Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutatkozik Golkot

A Joker miután pénteken már moziba költözik be, így gyors változtatott az eddigi marketinges-promos ecete kampányán, és most már az alienekkel támad. Akik hát legalább annyira lesznek főszereplői Shirish Kunder filmjének, mint az emberek, azaz jó megismerni őket közelebbről, már amennyire lehet és engedik. Az első alienünk lett Golkot. Akihez videót és képet is kaptunk mindjárt. Ez utóbbi azért érdekesebb, mert úgy látszik, hogy az Ek Tha Tiger inspirálta. Elég csak ránézni erre meg az ETT plakátra, van benne direktség. Sőt, még a tagline is valamire nagyon emlékeztető. Salman Khan hol vagy, belőled próbálnak profitot csinálni (bár az ETT után nem csoda).    

Sometimes Being Alien is the only option

0 Tovább

Jugnu

Az első olyan Joker dalbetét, ahol azt éreztem, hogy ez jó. Eltalálták telibe. Se több se kevesebb. Pont annyi amennyi. Szóval érted.

Megvan a magának való hangulata és még a zenéje is rendben van. Meg talán az is lehet, hogy kellett is már a sok krézicunami mellé egy ilyen filgúd kockaköteg. Vagy nem tudom, de tetszik, levett a lábamról és meglepett.

Persze komolyan belenézve és gondolva: azért az nem egyszerű történet, ahogy itt u.f.o köröket csinálnak. 

0 Tovább

Sing Raja és Yeh Joker

Joker dalbetét promók nesze. 2 in 1. Nem kiemelkedőek, az albumon egyik se olyan, viszont látványban behozzák a lemaradást. Nézem-nézem: őrült egy mozi lesz. Olyan, amit vagy nagyon bekajálsz, vagy nagyon nem. Persze rajta is sok múlik, mennyire ereszt ki, durvul el, megy át nagyon hülyeségbe. Bw márpedig szeret a túlon is túlozni. 

0 Tovább

Kafirana

A két héttel ezelőtti indolkolt-indokolatlan kiszávárgása után a Kafirana Joker dalhoz (valakinek I want just you, valakinek Just you) mára már kérem dalbetét promó is dukál. Nem is akármilyen.

Hiszen Chitrangda Singh twistel benne, úgy mintha marathi lenne a drága, és nem láttuk volna hasonlót, vagy jobbat az évben. Hátöizé? Egy ideig még talán hittem is neki, de aztán annyiban válltunk el az első blikk után, hogy nem csak téged akarlak. De azért téged is. 

Pl. a chikni chamelit nem előzi be, de el kell ismerni fasza hangulata az van. Lehet a zene miatt érzem, lehet azért, mert Chitrangda Singh az Chitrangda Singh - nice.avi, Vagy lehet, mert mégis csak tetszik amit látok? Hwhat? 

Végül is na, a koreográfia meg a környezet mind-mind nekem imponáló, tisztára rám szabták, már a szemzsebbe vannak a képkockái. De hah nincs azzal baj. Imádom is az ilyen marathis dolgokat. 

Ahogy a refrén is akkora dallamtapadás, mint a ház. Ismételni, énekelni, ordibálni kell. Aztán értsen belőle mindenki annyit, azt és amit akar. Megkajáltam. Jöhet a repeat repeta üzemmód. Bébi Áj ván fáke ju.

Amúgy az I want fakht you címet dobták inkább minden további viták, ellentmondások elkerülése miatt. Bár a refr ettől még így szól ezek után is, szóval mindegy. 

0 Tovább

Sonakshi Sinha és az alienek

Hol a hiba a képen? 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.08.24.
2012.07.28.

Utolsó kommentek