Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mary Kom trailer

Ha tavaly nem lett volna Milkha futása, akkor ez most hú meg ha lenne, a végén 
valami káromkodással lezárva. De azt látva, a Mary Kom egyelőre tesónak számíthat. Ami szó se róla felveszi kesztyűt ROM filmjével, nem kell elbújnia, van benne potenciál, kraft, és bw. És tudjátok mit, még az sincs kizárva, hogy az utolsó kong után győztesen hagyja el a ringet. Ergó elfeledteti azt, hogy mit is néztük tavaly ilyenkor, meg kitől voltak hangosak a mozik.

Mert a piros sarokban, ott van egy Priyanka, aki díjért, díjakért megy ezzel a szereppel. Bejelentkezik, még a filmet se kell látni. És oké, hogy nem ez az első és nincs kimondva, viszont a napnál világosabb. Pont az imént olvastam egy Kareena Kapoor interjút, ahol azt mondja, hogy ő aztán tök furán venné ki magát egy ilyen szerepben, ami valahol vicces lenne, meg el se tudja képzelni -magát, ahogy egy Rani féle Madaariban se. Tehát PeeCee dobva a makeupot, az éneklési mizériát, a Barfi után megint vált, ami akár még jót tehet neki, a karrierjének, meg a hatereknek, hogy ilyet is tud. Ráférne, ezért drukk az meg van tőlünk. Hajrá. 

Meg is dolgozott érte nyilván. De majd a mozi adja meg a választ arra, hogy aztán tényleg úgy tekintünk rá, mint Mary Kom. Mert Farhan a BMB-ban elég jól vette ezt az akadályt. Azt nem tudom, hogy a debüt rendező mennyit tud ehhez hozzáadni vagy elvenni. Okosabb nem leszünk vele, a trailer azért bőven ad okot bizakodásra. Lehet ROM sem tudná ezt jobban megoldani. 

A történet? Igaz. Nem minden képkockája, de azért nem lesz egy Gunday talán belőle. Mert hát ez is biopic akar lenni, azt vette a válára meg a fejébe, mintsem igazi sportfilm, ahogy a Bhaag Milkha Bhaag se merte ezt bevállalni. De aztán meg igazuk van, hisz bw mesélni tud nagyokat nagyon, a többi meg úgyis körítés. A ringjelenetekre azonban akkor s egészen kiváncsi vagyok ott mit sütöttek ki, mert azon kívül egészen biztos nem lesz hiba.

A zenét Shashi-Shivamm szerzi. Hogymi-hogyki? Nekem is új. De azért igazán megajándékozhatnának már végre jó bw sportfilmes zenékkel. Mert az hiánycikk, a BMB is valahol itt vérzett el. 

Verdikt. Ez mozi.  

0 Tovább

Creature trailer

Bwban is elengedték a krakent. Bipasha pedig van annyira kemény csajszi, hogy felvegye vele a harcot, mert miért ne. Belőle ki is nézzük, na ná.

(NO FUCKING WAY)

Vikhram Bhatt rendezi. És akkor ezzel mindent el is mondtam. 

Amúgy vicces belegodolni, hogy a színésznő úgy kerülte a Humshakals pr eventjeit, mint országúti kerékpáros az itinerbe koválygokat , most meg nekimegy ennek a szörnynek is, aki tényleg nem akar barátkozni. Nem azért ébredt fel. 

A történet maga az előzetes. Csak Imran Abbasnak nem sikerült megszólalnia benne.

Verdikt? Majd szólok, ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla, ha ezt nagyon látni akarnám, eljönne az a páli fordulat. Egyelőre viszont, Bipasha Basu éve nem ez. Se. 

0 Tovább

5-4-3-2-1::: Bang Bang!!!

A következő teasert szeretném küldeni nagy szeretettel Tom Cruisenak, Cameron Diaznak Hollywoodba. Jelige: amúgy így kell ezt szakérteni. 

Irány tehát eldobni azokat a botokat, mert itt semmi sem lehet akadály, abban, hogy komolyan, de úgy komolyan jól szórakozzunk majd Sid' Anand októberi Bang Bang c. filmjében. Ahol elengedhetjük magunkat végre végre, Bradley Cooper indiai helytartójával az élen többek között.

És tudom elcsépelt már az agykikapcsolással jönni a mozik esetében, meg a popcornra hagyatkozni, de nem venném rossz néven, ha a végén tényleg ennyiben ki is merülne majd ez a BB. 

Ami egyébként hivatalosan, nevén nevezve is a Knight and Day (Kéjjel Nappal) remake, csak hogy most le van papírozva,

 szóval copypaste kiáltók... shut up. 

A zene persze abban egyetérthetünk eléggé blah első fülre. A többi viszont kiss kissnek tetszik lenni. Meg hát, nagyon nyugati, de volt kitől tanulnia. Bár reméljük a film után ez változni fog, és megfordul a kocka.

Azt azért mondjátok, nyugtassatok meg, hogy Tomnak egy ingyen mozijegy minimum bejátszik majd, csak hogy lássa ezt a saját két szép szemével.

0 Tovább

Khoobsurat trailer

A pénz nem minden. A felső tíznek is lehetnek bajai meg gondjai. És ilyenkor jön jól, ha az ember lánya éppen fizoterapeutának tanult. Mehet is oda segíteni a magasélet kacsalábón forgó fellegvárába. Ahogy Sonam 'mindig szmájlis az arcom' Kapoor teszi azt a Disney legújabb filmjében: a Khoobsuratban. Ami mondottam volt remake n+1, és a nyolcvanast színezi ki korhűen modern menő keretek között.

Sonam párja Fawad 'hogyan kerültem én ide' Khan (valami paki színész, aha). Ennél zavarbaejtőbb jodit tényleg keresve se találhattak volna amúgy. Eléggé unpatent, ahogy az egész milliő is, ami körbekarolja, de mégis képtelen vagyok nemet mondani rá. Bevallom, őszinteség az új yolo,

 megnézném moziban.  

Ti se, gondolom. Viszont Manju telitalálat. És a zenét figyelitek, az nem gyenge. Bár egy ilyen filmben valahova is elképzelni bárhova elképzelhetetlen. De nem baj az, legyen a legkisebb csak, Badshah meg tolja néki. Szeptember 19, iskola után check. Parkoljatok le. 

0 Tovább

Mary Kom teaser

A nagyon várt trailer előtti előelőzetessel csak éppen hogy egy picit megrángatta az oroszlán bajuszát a Mary Kom, és máris elszabadult a pokol. Pedig nem mutattak egy fabatkát se, de a kommentelők már szétszedték, van itt szó Hillary Swankről nyilván copy miatt, meg izmokról, ami láthatóan nincs PeeCeenek, és róla, legtöbbet róla szól a fáma. Hogy vajon olyan jól bokszol, mint ahogy énekel?

Izé, abban egyelőre egyetérthetünk, hogy Priyanka megteszi azt, amire csak képes. Az más kérdés, hogy mire lesz elég. És hát minden azon múlik majd pontosan, hogy hát hihetünk e neki majd. Mert ő nem a Mary Komban lesz (in), hanem ő lesz Mary Kom (as). A teaser sokat takargat, ami megvallva sok jót nem ígér, talán nem is nagyon nem bízom ebben a projektben, de szeretek nagyot esni, szóval hajrá.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek