Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Inkaar trailer

A Zaklatás bwban. De picit máshogy. Munkahelyi kisnagy titkokkal (boss & feltörekvő kapcsolata) és aztán csomócsomó kérdéssel. Olyanokkal, hogy: ki az áldozat? Ki az egér és ki a macska a történetben? Ki hazudik és ki mond igazat? Arjun Rampal vagy Chitrangda Singh?

Sudhir Mishra filmje tehát nem lesz az a tipikus bw n+1. Szokatlan téma, soha nem látott jodi, meg a sztori, annak végkifejlete is kérdőjel. Nincs körömrágás miatta, érte, de azért egy megtekintésre jónak tűnik. Már csak azért, hogy arra a csomó kérdésre választ kapjunk már akkor, végre.      

0 Tovább

Pózolj kormánnyal

Az szemmel látható, hogy Chitrangda Singhnek nem sikerült az a bravúr, ami Dhupianak, hogy Alonsoval photozkodjon, de lehet ő eredetileg is ilyen képet akart. Egy kormánnyal a kézben. 

0 Tovább

First Look: Inkaar

Ahol és amiben Chitrangada Singh szexuális zaklatással vádolja Arjun Rampalt. De azért nem lesz ennyire egyszerű a történet, legalábbis Sudhir Mishra, a rendező (Yeh Saali Zindagi) állítása szerint. Mert annyit elárult, hogy lehet fordul majd a kocka, és nem is az lesz a rossz, akiről azt hisszük végig. Hiszen ahogy mondta, mindig van egy másik oldal, meg a sztereotipiák is hazudnak abban, hogy ilyenkor általában a férfi a hibás, de persze es se minden esetre igaz. Vagy igen, vagy nem. 

Az Inkaar tehát két különböző szemszögből (férfi és nő) vizsgálódik majd, de csak 2013 januárjától. Addig meg képek vannak, egyelőre, hogy szokja a szemünk a vezető színészeket így együtt. A helyzet az, hogy nekem már sikerült is, szép páros.  


0 Tovább

Kafirana

A két héttel ezelőtti indolkolt-indokolatlan kiszávárgása után a Kafirana Joker dalhoz (valakinek I want just you, valakinek Just you) mára már kérem dalbetét promó is dukál. Nem is akármilyen.

Hiszen Chitrangda Singh twistel benne, úgy mintha marathi lenne a drága, és nem láttuk volna hasonlót, vagy jobbat az évben. Hátöizé? Egy ideig még talán hittem is neki, de aztán annyiban válltunk el az első blikk után, hogy nem csak téged akarlak. De azért téged is. 

Pl. a chikni chamelit nem előzi be, de el kell ismerni fasza hangulata az van. Lehet a zene miatt érzem, lehet azért, mert Chitrangda Singh az Chitrangda Singh - nice.avi, Vagy lehet, mert mégis csak tetszik amit látok? Hwhat? 

Végül is na, a koreográfia meg a környezet mind-mind nekem imponáló, tisztára rám szabták, már a szemzsebbe vannak a képkockái. De hah nincs azzal baj. Imádom is az ilyen marathis dolgokat. 

Ahogy a refrén is akkora dallamtapadás, mint a ház. Ismételni, énekelni, ordibálni kell. Aztán értsen belőle mindenki annyit, azt és amit akar. Megkajáltam. Jöhet a repeat repeta üzemmód. Bébi Áj ván fáke ju.

Amúgy az I want fakht you címet dobták inkább minden további viták, ellentmondások elkerülése miatt. Bár a refr ettől még így szól ezek után is, szóval mindegy. 

0 Tovább

I feel very hot

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.01.08.
2012.07.28.
2011.12.11.

Utolsó kommentek