Na igen, minden nem lehet tökéletes. Még az Oh My God sem - lesz- az. Pedig láttuk a mókás trailer, maga a játékadaptáció ténye simán többre predesztinálná. Viszont ott vannak azok a zenék. Azok közül is egy alant, ami minden csak nem jó. Szóval akkor ez azt jelenti, és ezzel azt akarom mondani, hogy pont bwban pont a zene öli majd meg a filmet? Jep, azt bizony. Abszurd nemde? 

Egyébként. A zenekreálok, a Sachin Jigar komolyan nem tudom mi a rákot csinált. Emlékszem, a Tere Naal Love Ho Gaya simán az első negyedév legjobb soundtrackje volt, erre fel meg az OMG mintha nem is made in SJ lenne. Páli meg 180 fokos fordulat hello, ahhoz képest. 

Gondolom lejött, de azért leírom: nem tetszik. Hatalmas csalódás ez is, meg az egész album, úgy ahogy van. Nem linkelem a többit inkább, nem is érdemlik meg, de a Go go Govinda még ismerős lehet, az is innen való - és volt róla szó korábban nálunk. Javára szól annak, hogy legalább slágeresebb tud lenni, ennél, a Hari Bolnal (oké nem nehéz), viszont mindezt nagyon erőltetten teszi, és közbe még túl van értékelve miután Prabhu Deva danszol benne.

Mindegy. Verdikt. Sachin Jigar majd legközelebb picit ügyesebben, ha lehet. A film meg ennek ellenére nézős (maradt), csak a dalbetéteknél lesz érdekes a szitu, hogy legyen mit nézni, ha már hallgatni nem tudok, nem akarok majd mit.