Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Badlapur teaser

Most vagy soha Varun! Mert pár kommentelővel szemben igen is megérett erre szvsz, meg tud birkózni egy ilyen szereppel is, a szépfiú és romeo féle alakítások mellett meg után. Annyira nem karakteridegen tőle, hogy ne nézzem ki belőle, nyilván eddig így tényleg nem láttuk.

Az persze fun, hogy elsőre ránézésre többek között nekem is Shahid ugrott be róla a Haider után szabadon. De na, ez nem von le semmit abból, hogy Sriram Raghavan filmének előelőzetese a ghajini méltó utóda is lehet majd akár (revenge és true storyság ötvözete).

Ja és a smile a végén nagyon erős. Tetszikelem.  

0 Tovább

Ungli trailer

Rensil D’Silva közember-központos, a mai társadalom alapúféle filmjének előzetese első ránézésre úgy tűnik van annyira bátor és merész, hogy használja az egyezményes jelet, amikor csak akarja (ivós játék challenge), de ahol kéne, ott pont nem elég aggreszív, és igazán rendet rakó.

(Jól)Lehet, emiatt érezhetjük életrevalóbbnak, ami jó is, hogy nem száll el, képzel sokat magáról. Csupán kiragad egy csapatnyi fiatalt, akik nem hajolnak el a korrupció tojásai elől, hanem szembemennek, és nevelnek, mindezt mindenki tudtára adva. Persze egészen addig, amíg Sanjay Dutt azt nem mondja most már elég. És ha ő azt mondja, akkor elég is lesz, elhihetjük.

A castban helyet foglal azért egy Emraan, egy Kangana, és egy Randeep is - még SD mellett, ami azért szólhat a vezértéma figyelemfelkeltésére. Meg a rendezőnek is, aki íróként inkább sikeres. De hátha ez a helyzet most megfordul az Unglira való tekintettel, miközben Rensil tartja magát jó szokásához és mondani is akar, szeretne valamit. 

Sikert neki, hogy sikerüljön, bár moziba nem rohannék utána, hiába KJo neve is lebeg a háttérben, vagy Shraddha leitemnumberezik benne, . 

“It’s time to show them the middle finger”

0 Tovább

Tevar trailer

R. Rajkumar feltöltve. Csak annyi difivel, hogy Tevarnak nevezik, és a telugu Okkadu remake lesz. Amúgy százszázalékosan fedi le a kitaposott, jól bejárt ösvényt. Még egy képkockára sem nyúl mellé, hogy talán máshogy kéne. De ez egyszerre átok és áldás. Történet szempontjából újat nem kell keresni benne,

 és tolmács sem kell a megértéséhez 

Az ördög majd itt is a részletekben veszik el. A színészekben pl. Bár ezen a téren sem fényeskedik Amit Sharma jövő év elején bemutatandó filmje.

Hiszen Arjun Kapoor szeretne lenni egy új Salman, de még sokat kell tanulnia, és nem is biztos, hogy az ő válla ezt majd elbírja. Mert nem lesz az oldalán most egy Ranveer, vagy akárki. Persze volt neki wannabe hero kaliberű (Ishaq...stb) korábbi mozija, de egyikben sem éreztem azt, hogy eléggé felnőtt ehhez. Sonakshi meg Sonakshi, minden második, harmadik próbálkozás érdekes, a többi úgy van. Bajpayee meg badass. 

Azért ez alapján nem rohannám meg a kasszákat, mert hű de kéne.

0 Tovább

Zid trailer

Vivek Agnihotri pszichothrillerének trailerében megkaptuk azt a versenyzőt az évben, ahol a legnagyobb az előfordulási esélye az egy képkockára eső adult contentek számának. Barbie Handa (PeeCee kuzin) debütálása ilyen szempontból lehet igazán csak érdekes, ha már a történet a való életben már sok lenne, ahogy nők feszülnek egymásnak de komolyan egy férfi miatt, vagy valami hasonló. Bemutató november végén, már akit érdekel.

0 Tovább

PK teaser

Ez valami más -írja valaki a videó alá. Majd más reflektál, hogy mégis mit vártál? És tökre jogos. Mert egyrészt Rajkumar Hiranival van dolgunk, másrészt az eddigi hírek, promo anyagok sem hazudtak, mentek mellé, hogy ez fura lesz, ami bók.

Bár azért az előelőzetes után sem lettünk túlságosan okosabbak vele, a filmmel kapcsolatban. Anushka elnarrálja, hogy ki a főszereplő, csak röviden-tömören, aztán ennyi. De nem baj, mert így megmarad még sok-sok kérdőjel, hogy érdekeljen. Arra viszont pont elég volt a teaser, hogy fenntartsa és előmozdítsa a kiváncsiságunkat.

És igaz, hogy első blikkre a furábbnál is furább volt. De aztán elkapott egy érzés, hogy ennek ilyennek kell lennie, ehhez ért Rajkumar. A 3 Idiots is olyan volt, ami előtte és azóta se semmi más. A PK is hasonlónak látszik. Ahogy maga a főhőse is unikum. Lássuk. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek