Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Citylights trailer

A Khanoknak, a Kapooroknak, a Singheknek, meg a többi felsőtíz nevevan színészdinasztiának most aztán igen lefőtt a kávé, mert Rajkummar Rao személyében egy igazán tehetséges, bátor, és jó színészi kvalitásokkal megáldott versenytársat kaptak a fejükhöz.

Akire nem csak mi, hanem már szerencsére bw is felfigyelt, és tavaly a(z általunk még nem látott) Shahidban nyújtott alakításáért pl. díjban is részesítették. De jegyezzük meg, hogy jelöléseket is szép számmal zsákolt a legfőként a Talaashból vagy a Kai Po Che c. filmekből ismerős RR-t.

Aki ezen felörömködve most még inkább beleássa magát a bw indie párhuzamos, underground filművészetébe, és csak nem akar romkomokat, mászálákát alászignozni (a Queen jóllehet a kivétel, de azt is behúzta). 

A következő a sorban: a City Lights. Ami megint valami olyan, amit nem bw, vagy egy másik 3-4 hollywoodi produkció ír, hanem az élet. Persze ez az indiaiak ettől aligha fognak kardukba dőlni, de azért csak jelent valamit majd, hogy a Hansal Mehta rendezte ezt is, aki a tavalyi Shahidot, amiben meg RR pont ott volt, és nyert azért. 

Nem tudom, de erre csak felkapják. Meg arra, hogy azért Rao mit meg nem tesz a családért, azért, hogy a gödörből kimásszanak meg hogy a múltat visszahozza, és a jelent valami fényesebb jövőre cserélje.

Lesz itt fénykeresés, kapaszkodás, megalkuvás, tűrés, és harc az élettel, az életben mindenáron. Mert azért a függöny meg a színfalak mögött zajlik az igazi történet bwban is. Must-see.

0 Tovább

Humshakals trailer

Nincs három kilenc nélkül. Avagy welcome to Housefull 3!

Sajid új filmje akár lehetne a mindent vagy semmit, de hát ő mindig ezt játsza. Vagyis ehhez ért. A szokatlan, fárasztó, indiagenerált poénok mestere, aki a sok kövezés, savazás, ekézés után sem teszi be a széket a szekrény mellé a sarokba, hanem évről-évre megmutatja magát, előáll egy olyan grandiózus castorientált filmmel, meg olyan dalokkal, dalbetétekkel, amikről más ember rendező fia csak álmodik és álmodhat. Neki meg ez jön, és megadatik konstans. Szóval valamit konyít ehhez, hiába a mérhetetlen sok nemtetszés, diszlájk, a kommentek letiltása, azért ő India Barátok Köztje. Senki se, és mégis mindenki nézi, róla beszél.

A Humshakalsban sem szakít igazán a hagyományokkal. Már az előzetes olyan housefull dejavu, amit ki sem kérhet magának, hiszen az. Csak a történetet csavarta meg még jobban, és facsarta ki. Tehát aki azt szerette, annak egyenes az út most is. Legfeljebb adva lett hozzá pár új színészarc (Ram, SAK), de pl. Riteisht megtartotta Sajid és dolgozik vele tovább. Lehet az eltitkolt gyereke, hogy ennyire futtatja. De ahány férfi annyi nő alapon nem lesz hiány hősnőkből se. Esha, Tamannah, és Bipasha fogják a gyengébbik nem vonalát erősíteni. És elnézve még a végén győznek, felülkerekednek a férfiakon, és róluk fog szólni minden. Nem pedig a beígért fun komédián, amiről tudjuk jól az milyen, ha Sajid csinálja. Hát ilyen. Pont ilyen.

Ha most (még) nem, akkor a zenével még célba érhet a Humshakals. Mert Himesh lehet a mentő őv és körülmény, aki a semleges, és pártatlan, billegő nézőket még a maga és a film oldalára fordíthatja egy esetleges impozáns soundtrack eredménnyel. Amihez majd a betétek is fel tudnak nőni. Vagy éppen fordítva is történhet, ki tudja.

Az biztos, hogy addig még maradok. És a Housefull sem tántorít el ettől egyelőre. Hiába nem okoztak maradandó élményt. És akkor még szépen fogalmaztam. Meglássuk. 

0 Tovább

The Xposé trailer

Még a legnél is legelvakultabb bw rajongót sem lehet palimadárnak nézni, hiszen az is tudja, hogy a The Xposé nem más akar lenni kimondatlanul, mint egy The Great Gatsby klón, annak indiai helytartója, DiCaprio nélkül, de Himesh Reshammiya-val az élen, a főszerepben. 

Amiben egy celeb (najó szexszimbólum) hirtelen halála jelenti a kezdet kezdetét. Valahol itt is vesszük fel majd a fonalat, mindezt a 60-as években datálva, és kérdezzük azt magunktól, meg a többiektől, hogy hát mi is történt vele. Gyilkosság? Öngyilkosság? Baleset? Vagy valami más? A válaszra május végéig kell várni, már ha akarjuk tudni tényleg, hogy mi történt. 

És hát ahogy azt korábban is felhoztam a filmmel kapcsolatosan, nagyon nem lehet zöld ágra vergődni rajta. Minden ellene szól, és mégis mellette. Annyira rossz, hogy már jó, vagy van is annyira jó. Vegyes nagyon, és már az előzetes ilyen, hát a film akkor még mi lesz. Érdekes és érdekel, de érdekházasságot nem kötök, ha nem muszáj vele.

Amúgy meg lesz itt még Yo Yo Honey Singh, féktelen pompa, ragyogás, Irrfan Khan cameo, és pár új arc Zoya Afroz és Sonali Raut személyében is. Nem must, de see. 

0 Tovább

Dr Cabbie teaser

Trust me, I am a doctor! - No, you are a cabbie

Lehet a legutóbbi poszt során még azon zátonyoztunk le, hogy Salman Khan igent mondott egy ilye filmre (being human production), de nem kéne, hiszen már el is készült, most pedig teaser is van mellé. Ami eléggé figyelemfelkeltő lett mindazonáltal.

Ahogy azt tehát megírtuk, egy kanadai-indiai internacionális kooprodukció lesz a Dr. Cabbie, amit Jean-François Pouliot rendez, és egy olyan NRI a főhőse, aki Kanadába ment szerencsét próbálni az orvosijával, de végül taxis lett belőle. Welcome to Hungary, izé. Vagy mégse. Vagy valami más. Inkább. Szóval csak összeköti a kellemest a hasznossal. És igaza van. Mi meg ezen mókázhatunk egy filmre valót.

A főbb szerepekben ott lesz Vinay Virmani, Adrianne Palicki és Chris Diamantopoulos is, de a Big Bang Theory Kunalja is feltűnik benne, ha valakit ez izgat, minket viszont sokkal inkább érdekel a fekete ruhát viselő színésznő ott 1:05-nél, név szerint Isabelle Kaif, aki Katrina tesójaként, hashtag nadesalman, próbál berobbani a bw filmbizniszbe.   

Kell. A zenével együtt.

0 Tovább

Filmistaan trailer

Oké, az India! India! poéntól már tíz perce nem tértem magamhoz. Akárhányszor eszembe jut, mindig nevetnem kell. De azért Nitin Kakkar mozija nem fog ennyiben kimerülni. Biztos vagyok benne, hogy van még puskapor, nem lőtték el az összeset itt, ebben a pár percben. A nyár elején érkező vígjátékra is több mint másfél évet kellett várni, hogy bemutassák, közbe feszteken bizonyított, és még díjas is, de ha ezeket nem tudnánk, akkor is kötelező képkocka látnivaló lenne ez a vígjáték. Valami ilyen hatalmas, orbitális hülyeségre, ökörségre vagyunk most kaphatóak, mert ez nem annak néz ki, hanem az is lesz. Jöhet. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek