Hivatalossá vált a napokban az is, hogy az indiai MJo-t, az elképesztő dansz skillekkel megáldott Prabhu Devat egy item number erejéig láthatjuk az Oh My God című moziban. Igen abban, ami Akshay Kumarnak kezei közé tartozik, akivel ugye legutoljára a tamil rendező, koreográfus, énekes, táncos dolgozott a sikeres Rowdy Rathoren. Az egész item number háttérsztori ennyi infó-morzsából le is vezethető. De ha nem, hát elmondom.

Akshay annyira jól összepacsizott Prabuval, a bizonyos film leforgatásán, és azóta, hogy volt mersze rákérdezni nála, mi lenne, ha elvállalnád. De nem is kell egyedül, Sonakshival, aki ugye ugyancsak szerepelt a Rowdy Rathoreban. Családban marad, vagy mi. Prabhu pedig erre egyszerűen nem tudott nemet mondani. Megértjük.

Ami biztos, hogy táncolni fog, de komoly esély van rá, hogy az item number - és saját maga - koreográfusa legyen. Több, mint király.

- a legutolsó ilyen szereplése tavaly volt egy tamil moziban. Alant megtekinthető. Must-see-watch meg minden egyéb fiúk-lányok. Csak imádni lehet. Jut is eszembe a végső szó jogán, hogy egyszer valaki azt mondta rá, amit művel tánc közben, ahogy táncol, hogy azt tanítani nem lehet. És valahol tényleg ezt is érzem, miközbe figyelem. Elképesztő.

Ezek után nem csoda, hogy mennyire szeretnénk már látni azt a következő item numbert. Nics rá szó. Vagy van. Az érzéseimet nem is tudnám jobban kifejezni, mint hamvai mód. Akkor caps lock bekapcs és ÁÁÁÁÁÁÁÁ.