27-et mondtak, 20 lett belőle. Azaz már 7 nappal korábban láthattuk Yash Chopra új filmjének előzetését. Tudom-tudom, annak már egy egész napja, de mondjuk azt aludtunk rá egyet, hogy ne az elfogultság beszéljen helyettünk. Az biztos, hogy most már nem fog. Viszont akkor mi is változott tegnap óta?

Until I breathe this life 

Az égvilágon semmi, gyerekek. Ez ugyanolyan ááááá mint 24h-val ezelőtt volt. Úgyis, hogy nem ő lett az év trailere, de az egyik legegyedibbet neki köszönhetjük az már most borítékolható. Semmit nem mond, nem árul el. Nem picsog feleslegesen, de annál többet mutat, ami azért lehet valamilyen szinten hátrány. Bár ez bw, így whocares marad.

Tényleg nagyon szép az egész. Zene is rendben, AR Rahman mégis erre készült.  

Mostanra sikerült pl. a címet is memorizálni, hála a versnek, a dalnak, amit Srk szaval el a trailer alatt. Na pont miatta lesz izgalmas ez a JTHJ. Meg a két nő miatt (Kat-Anushka). Hogy kit választ majd, vagy kit nem. Szappan, szerelmi háromszög, minden ami ilyen hindi nyelvű filmbe kell. Yash Chopra ebben mester. Aki basszus 80! éves már. Ha más, máshogy nem tapasztalatból fél kézzel, egy ujjal is leforgat egyet már.  

Verdikt. Nem fogok, akarok elkiabálni semmit ez láttán. De jónak néz ki. Csak legyen is az majd a végén.