Rensil D’Silva közember-központos, a mai társadalom alapúféle filmjének előzetese első ránézésre úgy tűnik van annyira bátor és merész, hogy használja az egyezményes jelet, amikor csak akarja (ivós játék challenge), de ahol kéne, ott pont nem elég aggreszív, és igazán rendet rakó.

(Jól)Lehet, emiatt érezhetjük életrevalóbbnak, ami jó is, hogy nem száll el, képzel sokat magáról. Csupán kiragad egy csapatnyi fiatalt, akik nem hajolnak el a korrupció tojásai elől, hanem szembemennek, és nevelnek, mindezt mindenki tudtára adva. Persze egészen addig, amíg Sanjay Dutt azt nem mondja most már elég. És ha ő azt mondja, akkor elég is lesz, elhihetjük.

A castban helyet foglal azért egy Emraan, egy Kangana, és egy Randeep is - még SD mellett, ami azért szólhat a vezértéma figyelemfelkeltésére. Meg a rendezőnek is, aki íróként inkább sikeres. De hátha ez a helyzet most megfordul az Unglira való tekintettel, miközben Rensil tartja magát jó szokásához és mondani is akar, szeretne valamit. 

Sikert neki, hogy sikerüljön, bár moziba nem rohannék utána, hiába KJo neve is lebeg a háttérben, vagy Shraddha leitemnumberezik benne, . 

“It’s time to show them the middle finger”