Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mere Nishaan

Ilyen Lord Krishna egy napja, amikor idelent tartozkodik. Hogy te nem így képzelted el? Pedig ez az Oh My God.    

0 Tovább

Hari Bol Song

Na igen, minden nem lehet tökéletes. Még az Oh My God sem - lesz- az. Pedig láttuk a mókás trailer, maga a játékadaptáció ténye simán többre predesztinálná. Viszont ott vannak azok a zenék. Azok közül is egy alant, ami minden csak nem jó. Szóval akkor ez azt jelenti, és ezzel azt akarom mondani, hogy pont bwban pont a zene öli majd meg a filmet? Jep, azt bizony. Abszurd nemde? 

Egyébként. A zenekreálok, a Sachin Jigar komolyan nem tudom mi a rákot csinált. Emlékszem, a Tere Naal Love Ho Gaya simán az első negyedév legjobb soundtrackje volt, erre fel meg az OMG mintha nem is made in SJ lenne. Páli meg 180 fokos fordulat hello, ahhoz képest. 

Gondolom lejött, de azért leírom: nem tetszik. Hatalmas csalódás ez is, meg az egész album, úgy ahogy van. Nem linkelem a többit inkább, nem is érdemlik meg, de a Go go Govinda még ismerős lehet, az is innen való - és volt róla szó korábban nálunk. Javára szól annak, hogy legalább slágeresebb tud lenni, ennél, a Hari Bolnal (oké nem nehéz), viszont mindezt nagyon erőltetten teszi, és közbe még túl van értékelve miután Prabhu Deva danszol benne.

Mindegy. Verdikt. Sachin Jigar majd legközelebb picit ügyesebben, ha lehet. A film meg ennek ellenére nézős (maradt), csak a dalbetéteknél lesz érdekes a szitu, hogy legyen mit nézni, ha már hallgatni nem tudok, nem akarok majd mit.      

0 Tovább

Oh My God trailer

Írtuk róla párszor, de talán nem elégszer, hogy játékadaptácó lesz ez bwban. Történetét egy gujarati játék, a Kanji Virudh Kanji inspirálta, amiről már színházi darabok is születtek közbe-közbe, most meg még vászonra is viszik. Pont Indiában igen, ahol az embereknél az istenek az elsők. Az Oh My God meg arról fog szólni, hogy Kanjibhai (Paresh Rawal) az antikos ateista lesz, miután a boltját a tornádó elpusztítja. Pedig is az tele ilyen bálványokkal, olyan istenségek képeivel éppen. Nesze neked Isten, God, Bhagwan. Ennyit erről. Nem is létezik akkor.

Ezt is próbálja majd ezek után bebizonyítani Kanjibhai. Panasszal él vele szemben, elmegy bíróságra is, ott pappal vitázik a nem létezéséről. Egészen addig megy ez, amíg fent megunja Lord Krishnank, alias Akshay Kumar és le nem ugrik megmutatni magát, hogy ő aztán van, és miket beszélnek róla, tessék csak megfizetni érte annak, aki az ellenkezőjét állítja. És hát hogy is néz ki? Na nem úgy. Nagyon modern figura, aki öltönyben tolja, és naprakész infói vannak a facebook frissitésekről. 

Verdikt. Egyelőre nekem ez mókásnak tűnik. Bár már a teaser megvett kilóra, annyira fasza volt, emlékszünk? Emlékezzünk meg róla. Itt szerencsére sok mindent nem mutattak meg és remélhetőleg maradt még benne több történetelem és sok humorforrás. Ha igen, akkor még jól is elsülhet. Fel nem igazán, mert Akshay Kumar ott van, és hát eddig az évben két filmjét is 100 crore fölé vitte. Az OMG meg történetben erősebb azoknál, sőt van egy Prabhu Deva item numer is benne, szóval erősen méjbi jól szerepel majd a kasszáknál. Nálam mindenképpen, nézném, akár már most.              

0 Tovább

OMG poszter

Akshay 'Lord Krishna' Kumar után az egyszerű ember, az ateista (szerepében Paresh Rawal) is megkapja a plakátját. Aki, mint ahogy azt a mellékelt kép mutatja a kör közepén áll, istenek veszik szendvicsbe, de ő csak hitetlenkedik. Mert azt mondja egyik se létezik.

0 Tovább

How to make it: Go Go Govinda

Ahogyan készült itt és most öt és fél percben. De csak Prabu Deva miatt érdemes. Ha ő nem lenne, akkor a GGG-t semmi és senki nem emelné ki az átlag tucat bw dalbetétektől. Még Sonakshi Sinha se, akiről megdumáltuk, hogy itt odatette magát, ami jójó, mert hogy is nézett volna ki bénán a mindig király Prabhu mellett. Szóval alap volt, hogy nem okoz csalódást.

A zenénél azonban annál inkább érzem azt, hogy túlértékelt valami. Amit lehet szeretni, én is nagyon szeretnék, bwdi meg minden, viszont lehet pont ettől válik unalmassá. Mondok egy (ellen)példát mire is gondolok. Ott van a Pani Da Rang, ami annyira tiszta, egyenes, egyszerű remekmű, hogy eszedbe se jut nem beleszerelmesedni. Nem az jön le, hogy ennek valaki odaült és azért vetette papírra, mert kellett már nagyon egy ilyen, hanem az simán csak szívből jött. Nulla deka erőfeszítés nélkül. Itt meg mindezt hatványozotttan megérzem. Hogy ennek most 'hit'nek kell lennie, meg a refrén legyen gyors sötöbö.

Ettől még a dalbetét lehet jó item number. Lehet, és az is, csak év legjei között a dobogóért ezzel aligha fog harcba szállni. A zeneszó az igen, ami visszafogja az élményt. 

"

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.08.31.
2012.08.27.
2012.08.16.

Utolsó kommentek