekbe. Ami már csak azért sem butaság, mert egy, a retro az új disco, és kettő, maga a film is egy nyolcvanasnak a ríméke. Ez rendben is van. De ez magáról a tételről is so-so elmondható. Nyilván, a túlfűtöttséget, az aláöltözött hölgyeket itt most nem találjuk meg, sokkal inkább bw filmekre, színészekre reflektál a TGIF, és magára a korra, a korszakra, - azokra a jellegzetes outfitekre, mozgásokra, mozdulatokra, meg mindenre, ami a táncperketten akkor és azóta vanvoltlesz jelen. És ez igazából most nem is nagyon baj. Elnézem, nézegetem. Sonakshi néhol azért viccesen danszol, moonwalkozik éppen, de bőven megállja a helyét. Igaz nem is tűnik ki, hogy hú de pöpec milyen jó, látni kell még egyszer és még.

Verdikt. Egy jobb zenével akár szebb jövő is állhatna most előtte. Így azonban csak egyszer éri meg a pénzét, a ráfordított idő keretét, és értékét ebben a mai rohanó világban, ahol bw zenékből mindig akad egy újabb ellenfél.          

0 Tovább

Kép: Sonakshi Sinha a Himmatwalaban

A táncparketten, a nyolcvanas években, mint Sridevi, mint Parveen Babi (outfit és dalbetét intertextualitás kérem), miközbe szól a Thank God It's Friday című nóta. Hmmm. Retro disco tesco.

 

0 Tovább

Új Dabangg 2 poszter

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek