Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

First Look: Dolly Ki Doli

A minap megtekintett Khoobsurattal megint nem lett nagyobb színésznő a szememben Sonam Kapoor, de valahol már nem is várható. Ő a tipikus, aki  második ligában szépen jól elvan, jóllehet egy komoly alakítás azért ráférne, vagy csak megnéznénk mire menne vele mégis. Egyelőre viszont be kell érnünk azzal, ha bűnözik éppen, és szíveket tör össze. Amit majd Abhishek Dhogra debüt filmjében, a Dolly Ki Doliban fog elkövetni a hírek szerint. A jövő év elején érkező con-filmben ott lesz még Rajkummar Rao, Pulkit Smarat és Varun Sharma is. Itt meg egy első blikk.

0 Tovább

A jövő

Vagy van az már jelen is.

Alia Bhatt pl engem meghazudtolva az idei év bw arca lett. Kvázi nem egy férfi színész, nem egy Khan, hanem Ő igen. Mind 3 filmjét imádtuk (higway, 2 states, hskd) és mellé még olyan vírusvideókkal ajándékozott meg minket, amikkel más senki úgy és ahogy. Cool.

Shraddha Kapoortól pedig igaz, hogy csak az Ek Villaint láttuk - még, de az elég is volt, beérjük vele jövő évig. Nyilván elfogultak vagyunk vele, de az idő neki dolgozik, és az ABCD folytatás majd helyre tesz minket vele kapcsolatban. Azaz, hogy a báj nem minden sokszor, bevállalta annyi szent, meglássuk.

0 Tovább

For Roy

Kicsit több, mint egy cameo. De nem is főszereplő. Valahogy így lehet leghozzávetőlegesebben megfogalmazni Ranbir helyét a jövőre érkező Royban. Amiről sokáig pletykálták az ellenkezőjét, hogy ő lesz az első számú és nem Arjun, de mint kiderült, csak egy kis szerep az övé, egy tolvajt alakítva. És már forgatják vele is Mumbaiban az idevágó részeket. A többit már vagy elkezdték vagy folytatják pl. Jacqueline-nal, aki ugyancsak látható lesz ebben a szerelmi hármszöges történetben.

0 Tovább

FAN

Ha ez a kép igaz, akkor elkezdték forgatni Shahrukh jövő évi egyik legvárósabb filmjét. Ez lesz a Fan. A rendező Maheesh, míg a színész partnernőjét még mindig homály fedi.

Beszélnek itt már Vaani Kapoorról, vagy Kriti Sanonról, én igazából mindkettőnek tudnék örülni, csak tényleg innen válasszanak aztán végül, nem az első ligából, mint Kat, Dee, Peecee, KKK, mert az uncsika.

És két dolog még:

Jajde elutaznék most egy fekete lyuk körüli bolygóra, hogy előbb láthassam. 

Meg remélem ez inkább célba ér, mint a rendőrség legújabb bűnmegelőzési kisfilmjei

0 Tovább

Shaandaar szelfi

Shraddha és Shahid első közös filmjükre készülnek Vikas Bahl rendezésében. Ő lesz ő, ami a címben is van, és nemsokára már le is forgatják, hogy jövőre már minden kétséget kizáróan bemutatásra kerüljön. De addig még beveszik Lengyelországot, szóval senki se képzelje el azt, hogy sok volt partika, vagy álmodik, amikor majd Shadid jön vele szembe az utcán. Figyelem odaát. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek