Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Daawat-e-Ishq trailer

Aditya Roy Kapoor a Mr. Universe. Nem csak Parinetti Chopranak, hanem nekem is. Hiszen a színész nemes egyszerűséggel lucknowi szakácsként ellopja a showt a trailer elől. A Dawaat-e-Ishq trailere elől. Ami első látásra, ha szerelem nem is lett, de hogy az Ishaqzaade és a Shuddh Desi Romance eltitkolt gyereke az már egészen biztos. De hát egy másodpercig se csodálkozzunk ezen, hisz Habib Faisal a készítő itt is, az író és rendező egy személyben. Aki lehet még tartogat megleptéseket, és szokásához híven megfűszerezi úgy a történteket, hogy abból ne lakjunk egyszer. Csak többször. Mert az igazsághoz hozzátartozik, hogy a DeI az említett rendező és színészek okán kihagyhatatlan filmezésnek tűnik, még ha az előzetes nem is győzött meg erről úgy istenigazából. De minden kezdet nehéz, és a végén kell majd learatni a babérokat. Reméljük, hogy így is lesz. A Sajid-Wajid meg nem okoz csalódást, ugye.

1 Tovább

Mardaani trailer

Túlzás lenne azt állítani, hogy pont ez hiányzott bwból, de mindig külön öröm, ha azt látjuk, mint amit a Mardaaniban. Nem is azt, hogy Rani Mukherji rendet rak.

  Hanem, hogy egy színészNŐ teszi ezt, akármilyen hero nélkül.  

Nyilván neki felvitte a Bhagwan a dolgát azzal, hogy hát Aditya Chopra ott van mellette, mögötte, akárhol. Van hátszélországa, viszont a tény tény marad. Mert ahogy Vidya Balan megmutatta lehet ezt így is csinálni (lásd Kahaani), úgy Raninak is meg van sansza erre. Deepikat direkt nem elítem, hiszen mindig ott van mellette valaki, egy Khan vagy Singh stb.

Szóval az indiai női Liam Neeson Pradeep Sarkar filmjében, a Mardaaniban (YRF) osztja az ellent kérdést meg választ nem tűrően. A sztori szerint a gyerekkereskedelembe veti bele magát, azután megy, és veszi fel a harcot a rossz fiúkkal, miután egy tizenéves lányt elrabolnak, meg csempésznek mindenhova

Rani pedig badass. Arról nem is beszélve, hogy mekkora felüdülés látni ezt, a csomó konvencionális rendőrfilm után, ami eddig a férfiak hazája és játszótere volt egyben.   Ha másért nem, ezért már megérte elkészíteni. Arra viszont már nem teszek egy rúpiát se, hogy ebből valami gigantikus blockbuster lesz. A YRF, a vezértéma, meg Rani eladhatja szó se róla. Nekem azért igen. Jelentkezem. Augusztus 22-én moziba menni ér.

0 Tovább

Amit Sahni Ki List trailer

Vir Dasból soha se de nem lesz egy Shah Rukh Khan. De még egy Salman Khan se. Ami lehet keménynek hangzik, de talán maga a színész is egyetért ezzel. Mégis, ha picit máshonnan közelítjük meg a dolgokat, azért nem is olyan nagy baj ez, mint amilyennek tűnik. Mert lehet alulértékelt fekete báránya a bw színésztársadalomnak, viszont filmeket jól választ többé. Elég csak a Delhi Bellyre, a Go Goa Gone-ra gondolni. Nincs megkeresésekkel tele a padlás, nem őt akarja mindenki magának, ám így is kijön, kijöhet neki a lépés, ahogy a fent említett két darabban is simán sikerült. Az meg külön öröm, hogy életben tartja a bw vígjátékokba vetett hitet.

És szerencsére Ajay Bhuyan mozija is beáll a tornasorba. Vagy azzal is Vir Das. Az Amit Sahni Ki List ugyanis hozzá méltó folytatás. Mert az ember mégis ilyen filmet vár tőle, mint valami mély drámát. Az ASKL-ban is ő lesz a hero, aki csak nem találja meg magának a nagy nőt, hiába az aki. Ezért úgy dönt, hogy listázik, felállítja az etalont, aztán jöhetnek a randik, az ikszek, a pipák a négyzetbe. Nyilván, amíg fel nem tűnik valaki.   

  Hi, I'm Kiran.  

Na jó ezzel még ő sem számolt. Mi viszont azzal igen, hogy jó lesz ez. A zenét már kívülről hümmögjük. És senkit nem akarok rátukmálni, de ha tényleg ilyen sallangmentesen, a negyedik fal ledöntésével, apró humorbonbonokkal fog operálni, akkor még ha moziban nem is (bár sanszos), de dévédén nincs mese ajánlott lesz a megtekintése.

0 Tovább

Dr Cabbie trailer

Aki a teasert látta és bejött, az úgy igazán sok mindenről nem marad le, ha most kihagyja a trailert véletlenül. Mert alig egy perccel megtoldva, pár plusz bónusz jelenettel kibővítve azt kapjuk, amit elsőre is. Persze ez egyáltalán de nem baj.

Mert a Dr Cabbie, Salman (1st) nemzetközi filmje továbbra is nagy mókának tűnik  Vinay Virmani, Adrianne Palicki és Chris Diamantopoulos-szal az élen. Meg még néhány sorozatos arccal, akiket onnan ismerthetünk leginkább. Ergó keresd te is többek között az Outsourced, vagy a Bing Bang Theory szereplőit itt is. Na meg a kis Kaift.

A történet pedig? Arról szól, hogy a friss orvosi diplomájával felvágó NRI nem csak a kormányt keresi az autókban, a hanem a helyét is külföldön. Aztán végül taxisként találja meg. Nyilván nem álmai állását, de azért tesz róla, van annyira indiai elme, hogy 'a kellemest összekösse a hasznossal'. Közben pedig a szerelemre is van ideje meg új barátokat szerezni. 

Kell, még mindig. Szeptember közepén érkezik. És Bubble gum :D

0 Tovább

Kick trailer

Ha nem Salman Khan lenne a híró, vagy a Kick a címe és az ami, akkor a fehér ember még azt hihetné az előzetes láttán, hogy a Dhoomnak máris elkészült a folytatása, csak nem tudtunk róla. Meg még a Krrish is képbe kerülhet, ha nagyon rollerezni akarunk rajta. De mégis a jól fésült és szituált Ek Tha Tiger 2.0 inkább a dumácsáléra hajaz első blikkre, ami nem biztos, hogy majd a végén a filmben is visszaköszön, de a trailer nagyon olyan, mintha. Kerékpár motor helyett, vagány akció snittek, Jacqueline meg Katrina nyomdokaiba lép. És olvasom sok helyen, nem csak az én érzésem volt ez. 

De ha Dhoom üt, akkor a Kick soroz. Ha a Dhoom nem kérdezett, akkor a Kick nem is válaszol. Ha a Dhoom király volt, akkor a Kick too much funnak ígérkezik, ahogy az Salman Bhai szájából is kicsúszik.

És nagyon szeretnénk, hogy igaza legyen aztán majd. Erre pedig a két és fél perc alapján meg van minden esélye. 

Annak ellenére, hogy Salman itt is csak Főnök, badass, osztja az ellent. Nem mond okosságokat, szór drágaköveket, bölcsességeket, hanem azt csinálja, amihez ért, vagy amit igazán látni szeretnének (szeretnénk) tőle. Maszálát új köntösben. Aminek a történetét nem csak a 2009-es azonos címet viselő telugu eredeti segítette (remake helloszia), hanem Chetan Bhagat is, India koelhoi helytartója. Ettől még azért vegyünk rá készpénzt, hogy a szemünk lesz elkényeztetve inkább Sajid Naiadwala debüt filmjében. Elég csak ránézni a gifekre.

ÉS TE HOGYAN SZOKTÁL ÁTKELNI A VONAT ELŐTT?

Viszont mégis van egy olyan ördögünk, ami azt mondatja, hogy az agyeldobásnál jobban is fogjuk élvezni azt, ahogy Salman mellett Randeep Hooda, Nawazuddin Siddiqui és Jacqueline Fernandez vendégszerepel. Csak dörzsölni lehet a tenyeret egy ilyen castot bámulva, hát ha még összejönnek ők fantasztikus négyesen. A táncra felhívást a jelenetekből pl. azóta se lehet feledni, az a trailer csúcspontja.

A zenét meg Himesh ReshammiyaMeet Bros Anjjan és Yo Yo Honey Singh szerzi. Vááá.    

Aki ehhez még többet tud szóljon, tessék, én viszont annyira el vagyok csábulva, hogy befejeztem, és már gyűjtök a nyaralásra Indiába, hogy cirka egy hónap múlva ott legyek az elsők között, akik látják ezt az eszelősen állati guilty pleasuret, amit a Kick ígér nekünk most.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek