Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

1 karácsonyi ajándék rendel

Már csak pénz kéne hozzá. Irány korrumpálni.

Amúgy Gibson, használták picit, Srk yep, és Mumbaiban tartozkódik. Ha rajtam múlik akkor már nem sokáig. Mindamellett pedig eltörpül maga a tény, hogy gitározni bizony nem tudok, de olvasom, hogy szakértelmet nem követelnek hozzá, bárkié lehet. Az enyém-enyém, jelentkezem nagyon.   

0 Tovább

How to make it: Jiya Re

Happy romantic number, Kasmír, Yash Chopra. Nézzük csak!  

0 Tovább

JTHJ premier vol4

A megkezdett sorozat záró akkordja most ez a negyedik rész. Mert megérdemli. Nem is a film, arról nem tudjuk, inkább Yash Chopra miatt. Aki elhunyt nem sokkal filmje: a Jab Tak Hai Jaan bemutatója, november 13-a előtt. Az ő tiszteletére rendezték meg a YRF stúdióban a nagy premiert és első vetítést. Itt alakítottak ki ugyanis egy ideiglenes moziszínházat, ahova a meghívott színészekkel, rendezőkkel, bw jeles képviselőkkel együtt tekintették meg Yash Ji utolsó romantikus szagáját.

Az alábbi videóban megcsodálhatjuk, hogy milyen szép és gyönyörű lett a végeredmény. Húha. És bár igaz, hogy képen láttuk már, de az nem ugyanaz. Valami egészen káprázatos, mint ha nem is Indiába lennénk. Az utolsó egy perc meg, ahogy kezdődik a film, a jól megszokott yrf introval, plusz Chopra szavakkal taps, könnyélmény hatványozottan. Tökéletes lezárása volt a hat percnek. És a mi premier of JTHJ-féle sorozatunknak is.

and he lives on... forever         

0 Tovább

JTHJ premier vol3

Biztos én is lekapnám, ha úgy van. De nincs úgy, így most pipa vagyok és irigykedek arra, aki már látta és megvolt. 

0 Tovább

JTHJ premier vol2

És itt nézték premier előtt, a YRF filmstúdióban. A vezető színészek mellett olyan meghívottak társaságában, mint Amitabh Bachchan - feleségével, Abhishek Bachchan és Rai, Karan Johar, Imran Khan, Hritik Roshan, Randhir Kapoor, Rajiv Kapoor, Anil Kapoor, Sonam Kapoor, Arjun Kapoor vagy Shahid Kapoor. Meg sokan mások. 

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek