Ha nem Salman Khan lenne a híró, vagy a Kick a címe és az ami, akkor a fehér ember még azt hihetné az előzetes láttán, hogy a Dhoomnak máris elkészült a folytatása, csak nem tudtunk róla. Meg még a Krrish is képbe kerülhet, ha nagyon rollerezni akarunk rajta. De mégis a jól fésült és szituált Ek Tha Tiger 2.0 inkább a dumácsáléra hajaz első blikkre, ami nem biztos, hogy majd a végén a filmben is visszaköszön, de a trailer nagyon olyan, mintha. Kerékpár motor helyett, vagány akció snittek, Jacqueline meg Katrina nyomdokaiba lép. És olvasom sok helyen, nem csak az én érzésem volt ez. 

De ha Dhoom üt, akkor a Kick soroz. Ha a Dhoom nem kérdezett, akkor a Kick nem is válaszol. Ha a Dhoom király volt, akkor a Kick too much funnak ígérkezik, ahogy az Salman Bhai szájából is kicsúszik.

És nagyon szeretnénk, hogy igaza legyen aztán majd. Erre pedig a két és fél perc alapján meg van minden esélye. 

Annak ellenére, hogy Salman itt is csak Főnök, badass, osztja az ellent. Nem mond okosságokat, szór drágaköveket, bölcsességeket, hanem azt csinálja, amihez ért, vagy amit igazán látni szeretnének (szeretnénk) tőle. Maszálát új köntösben. Aminek a történetét nem csak a 2009-es azonos címet viselő telugu eredeti segítette (remake helloszia), hanem Chetan Bhagat is, India koelhoi helytartója. Ettől még azért vegyünk rá készpénzt, hogy a szemünk lesz elkényeztetve inkább Sajid Naiadwala debüt filmjében. Elég csak ránézni a gifekre.

ÉS TE HOGYAN SZOKTÁL ÁTKELNI A VONAT ELŐTT?

Viszont mégis van egy olyan ördögünk, ami azt mondatja, hogy az agyeldobásnál jobban is fogjuk élvezni azt, ahogy Salman mellett Randeep Hooda, Nawazuddin Siddiqui és Jacqueline Fernandez vendégszerepel. Csak dörzsölni lehet a tenyeret egy ilyen castot bámulva, hát ha még összejönnek ők fantasztikus négyesen. A táncra felhívást a jelenetekből pl. azóta se lehet feledni, az a trailer csúcspontja.

A zenét meg Himesh ReshammiyaMeet Bros Anjjan és Yo Yo Honey Singh szerzi. Vááá.    

Aki ehhez még többet tud szóljon, tessék, én viszont annyira el vagyok csábulva, hogy befejeztem, és már gyűjtök a nyaralásra Indiába, hogy cirka egy hónap múlva ott legyek az elsők között, akik látják ezt az eszelősen állati guilty pleasuret, amit a Kick ígér nekünk most.