Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katrina Kaif Londonba költözik

A Madame Tussaudsba teszi át a székhelyét. Nem ő, csak majdnem.  A viaszfigurája. Mert a színésznő megerősítette azon híreket, hogy a következő bw színész (vannak már páran), aki helyet kap ott, az ő lesz. 

0 Tovább

Filmfare 13/03: Katrina Kaif

Nem tudom hogy vagytok vele, de én már régen láttam jó fotósorozatot Katrina Kaifról. Rosszat inkább, annál többet. Példa erre a legutóbbi Baazar féle. De áh, ne is nézzétek. Helyette hoztam egy vállalhatóbbat mégis. Nem olyan húha jujdejót, viszont a Filmfare magazintól, ami azért sokat dob rajta. Ha bejött, akkor a többi kép megtekinthető itt, ha meg nem: akkor is, mert néha a cover szok' lenni mind közül a leggyengébb képláncszem.  

0 Tovább

Best jodi of the year: Shah Ruk Khan és Katrina Kaif

A Big Star szerint legalábbis. (NOT)

0 Tovább

Oop Oop Oppa

A KBC (LÖIM india változata) legújabb adásában Katrina Kaif és Shah Rukh Khan lesznek a sztárvendégek. Elméletileg a Jab Tak Hai Jaant promozzák benne, de ha már ott vannak danszolnak Big B-vel egyet psy világmegjárt slágerére is. Hát mily gyönyörű, és ez még csak az előzetes.     

0 Tovább

Kéjjel-nappal Indiában

Nem breaking news, de eddig valamiért kimaradt, hogy bw bizony remakeli a Knight and Dayt. Juhé. Erre Tom Cruise egy korábbi twitter bejegyzésében utalt, sőt hivatalos honlapján még be is mutatta magát bwot, Hrithiket, mindent amit tudni kell dióhéjban. Szép gesztus.

De jobban belegondolva akkor ez lett a gyümölcse annak, hogy fél éve Indiában járt a színész, amikor promozta az MI 4-et ott, és pozolt a Taj előtt is. A háttérben már "mehetett a biznisz" nagyban.

Azt akkor már most remélem, hogy az eredetit simán legyűri majd a Siddharth Anand (legutóbb Anjaana Anajaani) által elkészített indiai feldolgozás. Amiben tehát Hrithik Roshan lesz az új Tom Cruise. Bár, ha minden igaz, Shahid Kapoor volt az első választás, lett volna, de nem lett.

Az új Cameron Diaz pedig Katrina Kaif. Aki meg a Gundayt dobta pont ezért. Érdekes párosítás. De mégse new jodi, hiszen a Zindagi Na Milegi Dobaraban azért játszottak együtt. Teszem hozzá nem is rosszul, jól állt nekik a kémia.

Hajrá! Izgalmas feladat.           

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek