Vir Dasból soha se de nem lesz egy Shah Rukh Khan. De még egy Salman Khan se. Ami lehet keménynek hangzik, de talán maga a színész is egyetért ezzel. Mégis, ha picit máshonnan közelítjük meg a dolgokat, azért nem is olyan nagy baj ez, mint amilyennek tűnik. Mert lehet alulértékelt fekete báránya a bw színésztársadalomnak, viszont filmeket jól választ többé. Elég csak a Delhi Bellyre, a Go Goa Gone-ra gondolni. Nincs megkeresésekkel tele a padlás, nem őt akarja mindenki magának, ám így is kijön, kijöhet neki a lépés, ahogy a fent említett két darabban is simán sikerült. Az meg külön öröm, hogy életben tartja a bw vígjátékokba vetett hitet.

És szerencsére Ajay Bhuyan mozija is beáll a tornasorba. Vagy azzal is Vir Das. Az Amit Sahni Ki List ugyanis hozzá méltó folytatás. Mert az ember mégis ilyen filmet vár tőle, mint valami mély drámát. Az ASKL-ban is ő lesz a hero, aki csak nem találja meg magának a nagy nőt, hiába az aki. Ezért úgy dönt, hogy listázik, felállítja az etalont, aztán jöhetnek a randik, az ikszek, a pipák a négyzetbe. Nyilván, amíg fel nem tűnik valaki.   

  Hi, I'm Kiran.  

Na jó ezzel még ő sem számolt. Mi viszont azzal igen, hogy jó lesz ez. A zenét már kívülről hümmögjük. És senkit nem akarok rátukmálni, de ha tényleg ilyen sallangmentesen, a negyedik fal ledöntésével, apró humorbonbonokkal fog operálni, akkor még ha moziban nem is (bár sanszos), de dévédén nincs mese ajánlott lesz a megtekintése.