Írtuk róla párszor, de talán nem elégszer, hogy játékadaptácó lesz ez bwban. Történetét egy gujarati játék, a Kanji Virudh Kanji inspirálta, amiről már színházi darabok is születtek közbe-közbe, most meg még vászonra is viszik. Pont Indiában igen, ahol az embereknél az istenek az elsők. Az Oh My God meg arról fog szólni, hogy Kanjibhai (Paresh Rawal) az antikos ateista lesz, miután a boltját a tornádó elpusztítja. Pedig is az tele ilyen bálványokkal, olyan istenségek képeivel éppen. Nesze neked Isten, God, Bhagwan. Ennyit erről. Nem is létezik akkor.

Ezt is próbálja majd ezek után bebizonyítani Kanjibhai. Panasszal él vele szemben, elmegy bíróságra is, ott pappal vitázik a nem létezéséről. Egészen addig megy ez, amíg fent megunja Lord Krishnank, alias Akshay Kumar és le nem ugrik megmutatni magát, hogy ő aztán van, és miket beszélnek róla, tessék csak megfizetni érte annak, aki az ellenkezőjét állítja. És hát hogy is néz ki? Na nem úgy. Nagyon modern figura, aki öltönyben tolja, és naprakész infói vannak a facebook frissitésekről. 

Verdikt. Egyelőre nekem ez mókásnak tűnik. Bár már a teaser megvett kilóra, annyira fasza volt, emlékszünk? Emlékezzünk meg róla. Itt szerencsére sok mindent nem mutattak meg és remélhetőleg maradt még benne több történetelem és sok humorforrás. Ha igen, akkor még jól is elsülhet. Fel nem igazán, mert Akshay Kumar ott van, és hát eddig az évben két filmjét is 100 crore fölé vitte. Az OMG meg történetben erősebb azoknál, sőt van egy Prabhu Deva item numer is benne, szóval erősen méjbi jól szerepel majd a kasszáknál. Nálam mindenképpen, nézném, akár már most.